-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz DeckardCain #74946 üzenetére
Na asszem a napokban mennem kell pár kört szegény kis elfeledett Witch dokimmal 😄
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
_ocsisajt
őstag
na en tenyleg toroltem szegeny WD-t... keptelen volt kozel 1K WD-zes alatt kukrit adni... rohadjon el ott ahol van, komolyan
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Bahama
aktív tag
válasz Bahama #74895 üzenetére
Tegnap és ma volt szerencsém jobban kipróbálni az új setet.
És erősebb lehet az M6-nál ha meghagyják így. Mármint hogy a krider-nek az elemental arrowja is megkapja a setből a generálókra ható bonust. (ugyanez chakram tegezre).
A build kb ugyanaz mint annó a helltrapper-es lightning. Kell a tegez hozzá, és amitől még sok dmg jön az az új focus-restrain set. És persze lehet (kell) mellé a smoke screen nyomkodás, de az persze okosan, mert a discipline pontoktól függ a dmg. Viszont ezt is ugyanúgy hazafeszíti a reflect, szóval kockázatos, de nagyon sok dmg van benne.
Én eddig jutottam:[ Szerkesztve ]
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Gorneck
legenda
válasz _ocsisajt #74953 üzenetére
Nekem majd 2k órám van benne és semmi... A torcs is csak úgy lett meg S2-ben, hogy kaptam...ebben még az vicces, hogy nem egész 1 óra alatt kiszedtem a Roland/Akkhan setet míg a Monknál ehhez napok kellettek. Jahh és a Furnace-ről ne is beszéljünk...ami szintén tegnap esett.
Szóval még mindig szánalmasnak tartom, hogy míg DHnak fossa a fegyókat, addig a Diabo Monknak kb 1-2 hetente 1, de az is fosss...
Azé egy köszönöm jár Pitti-nek, aki kilootolta nekem a torcsot. Kár, hogy az FD-ből gyengébb volt neki. Az is jól jött volna.
Gorneck#1239
-
Sárpac
nagyúr
válasz Gorneck #74957 üzenetére
Nekem is össz 2 torch esett p556 alatt, 1db soj és 4 rami, a vicc az egészben, hogy para200as haverom aki barbbal indult miután meglett neki a full a 2órás monkja jobb cuccokban van mint az enyém, és 21db soj esett ki neki meg 14 rami.
Nekem senki ne mondja, hogy ez véletlen!!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
-
CzKaresz81
tag
Sziasztok!
Ezzel a DH val csatlakozhatok valakikhez greaterhez ? Jó lenne a gemeket bőven 40+ ra húzni... Jelenleg solo 39 megy...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/CzKaresz81-2550/hero/54749840
Köszönöm előre is...
-
Gorneck
legenda
válasz Sárpac #74958 üzenetére
Rami nekem eddig 1, de lehet azt is kaptam...nem emléxem. Tegnap vendégeskedtem...ott a DH srác mondta, hogy nem győzi hova tenni őket...mondom klafa...szerencsére egy SoJ is jutott nekem a Monkhoz. De ezt még úgymond leszarom, mert non-ba is többnyire kaptam őket...de a fegyók nem hullása ez eléggé lehangoló kezd lenni.
És ami durva, hogy vki eleve ésöntbe kapja már a sokadikat...oké, hogy rng...de azé coppjon má le egy veder majmot...Gorneck#1239
-
czpitti
senior tag
-
CzKaresz81
tag
Nem tudom, hogy mint csináljátok, vagy hogy Nektek darálós e a T6, de én mindig úgy, olyan szinten mentem ahol rohadt könnyen haladtam, sokkal jobb volt a loot....
Ha nem dobta T6-on visszavettem 4-5-re s jöttek is szépen a cuccok....
-
Sárpac
nagyúr
válasz CzKaresz81 #74969 üzenetére
Nekünk is jönnek szépen a cuccok, konkrétan mindig ugyan azok a szarok esnek, de esnek!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
MrCsiT
addikt
movement-et
Én fele-fele arányban szoktam elosztani. Tank WD-nek illik min. 600k life. E mellett, van 2 új gem, az egyik szintenként ad +1000 life/sec--et, a másik pedig non-physical dam reduce-t ( 25-től: +75% allrest, ha fél life alá esnél) én ezeket javaslom.
Gondolom vannak legalább kutyáid, sok LoH egészséges.
Cuccokból fegyóra 20k LoH, Tiklandian sapka, stb..
Most nem tudom linkelni, de bneten ha az aláírásomban szereplő btagra rákeresel, EU szerón van egy s2 WD-m, ami épp ilyen.."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Tom5
addikt
-
CactuS
Arcképgyáros
Szerintetek ebben a három fős csapatban milyen irányba kellene továbblépnünk, hogy menetelhessünk a GR50 felé? Jelenleg 44-45 környékén tanyázunk. Solanium gondolom sokat dobna, akkor mehetne a DHnak a Blood vengeace is, akár. De azon kívül?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
MrCsiT
addikt
tehát, támadó WD-nek jó a toxinos gem. Na de a tanknak, miért is jó?
CactuS: egyik DH álljon át: vengeance/seethe jobb egérre, cluster balra, pride's falll act 3 bounty reward helm + jó sok cdr..
Aláírásomban a btagom, s2 DH-m így tolja.
Vengeance módban ahogy észrevettem, kevesebbet sebződök (nem biztos), nem fagyok meg (tapasztalat) és amíg aktív, brutális dps-t tol.[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Gorneck #74979 üzenetére
Igen, abban kicsit le vagyok/unk maradva. De ez lett volna az egyik tippem még. Mondjuk nekem amilyen mázlim van még 80% mellett is sikerül 3x failt upgrade-elnem.
Köszi.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
GrooveHero
addikt
Srácok lehet hülye kérdés, de solo play-re ki kit ajánl? Jelenleg a templar van egy Skycutter nevű anci egykezessel, ami kékszárnyú angyalt idéz támadáskor. Jobb lenne ezt lecserélni egy faja 2 kezes mondjuk maximusra és a varázslócsajra? Vajon többet segít gr-ben? Sebzés ilyesmire gondolok.
Köszi előre isWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Bahama
aktív tag
válasz GrooveHero #74984 üzenetére
Ez attól függ hogy te milyen kari vagy.
A templar valamennyit segít felfogni a szörnyeket, szinte kötelező rá a halhatatlan cucc.
Az encsi pedig sokat tud segíteni CC-ben (csirkézés, charmolás) attack speed. Ő ritkábban is hal meg, így mehet rá az all skilles, vagy a CD reducos item.
A scoundrelt már jó ideje nem használom, nem sokat tud segíteni.
Felszerelésnek CD reduce és AS cuccok. Oculus rung 15 AS, amulet ess of johan összerántás. Fegyvernek pedig azurwrath, maximus, thunderfury, ilyesmik.Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Muton
addikt
Ha keves a manad, akkor templar, ha a ranged sokat sebez akkor Encsi,amugy vagy azur, vagy spawnolos, vagy sultan 2hsword-ot erdemes, ns-ben meg valami legacy magic find novelo cuccot, szerintem
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
DjDanee87
addikt
Monkként Templar segítség lehet a spirit regenje miatt. Ha azt szeretnéd hogy legyen sebzése is akkor tegyél rá egy Bul'Khatos gyűrűt. Elvileg szépeket tud sebezni rift guardiankra, mivel a boss aktuális HPjának x%át sebzi. Nyilván a halhatatlan relic célszerű neki, illetve SunKeeper sem rossz fegyver neki. Quin streamjén hallottam, hogy növeli a BulKhatos sebzését az elit dmg is. Nincs róla semmi leírásom, szóval érdemes tesztelni. Én nem próbáltam még - nem soloztam mostanában.
Ha nem monkkod van, akkor persze lehet más a follower szituáció.
[ Szerkesztve ]
-
Joezyka
senior tag
aki akart PTR-ezni t6-on jöhet.
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
GrooveHero
addikt
Na jó, kösz srácok a válaszokat.
Akkor kicsit részletezem
Condemn Crusader mellé kellene egy followerWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
MrCsiT
addikt
válasz CactuS #74977 üzenetére
No, már tudok linkelni. Itt a SlayerTrier DH-m, erről a skillezésről beszéltem.
WD-nél pedig most FearTrier így néz ki. (kövek nincsenek bent, mert legutóbb a DH-val növeltem őket GR után)
Az egyik a Molten Wildebeests Gizzard a másik az Esoteric Alteration, amiket használok a WD-vel, tankként."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
T. M.
aktív tag
válasz GrooveHero #74989 üzenetére
Oda templar kell.Heal, loyality, charge, guardian skillekkel.
Most nézem, az enyémre is csak rá vannak dobálva a cuccok, még követ se tettem a kardjába. Na holnap ez is elintézendő -
MrCsiT
addikt
válasz Klemice #74993 üzenetére
Minden német ajkú ezt kérdezi, ékes deutch-sággal - amit nem beszélek. ..így már tudok az azonos nevű városról, olyannyira, hogy már olyannal is partyztam, aki ott lakott..
..ám a "Trier" a sokkal prózaibb angol "try" mint "próbál" lazán képzett nyelvtani alakja
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Gorneck #74979 üzenetére
Közben annyi "buff" jött, hogy esett egy elég jó rollos Calamity, bár a socketelő még hiányzik.
MrCsiT: Kipróbáltuk az egyikőnk átállt erre a buildre, de rosszabbul ment, mint előtte a csapat, így maradt az eredeti felállás. A Calamity viszont elég jó pluszt fog adni, csak kell még egy Ramaladni's Gift.
-
DioRobber
tag
válasz GrooveHero #74992 üzenetére
Kondi cruz mellé ugyanúgy ajánlanám a templárt mint barbi mellé, cuccai: thunderfurry, charmos amu, cannot die, main statok kimaxolása a gyűrűbe, amuba, relicbe, pajzsba! Ez a normálos condemes cruzom-itt láthatod a követőt: Cruzi
DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál
-
Edge
veterán
Hát skacok... nem tudom, csapatom rendesen S2-ben, indulás óta, most léptem meg a p400-at, nem is állok olyan vészesen t6 faceroll, de közelébe sincs az ns karimnak az S2-es... sehol sincs ahhoz képest, szóval ha jön a 2.2 nem érdekel hogy rajtam kívül más nem lesz nsbe én biza az ns karimmal megyek oda. 2.2-ig nyomom S2-t de ennyi.
...ezt most csak úgy
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Muton
addikt
Nekem mar griftet lesuamitva jobban megy az s2-es. A tegnapi hf amu sokat dobott rajta. Annyiban marad el griftben, h nem esik a followernek unity, ezert nagyon sok ido megy el kiteolassal, nem tudok magasabb griftet lehozni. Azt nem ertem, h miert vettek vissza a unity es soj droprate-jet, h miert fajt ez nekik...
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest