Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz MrCsiT #25260 üzenetére

    Az alap probléma gondolom az, hogy ez a két girnyó (Maghdi és karcsúvitéz) überen hajlamos picit szétszóródni és kicsusszanni figyelő tekinteted (és örök fagyos hangulatod) alól. Maghda meg igen morc kis pillangófelhőket ereget amitől elgyengül a wizard lányka lába a gyönyörűségtől. Mellesleg Andrishék szerintem becélozzák igen gyakran az MP10-et is, az arcane csapdát meg nem fogja és nem is kell nagyon bírnia senkinek. Ha benne ácsorogsz, akkor megérdemled a gyötrelmes halált. Maghdi akkro is problémás alkat, ha közösségi szemléletben simul Csontihoz. Egy idő után bekapcsol a pajzs, onnan meg eregetheted a jégcsapokat kedvedre. Persze ha alaposan beletapostok a shield bugba, akkor lehet ez kiküszöbölhető.
    Másrészt a teleport egy része csak a kitérés és a megfelelő pozicionálás. A Safe passage 20% sebzéscsökkentést ad. Elbarbárosító runa is lehetne a neve. Az 1000 LoH amúgy szerinted alapelvárás?

    (#25261) khirill
    Lehet, csak ritka.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák