-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #48250 üzenetére
T2-3 soloba, T3-4 csapatban.
Ezeket néztük..feljebb nem próbáltam..Bár nem hinném hogy a buildnek sok köze lenne ehhez..a karakter sajna ennyit tud..Archon Wizard volt alacsony MPL-re...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Edge
veterán
válasz Szancsó #48220 üzenetére
A képen látszik hogy 2k körüli a healingem, bneten nem látni azt amit parapontból megoldasz, én maxoltam a lohot(825 loh) és a regenre tettem párat ami 400 vmennyi, ezzel így jól elvagyok. Persze loh lehetne jobb nem bánnám.
Sirandrish: ok megnézem nem rossz :-) tegnap kisérleteztem én is, betettem blizzardot archon helyére, megjobb klikkre frozen orbot és a cold blood passzívot az sevolt rossz. De mivel a bracerem ad 15%arcaneskill damot visszatértem archonra, elitekre még mindig nagyon jó. Plusz temporal flux és disi chaosnexus, a több célpont lassítása nagyon hasznos tud lenni t6on.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
GrooveHero
addikt
Kb. -adjára sikerült Caverns of Frost lvl2-be úgy bemennem, hogy Chiltara is spawnolt, erre b@ssza eldobni azt a gimering gemstone-t, ami a tehenes pályához kell. Pedig a diablo wiki szerint:
"Once you have located the Caverns of Frost, head to level 2 and find the Superunique Lacuni, Chiltara. He has a chance to drop the Gibbering Gemstone. There is no guarantee that he will spawn but when he does he will drop the Gibbering Gemstone."
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Thrawn
félisten
válasz GrooveHero #48254 üzenetére
Semmi hiba a leírásban: "He has a chance to drop"
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
GrooveHero
addikt
-
mikromanus
veterán
válasz Sirandrish #48242 üzenetére
Egy SoJ vagy egy Blizzardos source és ugyanottvagy időben. Ha meg mindkettő, akkor sose áll el a jégeső. Mehet a stark winter azt nyugi van.
Ha meteort akarsz mellé, akkor hosszabb távon jobb a Comet. Braciból ha cold damosat craftolsz, akkor mindkét fő sebző skillt buffolja. HA egyik cold, másik fire, harmadik meg lighting, akkor kihagysz egy ziccert bracin.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Sirandrish
legenda
válasz mikromanus #48260 üzenetére
A Comettel kezdtem a tesztet..sz*r
A Blizzardot meg nem a +2sec miatt használom utolsó rúnával hanem a +500% Dam miatt..
Ami ha secre lebontjuk akkor is jobban jön kiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz Sirandrish #48263 üzenetére
Egy soj vagy source adhat 3 - 3 secet. A stark vinter valami 941% dam 6 sec. Ha csak 2 másodperces az egyszem itemed akkor is ugyanott vagy mint a "+500% dam a +2 másodpercre" rúnáddal, csak épp sokkal nagyobb területre hat. Ha meg 3 másodperces, akkor jobban is kijösz. Mondjuk lehet skull graspon is 2. +8 másodperccel már komolytalan kategória lenne.
A comet meg jóóó. Bracersen kell elemi sebzéseset összeszedni és az a 11-15% extradam nagyon meg fog látszani. HA meg van mondjuk blizzard vagy meteor dam bónuszod más sloton, akkor még szebb.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #48265 üzenetére
Én egyáltalán nem értem a blzzard skillt. Nem stackol, márpedig azért a kis sebzésért magasabb nehézségen pazarlásnak tűnik egy skill slot.
-
mikromanus
veterán
válasz killerjohn #48266 üzenetére
Az amolyan kiegészítő skill. A lassítás mellett olyan mintha lenne egy 150% dam buffod. Úgy már nem rossz. A fehér nagyját kellő DPS mellett így is elintézi. Mondjuk ennek ellenére én mindig használtam mellé másik támadóskillt is. Meteornál volt hogy csak a meteort buffoltam, egy armor skill + teleport volt bent. Hm... meg talán a prism, mert a meteor azért nem olcsó mulatság.
+területre hatóan biztosítja az ellenfelekre a cold blooded passzív buffot.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Sirandrish
legenda
válasz mikromanus #48265 üzenetére
Nincsenek ilyen itemjeim és költeni 2 héttel a RoS előtt meg nemigen fogok.
Szóval ez így ebben a formában nem kivitelezhetőA Comet még mindig trágya de a stark wintert kipróbálom
killerjohn Tök zsír "support" skill.
Lassít is és nem kell orba szájba nyomkodni mert egy darabig ott marad. a meteor mellé már nem fér be nekem még egy arcane zabáló skill mert akkor az egyiket nem tudnám használni.[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Argos
őstag
Ahoj!
Összegyűlt pár BS/JC receptem (80+), odaadnám valakinek, osztogassa/cserélgesse belátása szerint.
Csak ne vendorhoz kerüljön, ennyit kérek.
PÜ, ha vállalod!...elmúlik...
-
mikromanus
veterán
válasz Sirandrish #48268 üzenetére
Hát... ha nem fér be pár archon craft, akkor így jártál. Amellett hogy szarásig potyog a gold nem fér be? Ha nem kell, hát nem kell. Alacsonyabb nehézségen így is szórakoztató.
Csináltam kengyelfutó barbit. Ha már esett speed buffos item, akkor ki is használom. Megnézek egy act 1-5n fullt mondjuk torment egyen. Vagy amíg meg nem unom. De azért streamelem. Az kisebb helyet foglal és kevesebbet kell majd törölnöm utólag.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Bennyboy
őstag
Hamarosan újra indul a Bennyféle stream :-D
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
frame>24
addikt
2.0-ás Storm Crow.
Azért kicseréltem, még ha nem is ad critet és sok arcane-t[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Sirandrish
legenda
válasz mikromanus #48270 üzenetére
Hiányoltam már az igazi Mikrot..de megkaptam
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok nemrég visszatértem játszani . Kerestem catedral 2 es szinten egy ládát, amivel jól lehet fejlődni egy hogy működik ? Nem volt mázlim hogy 3 szor nem találtam ?
El. Psy. Congroo.
-
Tom5
addikt
Nálam a magic find bugos. 0%-ot ir rá. Mondjuk nem is esett még semmi értelmes egész hétvégén.
-
P00By
nagyúr
Azt lehet tudni, h a Torpedó szintek melyik mp-nak felelnek meg?
-
jpeetr
aktív tag
Megy a stream 18:00tól http://www.twitch.tv/czpitti
Act 3 t5-6 farm -
Chiller
őstag
válasz Sirandrish #48242 üzenetére
Nemtom, de sztem a blizzard az szar. Frozen orb sokkal jobban darál.
Meteort is próbáltam, de túl lassú, sajna, meg kimásznak alóla a szörnyek.
Felbuffolom magam 425k dps-re, aztán még a T6 is megy egyedül (persze az elitekkel ott már szívok).
Egyedül-csapatban T4-ig tűrhető/kényelmes.[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
DH-zik most valaki? Mi neki most a jó build?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
mikromanus
veterán
válasz mikromanus #48270 üzenetére
No, a 4 act 2 óra 52 perc lett. Hajlamos voltam az eventeket és az eliteket lenyomni, így picit "hosszú" lett. Összesen 5 legendary egy set és egy setplan esett. A plan jó, a blackthorn gatyát megtartom. A butcheres sújos hentesbárd érdekes lehet, de érdeme szerint persze mind brimstone
(#48281) TheProb
Én clustert nyomtam. De jó az elemental arrow (a fagyos pl), a strafe, a multishot és a rapidfire build is. A trapot nem próbáltam, de PTR-en kissél szétcseszettnek tűnt...[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz TheProb #48281 üzenetére
cluster allitolag jo
multishot remek, kb masfel-ketszerakkorat sebez mint 1.0.8 alatt, bar torment1 fole nagyon nem lehet vele menni, mert nem lehet birni hatreddel. bola / bitter pill + lgts rain of arrowval a huzosabb csoportok ellen remek.
strafe jo, de annyira nem sebez sokat, inkabb gyorsan vegigfutni a palyan idealis.
spike trap annyira nem ut sokat, cserebe remekul lehet vele helyezkedni. torment 5on tipikusan az, amivel meg tul lehet elni elitek ellen, bar teny, hogy nagyon lassu es irdatlan sokat kell kiteolni.
rapid fire kb annyira sebez jol, mint korabban.
ami a para: torment4en uber siege breaker 8kt damol vissza, tehat a shadow power mar nem eleg kb semmire. smoke screen meg mindig ok.
ja igen: legacy nat nagyon torekeny, de van hatred. torment1re meg ok mutlishothoz. uj nattal meg kell a bat, a punishment, a blood vengeance ES a night stalker, hogy az ember kb birja hatreddel.
tehat alapvetoen a multishot nem lenne rossz, 260-280k unbuffed dps is eleg lenne magas mpre, csak tippre olyan 1.5m thoughness kene mar torment4re. az brutalisan sok.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
TheProb
veterán
Mentem most 1et, levertem a 1st csonti királyt. Hát, én pöcs előtt kb csak DH-ztam, de nekem nagyon nem jön be. Hatred regen valami eszméletlen kevés, régen nem volt vele gondom. DMG annak ellenére, hogy profilból nézve 182k dmg-em van, annyira nem volt aprítós T3-on. Szal marad a wizz
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
T. M.
aktív tag
válasz proci985 #48283 üzenetére
A frost arrow még nagyon jó lett. Sok hatredet nem fogyaszt és akkorát üt, amekkorát kell. Főleg farkassal .
Hosszú távon valószínűleg a cluster lesz a legjobb. Kell majd hozzá sok resource cost reduction, meg cindercoat.
Érdekes a dolog, ugye alólunk már teljesen kivették a life stealt, kb torment 3-ig hatékony a kari jelenleg, 800k+toughnessel. Följebb is jó lenne, de védelemre már kevés szerintem.
A blood moon még tud tölteni szépen, csak nagy tömeg kellene hozzá... -
Bahama
aktív tag
válasz proci985 #48283 üzenetére
Cluster nagyon jó!
Mondjuk "szerencsés" vagyok két 5 hatred csökkentős cuccal (dms és soj).
Mellé 2 X 15 cluster dmg. És 30% fire dmg. És 25% fire skill cost reduction.
És még nincs magefist fire skillre, és fire amum se.
Így fixen critelek trashre 3-4 millát. Elitre pedig 6 millát.
T5 simán lehet így haladni, T6 kicsit harcos az pakkoknál.Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Bahama
aktív tag
eddig még én is csak arról tudok...
[ Szerkesztve ]
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
proci985
MODERÁTOR
-
Bird
addikt
wd és az ő legjobb lootszedő "barátja".
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Phobion
őstag
válasz killerjohn #48295 üzenetére
Összegezve: sokszor proccol, nem rossz dmg kiegészítés. Viszont, ha esne egy ennél jobb Echoing Fury, akkor biztos lecserélném, T4 és felette nagyon hasznos tud lenni az a fear effekt.
-
Bird
addikt
válasz proci985 #48298 üzenetére
Próbáltad? Néha leget is dob... (10 runból olyan 2-3 alkalommal, szombati mérleg)
Fehér item meg minek nekem? OP vagyok lvl60-ra 1900+ játékóra után.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i7-620M I 6GB I 128SSD I 12,1" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i5-4200M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Pokémon Crystal játékot keresek 35-40 ezer között!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MAPED ErgoLogic kézi nagyító eladó! Bontatlan Csomagolás!
- Eladó Gigabyte 1050 Ti 4GB!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest