Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz oxox #69875 üzenetére

    Ha en farmolok es az enyem akkor hadd dontsem el en, hogy mire hasznalom. Mert ahelyett hogy oda tudnam adni a klan tarsamnak (ez nem fekete kereskedelem, a gold meg acc bound..) helyette bezuzom a fos taskert. Igen, neki nem esik, nekem meg 4 esett mar, ebbol 1 volt jo, azt hordom is, de meg a rossz pacsker is tok sokat dobna az o DHjan..

    Tovabbra is fenntartom hogy aki egy klanban van, es mar 100 orat toltuk egyutt ott nemigen lehet fekete kereskedelemrol beszelni.. a reszleteket majd kidolgozza akit ezert fizetnek de maradjunk abban hogy siman megoldhato lenne..

    Egyebkent en ugy tapasztaltam sokszor nem is a top itemekrol van szo nalunk.. pl nem az a gond hogy nemtok pacskert adni a klanban.. hanem mikor kitalalom hogy na, akkor epitek egy support Cruzt mert kb csak craftolni kell a cuccait meg van 3 slot amire specko item kell.. es akkor pont nincs vitas life%-os block csenszes Stormshieldem. A tesomnak meg van.. met okos volt es elrakta pont.. es pont ide tudna adni.. de nem lehet .. csak amikor pont az a targy kell akkor pont nem fogod tudni kifarmolni mert a random meg a murphy az igy mukodik.. pont :N

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák