Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz Joci93 #48606 üzenetére

    Ne haragudjon meg az, aki így játszik, de én továbbra sem látom értelmét, hogy egy kijelölt részt ismételgessek orrvérzésig. Elkezdem elejétől, végigmegyek és újrakezdem egy fokkal nehezebben ismét a történetet. Nekem ezt jelenti a játék. Lehet, hogy így nem tudok úgy fejlődni és annyi tárgyat gyűjteni, de én egy játékkal szórakozni akarok, nem versenyszámot csinálni belőle, hogy kinek lesz meg hamarabb az 1000. paragon szint. :)

    Tudom, velem van a baj, én mind a mai napig még egy Infernal Device-t - vagy Machine, fene tudja fejből - sem raktam össze, mert olyan szerencsém nincs, hogy minden kulcsból kapjak. Van, amelyikből már 6 van, másikból egy sem. De ennek ellenére sem ismételgetem azt a részt addig, míg kapok. Ha beadja, beadja, ha nem, nem. Megyek tovább. Egyszer majd összejön. :)

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák