-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz t72killer #70700 üzenetére
en pl huzatni nem szoktam, de soloban is eleg gyorsan kiporgetem a kampanyt
eleinte lukas fegyverbe piros ko (+sok sebzes), utana csokkentett szintegenyu fegyver (esetleg socket + ruby benne)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
CzKaresz81
tag
Sziasztok!
Konzolon gondoltam csinálok egy crusadert, ha 2.1 patch van de season nincs akkor melyik a legjobb build ?
Mik a kötelező darabok ?Köszönöm előre is...
-
havri1
félisten
Megvettem végül euroért a kieget, más híján
Megint nem alszom omg[ Szerkesztve ]
havri
-
betyarr
veterán
tegnap este léptem át act2-be hardon.mi kell,hogy jóféle cuccokat dobjanak?hová menjek?van valami,ami népszerű itt?
havri1: mekkora gáz,hogy nem lehet pénznemet váltani
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
-
KubanitoS
veterán
válasz betyarr #70707 üzenetére
Ha az első karidat nyúzod és érdekel a történet, akkor játszd végig. Ha nem, akkor érdemes lenne megkérni valakit, húgy húzzon fel riftben vagy valahol lvl 70-re, mert akkor kezdődik az igazi móka. Jó cuccokat csak torment 1-en és afelett lehet találni, gyakorlatilag bárhol.
70-es szint után érdemes Adventure módra váltani, bounty-kat csinálni és az ott szerzett kulcsokkal nyitni rifteket. A riftekben esett kulcsokkal meg greater rifteket lehet nyitni, ahol a legendary gemjeid esnek és fejleszthetők.
Dióhéjban ennyi a lényeg.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
betyarr
veterán
TeeBee73, KubanitoS: köszi a válaszokat!most lvl33-on áll a barim.jelenleg hardon vagyok,de ahogy nézem már expertre is át tudok lépni.
akkor így vannak a nehézségi szintek?
-normal
-hard
-expert
-master
-torment 1-6 -
TeeBee73
veterán
válasz betyarr #70710 üzenetére
Igen, így.
Keríts egy lyukas fegyvert, rakj bele rubint, sapiba is lehetőleg, és gyorsan meglesz a 70-es szint. Utána meg lehet sírni, hogy "szar a drop' (by Sárpac)"MOD: granini maestro: Ez a nóta is vágyódik az átírásra'. "GR: "Időm kevés....)" A többit Rád bízom.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
-
betyarr
veterán
válasz TeeBee73 #70712 üzenetére
akkor a nem socketes fegyvert nem érdemes tartogatnom?most van egy jóféle legendary baltám,aminek ugyan nem nagy a sebzése,de harc közben megidéz egy fallen kreatúrát segítségül.ehelyett nézzek egy nagysebzésű likas kést vagy egyéb szúró/vágó eszközt?
miért ennyire "nagycucc" a rubin?csak(?) 9 damage-t ad plusszban.vagy ez sokat számít? -
rt06
veterán
válasz betyarr #70715 üzenetére
imho semmit nem erdemes megtartani (lv70 alatt biztos nem, esetleg 1-2 kiveteles legendary-t)
hasznalod amig nincs jobb, aztan kukaa ruby, amirol a tobbiek beszelnek az akkor lesz majd erdekes, ha mar nem az elso karaktered huzod, ugyanis akkor tudsz majd akar lv1-en is lukas fegyverbe marisque, vagy imperial ruby-t tenni, ami +160/+190 sebzest ad
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Mirman
őstag
válasz betyarr #70715 üzenetére
A ruby azért "nagycucc" mert a magasabb szintűek 200 feletti dmg-t adnak.
Kolléga gyorsabb volt.
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
Hinnye.
Az a +9 damage nem ér semmit, tényleg.
Rég indítottam új karaktert.
Mivelmacemész?MOD: Ja, látom, barbi. Menj Masteren, vagy ha bírod, T1-en, amíg nem leszel 70-es. Ott majd esnek jobb cuccok, de ezt a többiek majd elmondják.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Kicsit összekuszálódtak a dolgok nálam, rég játszottam, kiestem a lendületből.
Kéne egy oldal, ami leírja az alapokat, mit miért hogyan stb. Magyarul. Van ilyen egyáltalán? Ahol meg lehet tanulni a trükköket, varázslatokat, stb?havri
-
rt06
veterán
TeeBee73 (#70723): igen, ez a legrosszabb az alairasodban
t72killer (#70727): 60 folott igen (alatta szerintem mindegy), mert ha valamin allitani akarod a stat-ot, az nem ritkan tobb tiz probalkozas utan sikerul csak s minden probalkozashoz kell egy-egy legendary tormelek
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
TeeBee73
veterán
válasz granini #70725 üzenetére
Esetleg, HC kariknak holnapra egy szép szöveget?
-
granini
őstag
válasz TeeBee73 #70730 üzenetére
Sajnos nem így megy Tibci komám.. a tehetségem csak akkor működik, hogy céltalan, spontán megrendelésre nem tudok.. arról nem is beszélve hogy a szövegírás skillem jelenleg cooldown-on van!!
De azért igyekszem..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
sto1911
veterán
Nektek megy most a multi?
-
Zan
aktív tag
válasz CzKaresz81 #70704 üzenetére
Nézz utána a YouTube-on ennek a 2 buildnek: phallanx build, holy shotgun build. Non seasonban ezek elég jók. Vagy esetleg még a shield bash build is jó tud lenni.
Minél jobb, annál jobb!
-
vhunor
őstag
Nem egy vonatos barbár, de kipróbáltam a sweep attack (trip attack) + ess of johan kombót gr-ben és 36-ban még nagyon faszán tudtam tankolni vele. Roland mellé befér a blackthorne immun szet (leginkább a molten miatt), ancient parthan bracer és az iron skin elég jó védelmet ad, pajzsnak meg mehet a final witness vakítani vagy egy elite damredes stormshield. Bőven el lehet játszani vele sub40 gr-eket nyomó csapatban ha az ember unja a cookie cutter buildeket.
-
KubanitoS
veterán
Szerintem ilyen jó rollt még ti sem láttatok. Könnybe lábadt a szemem, mikor megláttam.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Faith
aktív tag
Üdv!
Jó ideje nem játszottam a játékkal. Olyan kérdésem lenne, hogy tudok a leggyorsabban karaktert felhúzni seasonal-ban?
-
SQX_Barto
addikt
-
-
SQX_Barto
addikt
válasz Gyuri27 #70743 üzenetére
Mi nem szorakoztunk multkor mindenfele valtasokkal.
Klantars csinalt egy 70es partit bountizott en meg mindig kovettem (oke haltam x millioszor, de jott az xp rendesen)
Chaten volt rola szo, hogy sokan vagyunk a klanban. (talan 150 a max letszam)[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Muton
addikt
válasz KubanitoS #70738 üzenetére
nem jó! túl sok rajta a main, vita chc és az elemental. nem vagy rá méltó
ma jó nap volt, kiesett a hambi egy riftben a retardált pályán. és az volt a furcsa, h transhoz sem kérték el. bár végig oroszul beszéltek, lehet, h csak nem tudták elkérni
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Zan
aktív tag
PTR teszt megvolt most már nekem is! Tehát akkor most a riftben 2000%-osra van emelve a legend drop? Riftenként kb 20 legend esett, amiból legalább 2 ancient volt. Elég beteg statokkal esnek, meg kell hagyni. De ami ennél jobban tetszett az az volt, hogy valahogyan sokkal gyorsabban ment a rift; ez a density növelés rohadtul kellett már!
Végszóul jó lesz ez, már nagyon várom livera is (igen tudom, hogy nem lesz ekkora legend-kánaán, de ne is legyen, mert akkor már 2 éve leraktam volna a játékot)!
Minél jobb, annál jobb!
-
MrCsiT
addikt
Ugyan már, kiskocka
Tegnap számolgattam.. 3700 óra körül volt, ebből anno fagyis wizzel 1300 órát mentem.. kár, hogy kicsinálta a blizz.. habár, eddig 2 db wand of woh-os wizt láttam publicon, mind a kettő durca kis dps-t adott le t6-on, amerre jártak, minden hullott, mint a légy - néha ők is.
Ha találok egyet, és nem zúzom le, lehet, kipróbálom, mit tudok összehozni vele.
Te nézted esetleg?
Mi kell hozzá, hogy működjön? Sok cdr?"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
MrCsiT
addikt
válasz SQX_Barto #70744 üzenetére
Na, akkor megmondom a tutit:
1. pléjer kreál egy vattaúj, pl. szízonál hírót;
2. jól bemegy a faluba, mert azt kell az elején;
3. ha beért save gémel a menübe, nehézséget feltolja T (orment) 6-ra;
4. invel egy 1M+ dps-es kocka ÁLLATot;
5. a behívott -vagy az állatkái - kb. lvl 55-ig mindent 1 hitelnek, szóval pléjerke fejlődik mint a gép, és fele annyit sem hal, mint egy lvl70 t6 játékban tenné. Ha már elérhetőek a lukas cuccok, pléjernek sapiba piros kő, minden más ruhába lila, hogy több vitje legyen.
Ez így kb. 2 óra lvl70-ig, max...A fenti módszer egyetlen negatívuma, mikor a húzónak random ki fog esni lvl36-nál a még P700 alatt sosem kapott, rég áhított cucca - persze lvl36-os statokkal
Reklám: kocka ÁLLAT húzást "vállal" seson-ön, aki érintett, írjon rám ingame, btag az aláírásomban.
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest