Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    válasz granini #40481 üzenetére

    Jol hangzik, de a bibi ott van, hogy fekete kereskedelem jelentos resze most is ugy bonyolodik, hogy felmesz egy 'webshopba' ahol ki vannak teve az eladasra kinalt cuccok. Ott kinezed ki az eladot, felveszed friend listre, es secure trade. Igy aztan vajmi keveset szamit hogy mik a feltetelek amig van PvP direct trade.

    Ezért írtam úgy, hogy a Friend List nem lenne elegendő. "Időzárasan" lenne hozzá egy kötelező, együtt, egy csapatban játékkal eltöltött minimális időmennyiség (én 15 órát írtam). És ez esetben az amúgy bárki más számára át nem adható itemek "account boundja" a kettős feltételt teljesítő (friend list, valamint együtt játékban eltöltött idő) játékos felé megszűnne. Onnantól kezdve ők szabadon kereskedhetnének egymás között.
    A nagyüzemileg feketézőket vszg. kiszűrné, mert ugyan melyik ügyeskedőnek lenne arra ideje, hogy egy egész kiterjedt ügyfélkörrel játsszon 15 órákat fejenként, hogy onnantól kezdve szabadon trédelhessenek... :DDD

    Persze, mint írtam, tuti naivság a részemről, biztosan megkerülhető ez is valahogyan, illetve nem biztos, hogy implementálható a gyakorlatban a játékba, de egy ilyesmi rendszer a gagyizást nehezítené, míg a ténylegesen együtt játszani vágyókat pedig nem gátolná (csak ki kellene várni türelemmel azt a 15-20 órát, de az kb. egy hét alatt meg is lenne, és utána mehetne a cserebere közöttük)

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák