-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rayner
őstag
válasz granini #73348 üzenetére
Ezzel GR40 viszonylag lazán megvolt.
A gyenge gemek és az ancient hiánya ennyit lazán megenged, ha lenne egy két cuccból erősebb szerintem menne ez feljebb is.kéne jobb aughild cuccot farmolnom amin van még + meele/ranged damred.
elitdamom így is -25% annyira nagyon nem fáj egy GR40-es pofon de mivel a dpsem még elég kevés a toppokhoz képest így kicsit tovább tart egy pakk.Remélem ez építő jellegű hsz lesz
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz granini #73348 üzenetére
Igen, valóban. A GR50 azt jelenti, hogy a GR 41hez is world top1 monk kell. Egyértelmű a párhuzam. Ha megy lvl 40+, akkor abban tuti benne van a gr50 is. Persze a party rész felett is elsiklottál. Azok is egyértelműen world top1-esek és csak azért ment nekik wd nélkül. Nem baj. Azért csak nyomasd a hisztit! Ez egy ilyen nap. Van amikor a legerősebbek is megtörnek... No, ez persze nem rád vonatkozik.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Pekkk
aktív tag
válasz mikromanus #73347 üzenetére
Na azt a world 1-et hagyjuk... 3 elit pakk összesen, 1 conduit, 1 power pylon, ez megfűszerezve trash mobok tömkelegével... A végére még bemákol egy stonesinger főnökurat is. A pályának kb. csak a felén ment végig... Szép az a monk az biztos, de ezt más is le tudta volna hozni.
-
Thrawn
félisten
válasz mikromanus #73353 üzenetére
Várjuk soxeretettel a saját, időre teljesített, GR40+-os monk videódat.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
mikromanus
veterán
válasz Thrawn #73355 üzenetére
Felejtsd el! Korábban is megmondtam hogy nem dolgozok helyettetek. Azóta ráadásul el is lustultam.
Van pár nem ilyen kiugró felszerelésű példa most is fent youtube-on amivel meg ya GR 40+. Mondjuk némelyik igen fájdalmasnak tűnik. Nem épp HC móka ahogy nézem.
Meg minek törjem magam? A legutóbbi 5-10 alkalom nagyjánál akkor se jutott egy foghegyről felém köpött "kösz" a kérés/kötözködés feltétel teljesítésre, ha épp valaki kérésére agyatlankodtam ki valamit. Ebből nem kérek most inkább.Meg aztán ha rá is veszem magam a játékra, akkor az barbárral lesz. Van elég életképtelen build amit lehet fejleszteni.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Thrawn
félisten
válasz mikromanus #73356 üzenetére
Ha már eleve így állsz hozzá, akkor mielőtt beírsz ide, a megmondóemberes stílusodat hagyd otthon. Vagy ha nem, akkor cserébe a barbárkodós videóidhoz majd linkelgetünk pár Top1 barb videót, hogy lásd mennyire balfasz vagy Egyébként ha már barbár, GR55 alatt be se linkelj ide semmit és akkor még igen-igen engedékeny voltam
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
oneal1
senior tag
sziasztok!
A turbohud-ot használ innen esetleg valaki?
leírná a tapasztalatait, illetve van egy bann veszély?
köszi
-
mikromanus
veterán
válasz Thrawn #73357 üzenetére
Igazából mi volt ebben megmondóemberes? Graninival nem értettem egyet abban, hogy CSAK WD-crusa kombóban lehet nyomulni GR40 felett csapatban és példaként hoztam egy videót amiben nem volt semmi world top1. Ismerve a szúrós természetét odaböktem egy nagyobbat is solora offba, hogy ha nagyon csipkelődni akar, akkor spóroljon a karakterrel inkább. HA GR 50 a top, akkro GR 40 azért teljesíthető lejjebb is. Erre csak azt látta csak hogy top1 és besértődött.
"Vagy ha nem, akkor cserébe a barbárkodós videóidhoz majd linkelgetünk pár Top1 barb videót, hogy lásd mennyire balfasz vagy "
Eddig is ezt csináltátok. Folyamatként::
téma 1* -> ellenvetés -> bizonyiccsámikro-> bizonyítás
-> gyengevagyittatop1
vagy
-> csend és 0 reakció
vagy
-> veszik a kisérőszöveg midnen második szavát, összekeverik a betűket és kiraknak valami egész mást -> besértődés ->flamewar
end of téma1
Begin téma2*= urban legend és valótlan állítások
Ezt kihagyom
-
Thrawn
félisten
válasz mikromanus #73359 üzenetére
Pajti, az úgy kezdődött, hogy: "...gondoltam naivan megyek egy olyan GR40-45-ot szoloban..."
Erre linkelsz partis videót
Aztán meg egy Top1 monkot aki ahogy írták is bemákolt egy jó 50-es grétert. (mák is kell persze de nem ez a lényeg)Összefoglalva: mindenki jobban járt volna, ha csöndben maradsz
ui: honnan is tudhatnád mi a jó partyban, ha javarészt:
- nem is diózol
- ha mégis akkor is soloban
- sose láttál/mentél 40+, neadjisten 45+ GR-t partybanui2: linkeld be kérlek mikor szóltam le a videódat, mert ez eddig csak fikció.
-
mikromanus
veterán
válasz Thrawn #73360 üzenetére
"...gondoltam naivan megyek egy olyan GR40-45-ot szoloban..."
És volt konklúzió, hogy csak scapatban wd és crusával és meglepő mód a válasz első mondata erre is utalt."Aztán meg egy Top1 monkot aki ahogy írták is bemákolt egy jó 50-es grétert. "
aztán meg egy gr50-et amivel azért máknélkül is meglehet többeknek gr40en még ha nem top1 valaki."ui: honnan is tudhatnád mi a jó partyban, ha javarészt:
- nem is diózol
- ha mégis akkor is soloban
- sose láttál/mentél 40+, neadjisten 45+ GR-t partybanui2: linkeld be kérlek mikor szóltam le a videódat, mert ez eddig csak fikció."
Nem arról volt szó "Mi a jó", hanem arra utalt hogy "csak úgy megy" ami nem igaz. Honnan? linkelt videó megvolt? Ami megy többeknek az nem teljesíthetetlen. Max kényelmesebb az említett kombóval.
A leszólás meg nem részedről, hanem az esetek többségében épp a kötözködők részéről volt. Te max hozzám se szólnál (második kimenetel)edit: az meg nekem nem szórakozás, hogy menjünk minnél magasabbra ahol már kizárólag egy kombó működhet és 0 mozgástér, aztán jóbenneleszel a top10000-ben ami semmit se ad, csak e-enis méricske+ egonövelő szájkaraténál. +S2 előtt csak hobbizgatok 1-2 órát nagynéha.
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz mikromanus #73362 üzenetére
Persze, hogy volt konklúzió, ő már tudja hogy kell menni magas GR-t partyban. Ellentétben más jelenlévőkkel...
A "mi a jó" és a "csak úgy megy" egy bizonyos szint után egy és ugyanaz, ha tetszik, ha nem. És itt most tekintsünk el a te személyes preferenciáidtól, mert az a gréterezők nagy részét pont nem érdekli. A GR50-nek nem csak annyi ám a hozadéka, hogy bekerülsz a topezerbe (az pont nem érdekel) hanem az is, hogy felfejleszthetted a leg. gemeket és talán placebo, de a loot is jobb "odafönn".
No, majd ha kimásztál a kis dobozkádból amit magad köré építettél Dio3 ügyben akkor talán még érdemben is szót érthetünk. De így kívülállóként megmondani a tutit GR45+ ügyben, mert láttál róla videót, na az kérem, "teljesítmény"...Azt a linkelt 44-es GR-t mi 4 WD-vel is meg tudnánk csinálni, ha a szerver nem akadna ki tőlük teljesen (thx blizz)
-
tibee77
őstag
Ez a 4 wd dolog erdekelne.
Az totäl hülyeseg lenne, ha ha mondjuk 3 pet-es (mindegyik kukrival) meg 1 tank wd menne egy gr-t?Mindegyiknek mäs fajta lenne a voodoo-ja.Single target-re igencsak jo a pet-es es amig megfog mindenkit a tank addig egesz jol lehetne haladni nem?(vagy tul sok älmot szeretnek megvalositani? )poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
mikromanus
veterán
válasz Thrawn #73364 üzenetére
Még mindig gr40. Innen az érvelés haszontalan. Javaslom olvasásra a közelmúltban leadott gamepod cikket (hivatkozást) a különféle destruktív es haszontalan vitastilusokra. Erősen hajlasz az első (?) fele.
-
KubanitoS
veterán
Megpróbálkozom még egyszer: ki mit gondol, érdemes még használni az Enforcer-t Dh-ra?
Amúgy milyen sz*rokon tudtok ám veszekedni.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Sheol
aktív tag
válasz KubanitoS #73369 üzenetére
Nem teljesen haszontalan, de nem érdemes, mert vannak jobb LGemek is.
Ha érdekel a Mara' set, akkor olvasd el ezt a cikket! -
KubanitoS
veterán
Ebben a cikkben sincs külön leírva, hogy miért nem jó annyira az enforcer már. Ezt találtam itt:
I know. But sentrys only do 50% (if they all hit, which usually is not that case) of your total damage. So Enforcer is a bad gem for DH in 2.1.2. In 2.1.1 it was BIS, but not anymore. There are better options now.
Ez már megmagyarázná a dolgot, de én ezt leírva még sehol sem láttam.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Thrawn
félisten
válasz mikromanus #73367 üzenetére
Öntsünk tiszta vizet a pohárba:
A helyzet az, hogy neked kéne elfogadni azt, amit granini leírt. Csak valamiért nem megy. Az az ő dolga, hogy 40+GR-re csak crus+wd+2dps felállással akar menni, az meg a tiéd, hogy lehet ott más karikkal is érvényesülni.
Én sem mondtam mást, mint te:
"Azt a linkelt 44-es GR-t mi 4 WD-vel is meg tudnánk csinálni"
Sőt nemcsak mondtam, hanem csináltam is (public game 'örömei'). Ennek ellenére én is crus+wd+2dps felállással szeretek nekikezdeni gréterezni. Nem véletlenül.Szalmabá.. akarom mondani szalmaszálakba kapaszkodsz.
tibee77: sajnos képregény üzemmódba kapcsol a játék, ahol nem nagyon történik semmi azon kívül, hogy fogy az idő.
-
davidsz
senior tag
Ennek a játéknak lassan semmi köze az ügyességhez (Sőt semmi köze). Ott tartunk, ha esik valami, akkor haladsz, ha nem, akkor meg farmolgathatsz évekig.
Ez a Drop egyre siralmasabb. Egy light pár ezer óra játék után 1 wh öv, aztán a jó cuccokból szinte semmi. Amire összeszedem magam jön a pach, aztán megint nudli minden...Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
Sárpac
nagyúr
-
Edge
veterán
Nem egy top roll, de t6 speedriftre megteszi a lánc miatt jobb oda mint a deva+fb off úgy tapasztalom:
közbe kiesett a 3. anci fb gatya -2k dps előzőhöz, de +5.5% ehp, így asszem marad:
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
oneal1
senior tag
sziasztok!
A turbohud-ot használ innen esetleg valaki?
leírná a tapasztalatait, illetve van egy bann veszély?
köszi -
Prof
addikt
válasz mikromanus #73347 üzenetére
Kivancsi lennek milyen "cheatet" hasznal. Amikor nem fut az epiphany buff akkor is full Hp-n van mig korulotte a sok 1 hitelo mob.
Mar lvl40-en is reg megkellett volna halljon nem, hogy 50-en. Valamiert mintha nem utnek meg a mobok. -
mikromanus
veterán
válasz Thrawn #73372 üzenetére
EZ volt az eredeti rész amire reagáltam:
"a 40 feletti GR tovabbra is kizarolag arrol szol hogy van 1 support WD meg egy Cruz es 2 dps karakter"
A véleményét elfogadom, de ez nem "tény" . Lehet könnyebb az adott felállásban és úgy megy ahogy akar csapatban, de nem "csak az" van. Ha van is korlát ahol már nagyon nem megy másként az nem gr 40-45.
"Azt a linkelt 44-es GR-t mi 4 WD-vel is meg tudnánk csinálni"
Na ugye?! Akkor itt vagy élő példának mégis terelgetsz és magad ellen érvelsz.[ Szerkesztve ]
-
DioRobber
tag
Na én közbe óriási matekkal rájöttem hogy hogyan teljesíthetném a 40+ gr-t barbárral és ezt megosztom veletek:
First of all area dmg-vel sok fire vagy physicel tolni a mobokat mint az állat,
- eliteket szelektálni (reflect+ fire chainest otthagyni azonnyomban-csak felhúzod magad)
- pilonokra kell apellálni, mert egy átlagos riftben van min 1power és min 1 conduit, így hát a folyamat az, hogy
pilonok előtt mobokat otthagyni, majd tovább, és amikor kevés van visszamenni leölni és boss előtt felvenni mert kb nekem általában 7-8percem van guardian előtt és hát ügye nem szokott sikerülni leölni, csak nagyon ritka esetbe....Én ma kipróbálgatom ezt, aztán majd kiderül, hogy az idegrendszerem meddig bírja..
DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál
-
Thrawn
félisten
válasz mikromanus #73379 üzenetére
A saját tapasztalatát írta le és saját magának vont le belőle konklúziót. Erre jössz te és megmondod neki a frankót, hogy más felállással is lehet menni.
Most meg kiragadtál egy mondatot a szövegemből és jó leoltottál érte, de ugyan tedd már hozzá azt a két mondatot is még amit oda írtam és értelmezd egyben. Aztán mehetsz tanulmányozni azt az általad olyannyira ajánlgatott blogbejegyzést.
Eszembe jutott egy filmrészlet (Zuzu+sajtreszelő), ez meg itt kezd nagyon hasonlítani hozzá, szóval részemről ennyi, azt csinálsz amit akarsz.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
jookomak
őstag
válasz DioRobber #73382 üzenetére
Inkább physical, pain enhancer gemmel. Csak azt nem tudom, hogy akkor melyik rúnát kéne használni a Call of the ancients-hez, hogy hasson a phys dam.
Ancient itemek nélkül simán behúzom a 36-ost pylon nélkül kb 7 perc alatt, onnantól viszont kuka a boss. Legalább 3x kell megvárnom, hogy lemenjen a cota cooldownja. Gogokot használok, és 31% cdr-em van. Ezt mondjuk át tudnám tekerni a Furnace-en, de akkor bukom a 10% damot.
Karim: [link]
Vile wardom nem fullos, abban még benne van 15% charge dam, csak nem esik jobb. Soj-ból is el tudnék viselni egy jobb, socketest. Str/cdr/phys lenne az álom.[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
fire wiz esetén milyen kövek kellenek, source-on (vita helyére hydra dam az nagyon gáz elgondolás) , vállason mit érdemes tekerni (cdr vagy skill dam, life% vagy mi a fontosabb)? a blizzardot kell buffolni, vagy a hydrát?
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
DioRobber
tag
válasz jookomak #73384 üzenetére
persze az itemeken lehet csiszolni.... Én tapasztalataim során jobban hiszek a maximusban és a fireben, mert ha megfigyeled a boss-t akkor üti a legjobban ha nincs véletlenül chargeba hogy a láncot áthúzod és frenzyvel csapatod+én a bracebe az ancent spartant tenném be mert a charge így is brutál, nem kell strongarm, és én a mirenet tenném harmadiknak mert sokszor beaktiválódik és azért egy 50-60-70misi crit boss ellen nem esik rosszul.... gr 38-as volt meg eddig, gr 39-es picivel nem-de grbe barbárral nem nagyon próbálkoztam eddig, na de majd most
DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál
-
mikromanus
veterán
válasz Thrawn #73383 üzenetére
Ok. Elnézést! Ez eléggé félrecsúszott, aztán csak ment messzebb az eredeti témától. Kb szerintem annak szántam az eredeti szöveget, hogy "hajrá, ne add fel! Mehet az mással is. Nem reménytelen". Erre ez csúszott ki az ujjaim közül: "mi ez a hülyeség? Ne zöldíccsé hülyeséggel, mer' jóbeszólok vazze". Szóval szerintem nem egészen jól vezettem fel vagy a korábbi stílusom miatt ami félreérthető abból a rosszabbat feltételezitek rólam. . Minden érintettől utólagos elnézést.
-
czpitti
senior tag
válasz granini #73386 üzenetére
Mondok én néked pár dolgot amit ha megfogadsz sokkal konnyebbé teheted a single gr-t.Szinte egyik itemeden sincs másodlagos resist ez hiba.A fires ágat én hagynám a helyedben nyergelj át light.ra.Továbbá nekem gr43-ig teljesen bevált a full inna szett onnan felfelé már szerintem elhagyom.Ami fontos: lehet neked akárrmennyi spiritregened ha mellette nincs cost redukson.Szintén magambol indulva ki a spirites pacsi jobb mint a light szinte mindig van mibol harangozni.A ranged vs melee.Mivel pacsizol igyis-ugyis oda kell menned a mobokhoz akkor inkább sinwuko fejes és aughild vállas-braci.Nagyon probáljad ki igynear death helyett six sense sokkal jobb. hameg inna szettelsz akkor unity passziv nekije.Még valami: nézem a encsit:ménemvan rajt azure kardocska és essjohan meg millio as????
[ Szerkesztve ]
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
czpitti
senior tag
válasz Gorneck #73393 üzenetére
Tudom nekem is két monkim van feloltoztetve.Az egyik innaszettes,a másik nem.Azért a buff 140 milla ehp ( plusz a taeguk) nekem meggyozobb volt.Teszteltem 48.as kavicsokkal mindkettot,mentem jopár karikát és én( mikro hangsulyozom : ÉN ) arra jutottam hogy a ehp jobb mint a inna.Hozzáteszem majdnem full anciban vagyok.
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
-
granini
őstag
válasz czpitti #73392 üzenetére
Hey Pitti,
koszi, megnezem a lgt agat is - az a baj hogy ahhoz ido kell, mint latod a songoku amu fire lett, onnan indult kb az egesz build, meg a Cinderbol.. Lgt-hez kevesebb cuccom van.
A spirit regen megintcsak olyan amirol kulso szemlelo azt hihetne hogy en arra epitek, pedig nem, csak siman igy estek cuccok es bent maradt par olyan sor.. napnal vilagosabb hogy regennel nem lehet orokharangozni az oda keves.A cost reduction azert lett igy beallitva mert pont 1 spiritert tudom spammelni az SW-t de siman lehet hogy ez nem er annyit mintha telepakolnam magam RCR-el, meg fogom tenni. A harangos sapi nekem bejott, jol mukodik a range monk partiban.
Igazabol nekem is 2x 70-es monkom van, valszeg ezt a csajt mar "igy hagyom" fire agon mer partiban jo moka es fogom a faszi monkot (jelenleg support buildben inaktiv.. ) es ot fogom felcuccolni lgt-re es beallitani szolo GR-re.. - ja az encsilanynal volt azur kard csak atraktam mashoz, az tok jogos pont hogy a csaj nem volt felszerelve megfelelo supportra.. csak tudod azt gondoltam hogy leccgo felkialtassal helybol legalabb egy GR40-41-et fogok tudni menni, de olyan mocsok eliteket adott be hogy elment a kedvem. Nem a leaderboardra hajtok, uh hamar feladtam igy elsore..
Koszi a tippeket, megfontolas targyava teszem!
ui.: Mi az a pacsi..? (Epifani..? )
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
gera021
aktív tag
sziasztok, szeretnek tobb emberrel jatszani, most kezdtem el a jatekot, van ra lehetoseg?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest