-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joezyka
senior tag
válasz GrooveHero #74850 üzenetére
Iron skin pont erre való, ha jól tudom (T.M. által linkelt leírásban olvastam)
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
havri1
félisten
-
GrooveHero
addikt
válasz Joezyka #74844 üzenetére
Ez a kard 2h, szóval ezt kell használni. Hozzá a megfelelő passive skill, meg a pajzs. Ha ezek nincsenek meg, akkor bukott a mutatvány, mert ezek nélkül nem életképes a build.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Joezyka
senior tag
válasz GrooveHero #74854 üzenetére
egy ilyenem van anciban, olyan 4200 dmg-es, de akkor ezt hagyjam, és inkább amit most használok azt használjam továbbra is, ugye?
-
-
T. M.
aktív tag
Iron Skin Flash rúnával ki lehet szaladni közülük, ha épp nincs cd-n. a legtöbb halál tényleg azért van,mert beszippant mindenkit a porszívó skill , a szűk pályákat pont ez miatt nem szeretem. Próbáld meg ilyen össze-vissza félköríves mozgással magad után cibálni a mobokat, és amikor szép számú követőd van, akkor rohanj bele a tömegbe vasbőr formában... na ezt szakszerűen megfogalmaztam
alternatíva lehet még az act 2-es csizma is: [link] -
GrooveHero
addikt
Hja tudom, hogy Iron Skin kellene, de mindig cd-n van, ahogy mondod, amikor kellene.
Sajnos a csimma nem opció, mert kellene a korona a cdr-hez, akkor meg bukom az akkhan fejest. Ha csizmát is buknám, és menne helyette az illusory boots akkor még az akkhan set se lenne meg.[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Bahama
aktív tag
válasz Rayner #74856 üzenetére
Már ne haragudj, de mit ne higgyek el abban, hogy saját meguknak mondanak ellen?
Tudom mire van a PTR és az sem érdekel ha laggol, szaggat, 2 órát kell várni 5 reset van 1 héten. Nem működnek cuccok. Ez benne van tesztelni kell, ok. Az sem gond ha 3x lövik totálisan mellé valamilyen cuccnak a tulajdonságát...
Hanem az hogyha már a kezdetek óra mindneki mindenhol azt írja hogy nem esnek az új cuccok.
Akkor ne adjanak már ki olyan kéket, amiben arra kérnek hogy írjátok meg róla, hogy mi tetszik a setekben, meg mi nem, akkor had hívjam már őket amatőröknek...[ Szerkesztve ]
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
DioRobber
tag
nem a taeguk nyomja a millákat, hanem a mirane
DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál
-
Iginotus
addikt
válasz Thrawn #74847 üzenetére
Ha nálam van buriza, és a marauder set miatt a sentry is lövi amit én. Akkor őneki is áthalad a lövése?
Azt tudom, hogy ha poisonos gemet teszek az én fegyverembe, akkor neki is poisonolni fog, illetve ha mark of the dead es a fegyver azt is felteszi.Plug and Pray... :)
-
Bahama
aktív tag
válasz Rayner #74860 üzenetére
Ez igaz, viszont nem is állítok magamról olyan dolgokat amik nem úgy vannak.
Meg nem sunnyogom el hetekig, hogy több cucc amit beígértek a játékba az közel 1 hónapig nem esik.
Aztán terelek olyan dumával hogy túl erősek voltak. És ezek után változtatás nélkül visszarakják őket a játékba. (Ez élesben volt) Vagy éppen említhetnék több, értelmetlen kifogást is amiket arra hoznak fel, hogy miért nincs nagyobb blood shard cap, vagy miért nincs auto pick-up stb.
Nem a programmal van a problémám, hanem azzal amit kommunikálnak. És kb hülyének nézik az embereket. De lehet hogy csak nekem van rossz napom...Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Thrawn
félisten
válasz Iginotus #74862 üzenetére
A sentrynél ettől még nem lesz Buriza, szerintem nem fog piercelni a lövése, csak a sajátod.
A poison-ös gemet meg nem hinném, hogy belerakod a fegyverbeHa már szóva került a Marked és a Toxin gem. Csak Calamityvel működik a dolog, skillből nem.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
pilsner
aktív tag
Átlagosan mennyi idő, mig bejuttok PTR-re? Tegnap éjjel 3 óra volt a sor, ma reggel másfél után beengedett 5 percre, aztán dc. Azóta nem sikerül, csak nő az sorbanállási idő.
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
-
SLYM
veterán
ezek az ancient legendek milyen torment szinten kezdenek esni?
[ Szerkesztve ]
-
abéla
senior tag
Ahogy mondod, tegnap néztem és igen, sourcenak sztem is Trium, a TalR set meg megy gatyával (+RoG), csimma alap hogy meteoros, shoulder-braci sztem aughild (esetleg ha bentmarad a blackhole akkor Str.arm + FBshoulder+gloves: ingyé' unstable ), glove meg Magefist vagy a shrine-bonusos.
Skill:
passszive: Elemental+Astral Pr:alap, többi nekem Unwavering
+ GlassC/ Evocation /Unstable (Gr- lvl-től függően )Aktive: sztem a Blizz Frozen solid megéri az AP-t, főleg Bane gemmel(2,5s stun-ra 100% esély), ehhez nekem jön az lightingos Arc. Torrent (Static Disc.), Mammoth Hydra, Spellstil BHole, ForceWeap, és Storm Arm.-Power of the St(-3AP mindenből: gyors, kis AP-igényű skillnél jól jön).
Mondjuk az szenyóság, hogy PTR-ben már nem adja be a jég-meteort a templarom Azurewrath sebzésére, viszont Storm Armor lightxsapkodásra jön a light meteor.
Elleneben a TalR 6 set-bónuszt nem stackkel sem a templar, sem a storm armor frost/lightning sebzésére.
(meg Toxin gem poisonjára sem )[ Szerkesztve ]
hootka!
-
oxox
addikt
t1..csak a drop rate lesz magasabb szinten magasabb
bar nem tudom az ezek a legendek alatt mit ertesz...vannak legendek amik (ha nem valtoztattak rajta csak tormenten esnek...a szint pedig noveli az eselyt...magic find magasabb)[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
tibee77
őstag
Egy 3600as dmg-dzsel rendelkezö furnace-t mär erdemes lecserelni egy anci devastator-re plusz egy sima fb source-ra plusz meg egy magefist-et is be tudok igy tenni.A furnac-szel van 36%os fire dmg-em, a mäsik felälläsban van 86%.Ja es esetleg a magefist helyett be tudnek tenni egy hexing pants-et, ha az jobban megerne.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Joezyka
senior tag
bent vagyok PTR-en t6-on van 3 helyem, akit érdekel keressen meg.
-
Joezyka
senior tag
van egy gyűrű ami folyamat éleszget ilyen kis szarokat, aztán amikor ellenséget lát, nekirohan és felrobbantja ééés a legdurvább, hogy a followeren van, és úgy is aktív
Amúgy mindenféle erölködés nélkül egy t6 rift úgy <5p... ha van 2-3 nagyobb elit pakk akkor még kevesebb
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
Már dobálja az új seteket a PTR.
PTR rankingset wizardok vezetik gr51-el összes class közül.
Joezyka: te meg inveljél már
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
T. M.
aktív tag
Gr 44 solo crusader is meglett
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
az előbb 32 nagyon csúnya bukás lett, végig se vittem, alt+f4 letta vége. Egyszerűen semmi nem jött össze. Ajton nem tudok bemenni, mert waller előm rakja a falat, körém rakják háromszögbe, vagy két falat, amikor a fal mellett akarok elmenni, és mindezt act I tristram templomban, vagy mi a neve..mondom anyád, oszt léptem
De a Te eredményedhez grat
-
Dyingsoul
veterán
Tudom, hogy már kicsit későn jövök ezzel de azért még hátha van aki nem olvasta el vagy nem értette meg a PTR 2.2.0-ás patch note-ot (nem muszáj nézni, lehet csak hallgatni is akár játék közben):
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
abéla
senior tag
Eljött a varázslók kora...újból
De tényleg van benne potenciál az tuti: Delsere full set + TalR 2-es Gasture-os Slow Time gear vagy TalR full akár 2h meteor-os wanddal vagy a klasszik noRorG TalR full + Restrain-Focus vagy....
szóval végre van élet a földön arock and rollonFirebird setten túlhootka!
-
abéla
senior tag
PTR T6, aki szeretne jöjjön
CorteXt#2600hootka!
-
Mythsardan
aktív tag
Tudnátok adni 1-2 tippet, hogy mit változtassak a buildemen? Sajnos akárhogy is próbálkozom nem nagyon megy a solo T6, valahogy a dmg, meg a toughness is kevés oda.
twitch.tv/tct_mythsardan | R7 3700x, GTX 1080
-
Sárpac
nagyúr
válasz Mythsardan #74885 üzenetére
Először is kell egy rorg gyűrű act1 bounty ládájában szokott lenni ha esik.
Másodszor meg inkább daibo-t használj spirit regennel.
Aztán nem ártana egy inna vért sem, hogy teljes legyen a set és megkapd mind a 4 mantra bónuszt is.Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
diegho
nagyúr
Megnéztem milyen ez a Tal wizard ptr-en. Ez elmebeteg. A RG pillanatok alatt elhullik, eddig pont az volt a baj a FB wizzel, hogy az RG elég sokáig tartott, most ez megoldódni látszik.
-
Edge
veterán
válasz Sárpac #74887 üzenetére
Ez sztem borítékolható, kipróbáltam tegnap deseleret is összepattintottam hozzá egy frozen orbos buildet hát nagyon durva az is. Egyelőre viszont a tal set durvább azzal azonnal lehet ölni, mert befér a meteoros csimma meg a bastion will ring set és a talsettel ezt kombinálva pusztulat, 1 hit az elitepakk t6 on az rg meg 2-3 sec.
Az viszont tisztán látszik hogy a deselereben több a lehetőség, lehet tutti support magas grre, lehet akármelyik ele ág mert befér soj a buildbe, szabadon variálható a fegyver, offhand, de még 2hnd is befér, persze rorg az alap ha a slowtimeos sisak kell és márpedig kell. Ja és a pullos braci mindkettő setbe befér, kár hogy csak a trasheket húzza be azért itt már érezték az úgy már túl op lenne ha az eliteket is.
Vigyázat eljött a wizard ideje( egy könnycseppet gyorsan elmorzsoltam) ( amíg nem súlyt le a nerf hammer )[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
CactuS
Arcképgyáros
A két amulett közül szerintetek melyiket éri meg jobban lyukazni? (DPSnek) Egyiken ott a 20% holy és 10% CHC, a másikon viszont van 86% CHC.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
DaveNo1
veterán
Na hétvégén lehetetlen lesz bejutni, most 3 órás sor van T6-on, de többi T szinten is legalább 1 óra, ami inkább 2-3 a valóságban.
You are not prepared.
-
PreDox
tag
Üdv már 2 napja elküldtem a jelentkezést a HunPH klánba.
Valaki esetleg elfogadná....köszönöm. PreDox#2839 -
Bahama
aktív tag
Pár gondolat az új DH setről és másról.
Az első és legfontosabb, hogy gynegébb mint a marauder. Nem próbáltam még minden beállítást, de több fajta fegyverrel, meg elementállal is mentem, 85 disciplennel, dead man tegezzel, de azonos fegyverekkel, a marauder erősebb.
Kb olyan 5 GR szinttel. Nem azt mondom hogy rossz, mert pl a dmg reduce az nagyon hasznos rajta, de pl elvesznek az állataid amik tankolnak, nem kapod meg az összes buffot tőlük. Még adok neki 1-2 próbát, de szerintem sokkal macerásabb, és gyegébb is.
Kb úgy lenne ok ha disciplinenként nem 10% hanem 15-20 között kapna bonust a multi.Viszont a blizz-con gyűrű nagyon durva. Főleg a marauderhez. Ugye DH-nál 4 elementál ág van. És mire szépen átpörög a másik 3 (ami egyébként 5 helyett 6 sec [ezt sem tudta megszáűmolni a blizz...]) addig pont lejárnak a CD-k az állatokról és a punishmentől is, és valami eszméletlen pusztítást lehet végezni. A SOJ instant bristone mellet.
A régi naty szett meg jópofa lett. De még T6-ra sem nagyon ajánlanám, főleg hogy 6 darab kell a dmg-hez.
1. nekifutásnak ennyi, bár ezeken még úgyis változtatnak.
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
rambustibi
őstag
Új játékos vagyok kb. 2 hónapja van meg a játék. Nagyon tetszik.
Egyébként, ez valami kamu oldal: [link] ?" Mielőtt bejelentkezhetnél és megkezdhetnéd a fórum használatát, a kérelmet áttekintik és megerősítik. Amikor ez megtörtént, egy újabb levelet fogsz kapni erről a címről.
Üdvözlettel,
Diablo III Hungary | Fórum csapata."Ez jan.10-én jött, azóta semmi....
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
SLYM
veterán
válasz GrooveHero #74807 üzenetére
nem tűnt el a pyro riftben
-
CactuS
Arcképgyáros
A setitemek a bonus változást megkapják, vagy úgy működik, mint a legendaryk, hogy csak az újonan esett darabok kapják az új bonuszt? (gyakorlatilag érdemes gyűjteni/eltenni a jobb darabokat vagy fölösleges?)
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest