Új hozzászólás Aktív témák

  • Edge

    veterán

    válasz Gorneck #72808 üzenetére

    Igen láttam, a gr50 is szép gz :) (majd mehetnénk pár kört :) )

    Pedig sztem nem nagy tudomány amit a loot érdekében teszek. T6 speedrift community, itt mindig találok party-t, azért jobb ez mint egy sima pub T6 mert itt mindenki vágja hogy qrvagyorsan rohanni kell és gyilkolni minél gyorsabban, több kill-> több loot. Gyors run -> gyors shard szerzés-> többszöri kadalázás. Plusz most dupla goblin van jobban megéri a T6 rift, rengetegszer volt shardos gob is.
    Cél hogy a meglévő cuccot lehessen ancis megfelelőre cserélni, kadalánál legnehezebb fegyvert kiszedni úgyhogy azt hagyjuk, fb set volt a cél, elsőnek vállas, a nevetséges evoker seten kívül az fb setnek van csak vállasa és az kaszt spec set így legvalószínűbb ha set vállast ad az fb lesz.
    Utána a sapi, mivel tormentes setből csak az fb setnek van sapija így ezt se nehéz kiszedni kadalából vmiért sokkal nehezebben ad amúgy tal set sapit szerencsére.
    Cipő és gatya itt 3 játékos, bt, vyr és fb ezeket se nehéz ennek ellenére, ugyanígy van a chestel(+ tal), míg kesztyűnél is előbb ad fb-t vagy vyrt mint evokert szerencsére, mondjuk kesztyű nem is kell mert Tasker vagy magefistet használok és azokból nem elég annyi hogy anci.
    Fb source kiszedése némiképp nehezebb, 3 set source van és adja azokat is előszeretettel, továbbá nem mindegy a fireskill dam rajta az avg és egyéb (pl. ugye nincs rajta fix chc sem). Kadalából kiszedtem a hétvégén vagy 10 fb sourcét egyik se volt anci, míg végül vmelyik t6 riftben egy trashből kiesett, ilyen is van.
    Persze sokan nem szeretik az ilyen rusholást de ennek van eredménye, ha meg megvan már jópár upgrade lehet lassítani.

    Huha81: gz szép :) fura de már nem vágyom ilyenre, az fb wizardom ahol most tart és amerre halad nem biztos hogy váltanék anci funérra mióta a sourcék damját is így megemelték, konkrétan +10% dps-t adott az új fb source a régihez képest.

    [ Szerkesztve ]

    Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Új hozzászólás Aktív témák