Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Gorneck #32688 üzenetére

    Megneztem ezt a linkelt Utube videot a TR buildrol.. Ez valami egeszen nevetseges.. utalom a TR-t ki is mondom nyiltan. Probaltam. rohangalsz eszetlenul korbe-korbe, mikozben senkit nem olsz meg.. Nezzetek mar meg a videon en nemtom szandekosan csinalja-e a csavo de mobot konkretan mindet otthagyja, beleut es fut tovabb.. abbol nem lesz se XP se drop.. bezzeg a Pack-et azt leolni, nade 78x ugralja oket korbe. Inferno mp0-an.. most hadd ne mondjam haranggal, 115K DPs-el egyet leb**szol es az egesz terkepet kinullazod.. :N

    Monkkal is prezentálhatnál vmit...harangon kívül...amivel tényleg ritkán találkozni partyban és müxik magas mplen is...

    Tegnap jpeetr javaslatara megneztem a seven-sided-strike-ot.
    Pro: nagyont sebez, jopofa runak vannak hozza, amig utod a skill-t kvazi hallhatatlan vagy, olyan mint egy serenity, tud teleportalni is..
    Kontra: sok spiritbe kerul es 30 sec a CD-je.. az nagggyon lassu.. harangot ugy lehet pakolni mint a sicc, 5 mp alatt lenyomsz 3-4-et es mind critel 1-2 milliot..

    Szerintem nincs nagyon mas build monknak.. 2h skornos harangos van. meg 2x1h FoT+SW + valami terulet sebzos pl exploding palm. Meg 2x1h combination strike passzivos FoT + a masik boxolos skill.. Mindenki ezek valamelyikevel megy magas mp-n.. Mostmar nagyon sok monkot megneztem mikozben epitgettem a sajatom, az itt froumozok kozul legalabb 10-et. Aztegye fel a kezet aki nem a fenti felsorolas valamelyikevel megy, hanem gyokeresen mas skillt/buildet nyom es talpon marad mp8 felett.. Funbuildet lehet csinalni, csak nem lesz eletkepes :)

    A party skillek meg egyertelmuek. Van az 'elvarhato' build :) Hogy amikor 4-en vagyunk bent es van cm wizz akkor ne harangozz hanem vortexelj.. es ne AS aurat adj, mert az van mindenkinek hanem dodge-ot, vagy spammeld a dps-t.

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák