Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz kkf #44187 üzenetére

    Csak par zaro gondolat reszemrol..

    Igen, az orok vitatema.. :) WKL vs Rare kard.. a WKL bonusztol csak a lightning damage-et sebzo skill fog 25%-al tobbet sebezni. Tehat a FoT konkretan. A behuzas (a cyclone strike) ami 313% weapon dmg as Holy az meg nem fog tobbet sebezni a WKL miatt. Sem a harang dsem a palm. Innentol dontse el mindenki mit hasznal es ahhoz neki mi a jobb.. Ettol fuggetlenul, a kardja es a WKL-je is nagyon jo, es teljesen felesleges a kieg elott 2 honappal +3-4k dps noveleshez bevasarolni ket uj fegyvert egymilliardert..

    Craft: igen. Top kozeli Archon armor-t kicraftolni, olyant ami tenyleg tudna verni a mempo-inna-t szinten iszonyat nehez. Ha van pezn ra akkor inkabb vegyuk meg a tutit (tehat amikor kvazi bemesz AHba es kivalsztod melyik rollal milyen item tetszik) minthogy nekiallj 300 DE-t elcraftolni. Ez csak egy lehetseges fejlesztesi irany tipp volt reszemrol semmi tobb. Jo az a mempo es jo az inna vertje is jpeetr-nek.

    (Megis milyen fejlesztesi otletet kellene adnunk ezek utan valakinek akinek saccra 2-3 milliard goldos / kitudjamennyi euros gearje van es 270k dps-e.. :F :R )

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák