-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnginaP
aktív tag
válasz kökény #95097 üzenetére
Olyat már én is láttam, sőt a patch óta olyat is, hogy alt-tab után kiír valami olyat, hogy D3D initalization error, please retry, de nem vág ki a játékból, csak kiírja.
dargelot, én ebben a community meg klán kérdésben sajnos nem vagyok annyira benne, srry. Haverokkal csináltunk ugyan magunknak egy kis klánt, de ilyenekkel nem szoktunk foglalkozni, így nem is figyelek ilyenekre oda. de hátha más fórumtárs.
[ Szerkesztve ]
Indítok egy Skyrim szervert.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Bennyboy #95101 üzenetére
AA szűrőből melyik verziót érdemes/ajánlott használni?
Nálam RX470-nel nagyon ritkán akad meg, így nem tudom eldönteni, hogy lag vagy a 64 bit okozza. Jóformán egyedül játszottam, de egy fél rift erejéig sikerült már kettes partyban is molyolni, ott sem vettem észre gondot.
Viszont tegnap észrevettem, hogy néha 100%-ra bepörgeti a GPU-t, majd pár másodperc múlva már 0% a terheltsége. Ezt produkálta álló helyzetben semmi akció nem volt. 60fps-re van korlátozva crimson-ból, amit tart is szépen
read-only mode on the forum
-
Peppo
őstag
Ma valahogy sokkal jobban futott a játék. Nem állítottam át semmit. Most is akad időnként, de messze nem annyit és akkorát, mint tegnap.
-
Vistaboy
veterán
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
prokxy
veterán
válasz Vistaboy #95108 üzenetére
Grat!
A champion adja a +ládahelyet?S8-ban gen Monk volt a Main, én még ilyen szopatós dungeont nem láttam, eddig mind lement max 2-3 próbára, azt vagy 20x, ha nem többször kezdtem újra.
Ill. ott a WW Barbos, az is annyira macera, nem érhetnek hozzád...Más:
Ma este (is) 8 és éjfél közt vagyok, ekkorra keresek partyt S9-ben Arachyr FB WD-mel GR70+ra és pár speed T13 riftre (P594)!
szerk: TS, voicechat ON![ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
grimm2015
senior tag
Most nincs "Boss mode"?
A másik... a T10 2percest meglehet csinálni T13ba is?Battlenet: Grimm#22690
-
need
addikt
Sziasztok..
ha esetleg volna aktív tag fent a sezlonyban nem tudom leverni az ACT-2 ben a fő bosst a végén esetleg tudna valaki segíteni..??
norennord#2734
kellene keresni..
[ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
-
Speeedfire
félisten
Meddig tart a season és hogy lehet megcsinálni?
Elkezdtem egy barbár karaktert, amit sztori módban kezdtem el, nem adventure-ben. De eddig azt írja, hogy semmi sincs kész. Viszont durva a drop, nagyon jó itemek esnek. Ez akkor is ilyen, ha nincs season?
Jelenleg lvl15(?)-ös a karakterem, nem emlékszem a pontos szintre.[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
ReFleXx
addikt
válasz Speeedfire #95117 üzenetére
"nagyon jo a drop" mindez lvl15-n ez tetszett
ha a semmi sincs kesz alatt a journey-re gondolsz, akkor meg nem csodalom, itt a lista miket kell megcsinalni.
elsodleges celod, hogy elerd a lvl70-et, szal vagy told tovabb a sztori modot, es kraftold le idonkent az elerheto legmagasabb szintu ketkezest, vagy advanture modban jatsz es ott kraftolj.
season - non season drop rate ugyanaz.
a season hossza nem fix de kb 3honap +- 1 honap, vege elott kb 1 hettel szolnak2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Ellia
addikt
Seasonban indítottad a barbárt? Ha igen akkor a jobb felső sarokban lesz egy ikon amit lenyitva tudod megnézni, hogy eddig mit teljesítettél belőle. Chapter 1-4...stb
-
errorcode06
őstag
válasz Speeedfire #95117 üzenetére
Season: kb 3 hónap.
Új karakter, Zöld levél melletti négyzetbe pipa és kész a season kari.
Adventure módban gyorsabban haladsz, de ha még nem vitted végig a sztorit, akkor jobb ha azzal kezdesz. Mondjuk lvl70-ig nem juszt el sztoriban, de kezdésnek jó lehet.
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Speeedfire
félisten
válasz ReFleXx #95118 üzenetére
Dobja a kék, sárga itemeket. Szerintem nem rossz a drop.
Ezt mind meg kell csinálni?
Ennyi szabadidőm nincs is szerintem.
errorcode06: Még nem vittem végig, most az akció miatt vettem meg. Rég szemeztem már vele, meg volt munkatársam szokta mondani, hogy season van, hétvégén diablo.[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
ReFleXx
addikt
válasz Speeedfire #95121 üzenetére
pár nap alatt meg lehet csinalni
ja, hogy most kezdted 0rol, akkor több lesz de a season ideje alatt megtudod csinalni siman.
plane ha segitenek es nem onerobol kell, de ismerkedj a jatekkal, rengeteg dolog van azert benne igy elsore egy kezdonek.[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
kisza25
félisten
válasz errorcode06 #95120 üzenetére
szia én most megcsináltam egy season karival a sztorit és tegnap próbáltam az Adventure módot, annál mindig oda kell teleportálni ahol a felkiáltójel van, vagy hogyan megy az, mi a lényege pár szóban
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
ReFleXx
addikt
-
Speeedfire
félisten
válasz ReFleXx #95122 üzenetére
Ha tényleg 2-3 hónap, akkor lehet menni fog. Mondjuk napi 2-4 óránál többet nem tudok vele foglalkozni.
Eddig egész jól megy, voltak már bossok is. Most valami staff-ot keresek a megmentett csajnak.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
dargelot
senior tag
válasz kisza25 #95123 üzenetére
Bounty - Fejvadászat. Ekkor a térképen városonként 5 teleport hely felkiáltójeles lesz és ott van fejvadászat/feladat. Ha megcsinálod egy városban az összeset és beszélsz Tyrael-el akkor ő ad egy hoardic chace nevű ládát amiben legendary dogok és legendary kovácsoláshoz/speciális receptekhez való hozzávalók vannak. Érdemes abban a városban csinálni a fejvadászatokat, ahol bónusz van a város neve mellett, mert ott Tyrael 2 ládát ad.
-
kisza25
félisten
köszi mindenkinek, máris okosabb lettem
prokxy: a gyerek miatt nem megy a TS kitúrt a játszó szobámból[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz prokxy #95130 üzenetére
nem vagyok, mert most vettem meg a ros-t és elkezdtem egy Crusader-t olyan lvl48-ig jutottam, aztán seasont amivel lvl58 vok, majd ma elmegyek lvl70-ig
60-as karim van Barbar, meg Wizard, de veled veszélyes menni, követni sem tudtalak legutóbbEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
TeeBee73
veterán
válasz mpierre #95087 üzenetére
Ez a röhely, hogy az adatlapomon lévő géppel 32-64biten is akad FullHD-ban, a másikon, (AMD A8-7600, 8GB 1866-os Kingston HyperX Blue-val, IGP-vel is gyönyörűen megy. (Igaz, az ott lévő monitor csak 1440*900-at tud.)
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
KubanitoS
veterán
válasz TeeBee73 #95132 üzenetére
Bizony. Nálam is azt csinálja, hogy randomban droppol az fps látszólag ok bélkül. Elég, ha odajön mellém egy másik játékos, vagy ha a városban kószálok. Esetleg ha rákattintok a kovácsra. Más játékok 10x ekkora grafikus-számítási igénnyel meg sem zökkennek.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
TeeBee73
veterán
válasz KubanitoS #95133 üzenetére
A következő patch-ig hanyagolom a játékot. A WoW legalább jól fut csutakára húzott grafika mellett. (A héten táppénzen vagyok, ráérek).
Ha Diablozni akarok, majd a "kisebb" gépen tolom.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
shotika
őstag
válasz proci985 #95135 üzenetére
Nem kevés az a feltöltés?
Szerintem a szaggatás és lagg már ilyen is marad. Azt hittem a dx11 hoz valami javulást, de csak még rosszabb lett. De még dx9-ben is produkál furcsaságokat a játék: kb 2 óránként hibaüzenettel kivág, vagy van hogy a routert is újra kell indítanom, mert teljesen hazavágja a netet...
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
TeeBee73
veterán
-
AnginaP
aktív tag
Ömmm, haver most mondja, hogy nála ki van kapcsolva a "skip cinematic", és a D1 event végén betol egy D1 ending videót. Hát én erről totál lemaradtam, most mehetek megint. XD
Indítok egy Skyrim szervert.
-
Ghoost
tag
Volt egy kis hotfix
Battle.net: Mcghoost#1381
-
Argos
őstag
Ez a mob-sűrűség nagyon nem akar menni a fejlesztőknek.
Némelyik bounty-ban úgy kell a bokrok alól kókuszos vattacukor segítségével összerimánkodni a 100-150 életunt murloc-ot... -.-'
A rift-ekben se sikerült még mindig megoldani, hogy bizonyos pályákon ne szaladgáljak légüres térben több száz/ezer yard-on át.
De, legalább amikor új szintre lépek már nincs fogadóbizottság a számban két elitpakk képében....elmúlik...
-
kisza25
félisten
na jött valami frissítés, vagy minek kellett újra indítani a battle.net-et?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...