- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Milyen NAS-t vegyek?
- DIGI kábel TV
- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Nah megvolt a nagy "frissítés"....semmi!
Szerintem csak túlhevült a szerverpark és lelőtték pár órára pihenniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz radi8tor #25400 üzenetére
Ja, akkor én a következő patch notes-t olvastam már
Vagy csak olyan "dőlt" jellegű volt ránézésre a sok-sok e meg w betű...[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
killerjohn
addikt
válasz F-ECT$ #25397 üzenetére
- weapon damage: a skillek túlnyomó része (ha nem az összes) ebből számolja a sebzést
- sheet DPS: weapon damage * APS (egyezik a D3-beli sheet DPS-el)
- real DPS: a szerver számolja, rejtett attributuma minden karakternek a játékban, én csak kiírom. Ez a kiosztott sebzésed, amibe beleszámít még a storm armor is, azaz minden amit te okozol a skilljeiddel. Nem teljesen "pillanatnyi" érték, ahogy én látom, ez egy futóátlag azonnali felfutó éllel és 4-5 másodperces lefutó éllel. Értsd: levágsz valami brutál AOE sebzést (pl acid rain) és azonnal felugrik, de ha abbahagyod, akkor 4-5 mp mire lemegy 0-ra.
- sEHP: smallest/simple EHP, kizárólag a life, allres, armor, DR értékekből számolódik. Dodge, block, melee/ranged reduction és egyéb átmeneti, avagy nem "mindig hat" típusú csökkentések nem számítódnak bele. Ez a minimum EHP-d, ennél csak több lehet az említett dolgok miatt. Az eddigi teszt karakterek alapján elmondható, hogy megegyezik a D3up.com-os EHP értékkel, ahol szintén nem számolják bele az átmeneti, vagy chance alapú védelmeket az EHP-ba.
- a többi evidens -
Sárpac
nagyúr
-
F-ECT$
titán
válasz killerjohn #25403 üzenetére
Hííííí, egy számolt dps érték!! Ha nem lennék becsokizva a bantól, már tenném is fel
Dive ever, work never.
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #25406 üzenetére
Jaja..mikor mentünk vele überezni, akkor is folyamatosan mondta hogy kinek mennyi a leadott DPS-e
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
-
F-ECT$
titán
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #25409 üzenetére
Mittomén már
Ilyen 1-3M között ugrált mindegyikünk, ha jól emlékszemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
killerjohn
addikt
válasz F-ECT$ #25406 üzenetére
mondom: nem számolt, hanem mért. 100% accurate. Egy nagyobb tömegben átlag 2.5M körül vagyok acid rainnel, 200K unbuffed DPS-el Ahogy Andrish mondja, uber runokon fun látni a többieket, de az a fícsőr csak nálam működik, a publikált HUD-ban nem (nem stabil, ugyanis bajaim vannak annak lepgroamozásával, hogy melyik party ikon melyik játékoshoz tartozik...)
Sirandrish: haha, kellene olyan fícsőr a HUD-ba, ami Uber run közben automatikusan beírja chat-be a csapattársaknak hogy lássák a party bontott és össz-DPS-ét
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Sirandrish #25410 üzenetére
Az AoE skilleknél minden eltalált ellen bekapott sebzését számítja? Azaz ha bemegyek egy csontvázhorda közepére és ledobok 1-2 komolyan sebző, de csak kevés alkalommal elsüthető AoE skillt, akkor irgalmatlanul durva leszek 1-2 másodpercre?
Quasimodo monk és meteor wizard (meg a cmWW wizard is) irgalmatlan izomagy lehet ez alapján.
edit: tömegben akkor az alkesz-wizard (death blossom) is OP lesz
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #25412 üzenetére
mivel futóátlag, ezért az elmúlt 4-5 mp ki van átlagolva. Ahogy az elmúlt fél évben néztem, szinte tökéletesen visszaadja azt, hogyan teljesítesz. Nem ugrál fel 10M-es csoda értékekre csak mert ellőttél egy meteort. Ez alatt a 4-5 mp alatt az átlagolás úgy kisimítja az értékeidet, hogy tökéletesen összehasonlítható egy cmww meg egy dh meg egy monk kiosztott DPS-e. Már csak azt nem értem, hogy miért szenved a blizz ennyit, hogy aggregálja és kiszámolja ezt az értéket, ha nem teszik ki az UI-ra...
edit: ne opozzál, ez a valóságot mutatja ha 3x annyit sebez, akkor 3x annyit sebez. Andrishékkal uber runoltunk, és szépen látszódott, hogy a cmww-vel végig aláztam a csapatot DPS téren amíg az elite-eket vadásztuk és jó sok mob volt a környéken a windek alá, aztán amikor bementünk uberekhez akkor az én DPS-em mondhatni csak kerekítési hiba volt az övékéhez képest mert 2 db mobot ütöttek csak a forgószelek...
[ Szerkesztve ]
-
abéla
senior tag
válasz F-ECT$ #25389 üzenetére
Ez a progi nagyon jó, nincs taku-baku, ott vannak a számok, oszt' csókolom, köszi a linket.
Tegnap teszteltem shocking-ot vaulton, gyakorlatilag crystall nélkül estem-keltem, de a pinpointtal bukott 5chc miatt a cold snap is elfért és elég gyakran kellett a Blackth. gatya is: szóval húzósabb mp10-re (a vault pedig azt hiszem ebbe tartozik ), hiába jobb a shock, mert annyi védelmi cumót/skillt kell mellé rakni, hogy kb el is veszik az előnye.
És valóban a találgatást/érzetet az általad linkel oldal szerinti számok is alátámasztják: pinpoint+bone ch+shrads és shocking asp+cold sn+crystall konfig között az átlag dps különbség ~8% volt, pinp-tal viszont alig kell gatya-csere és több az armor, a loh, szóval túlélősebb.
Deep freeze/bone chill kérdésben teljesen egyetértek, nem húzós szinten teljesen jó farmra, gyakorlatilag amíg leversz egy packot 10-15mp alatt, addig szinte mindegy is, hogy hányan vannak, úgyis marad még az előzőekből.hootka!
-
Sirandrish
legenda
Hát a működését ne tőlem kérdezd, én nem használom
killerjohn Jaja..legalább hajtana mindenki..
Bár a másik oldala hogy olyan helyzetekbe is belemennének sokan a jobb "helyezésért" amibe esetleg belehalnak ..
Érdekes lenne nah[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz killerjohn #25413 üzenetére
Meteor wizardnál nem nagyon vannak kiugró értékek, bár periódikusság azért van. Vagy van ellen, vagy nincs
Meg indításkor a skill jellegéből adódóan van némi késleltetés is. Alkesz buildben (arcane torrent) stabil lehet a sebzés, csak épp pattognak a lövedékek mindenfele. Valamennyire azért kiszámítható, de ebben lehetnek ingadozások ha nincs ellennel tele a terep. Ami a legstabilabb DPS-t adhatja a karaktereim közül az a HotA-rend barbi MP10-en warcry-jal. Kb mindent kibír, stabilan sebez, de elég száraz egy alak. Igaz, hogy nem kell nagyon kitéregetnie, de épp ez teszi hosszabb távon picit unalmassá. Alacsonyabb MP-n, vagy ha nem überezek, akkor ezért is "gyengítem" a védelmet (persze nem mazochizmusból, hanem DPS-ért). A többi karakterben sokkal nagyobb a bizonytalanság. mondjuk mérhető többé-kevésbé ezzel a tank vs DPS build így is. Atankok lehet ki-kitérnek, de jóval kevesebb a holtidő. Sajna gyanítom így is a mimóza-DPS karakterek a hatékonyabbak. Akkor is tank szemléletben nyomulok és készBattletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
F-ECT$
titán
válasz killerjohn #25413 üzenetére
Hát nekem a 200k dps-emmel cm-ként olyan 700k-1m közötti dpst adok le 1 mobra. Ergó ha meg tudod fogni úgy a 2 übert, hogy mindkettőt érje minden, akkor 1.5-2m közötti dps-t ki lehet hozni, ami már nem csak kerekítési hiba.
Dive ever, work never.
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #25417 üzenetére
És mégis mivel operálsz? Mert tornádók meg blast 1 mobra 1 sec alatt nemigen ad le 1M DMG-t..
Legalábbis szerintem..Szerk: persze lehet hogy tévedek, de nekem az soknak tűnik..
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
A Monkom csapat buff mentes skillezéssel, 150k unbuff DPSsel 3,5M dmg-et osztott le...Ha jól rémlik akkor a 400k+ os DH is hasonló dmg-et tolti ki magából...már, ha jól rémlik felette volt, mármint a DH a 400k-nak. Übereknél meg nem nagyon mondtál értékeket...
Egyébként valóban nem lenne rossz egy ilyen cucc, ha eleve opcionális lehetőségként bent lenne a játékban...nagyon jól lehetne látni 1-1 cucc pl mennyire bizonyult jó vételnek. Nem kéne stopperrel szarakodni...ha ki akarom számolni mit nyerek a SOJ-val überen, vagy adott skill kombóval...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Sirandrish
legenda
válasz Gorneck #25419 üzenetére
Annyi azért nagyon ritkán volt..
Legalábbis ahogy nekem rémlik mindenki olyan 2M körüli átlaggal zárt..
Mármint az a 2M volt amit a legtöbbször hallottamEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F-ECT$
titán
pinp-tal viszont alig kell gatya-csere és több az armor, a loh
A loh mitől több?Érdekes módon a linkelt oldalon nálam a cold snap kevesebb dps-t ad, mintha nem lenne egyáltalán rúna a novához (Lehet, hogy olyan kicsit sebez a spell, hogy nem éri meg dps szempontból gyakran castolni, de persze a fagyasztás nélküle nem lenne közel állandó überen.)
Sajnos a deep freeze-t nem tudja az oldal, mert a dps-t csak 1 mob ellen számolja.
Dive ever, work never.
-
Gorneck
legenda
válasz Sirandrish #25420 üzenetére
Maxnak értem...és aszhem akkor volt ilyen mikor nagy tömegbe voltunk...bár igazából mind1...lényegen nem változtat...hasznos lenne ha lenne ilyen a játékban.
Gorneck#1239
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #25418 üzenetére
Nézd meg itt.
Szoktam is nézni, és pl mpl7-en Kullenak van 32-35m hp-ja, és lemegy 30 sec alatt. Egyébként 2-300k közötti kritek repkednek másodpercenként 3-4 is.
A skillek a szokásosak: chain reaction, bone chill vagy deep freeze, ww, shocking asp, teleport, crystal shell.
Dive ever, work never.
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #25420 üzenetére
jaja, 2M körül volt az átlag.
cmww, sok "HA":
- sheet DPS = 225K
- APS = 2.75
- ebből jön, hogy weapon damage = 82K
- 1 wind sebzése 1 mp alatt: 252%/6 weapon damage = 34.44K DPSés innen lehet szorozni, hogy mennyi windet tud az ember lepakolni az ember mielőtt a legelső eltűnne:
- ha 6-ot tudsz letenni, akkor az kb 206K DPS / target
- ha 14-et tudsz letenni, akkor az kb 482K DPS / targetUberezésnél 14 winddel számolva ha mindkettő Ubert tudom egyszerre ütni 1 winddel (NAGYON ritka), akkor van 964K kiosztott DPS-e a wizardomnak (csak windekből, mást nem számolok most ide). Persze trash mobok ellen az a fun, hogy ha minden wind 5-6 targeten van egy tömegben, akkor ez az érték azonnal 2.89 M-re ugrik fel.
Persze, ha valaki ennél jobban fel tudja tolni a weapon dmg-t (crit%, critdmg, dmg bonusz a ringeken, magasabb sebzésű fegyver), akkor az egész szépen skálázódik felfelé. Mondjuk az én wizardom se szarral gurigázik, ezért bátorkodtam az ő adataival számolni. Ezt olyan 'hűdenagyon' már nem lehet "überelni" egy cmww-vel.
[ Szerkesztve ]
-
abéla
senior tag
válasz F-ECT$ #25421 üzenetére
Cold snap: ahogy mondod, elvonja a cast-time-ot, ap-t a dps skillektől.
Loh is azért kevesebb (4700vs4300), mert az egyikben cold snap van, a másik meg a "lassabb" bone chill, így a cold snap a ww/chain (és ezáltal az általuk termelt dps/loh) elől szíjja az "időt" / ap-t.DPS témához: a fenti programmal számolva az ős-biztonságos módban is 1,55m-t ad átlag dps-nek, míg shock+crystall+bone ch (és mellé evocation+teleport, szval semmi glassC meg magicW) már 1,95 milla az átlag dps és ez ugye 1 szörnyre, ráadásul a "gyenge" ám armoros/dexes craftolt amum-mal, a másikkal +10-15% dmg!
Szóval 2 überre, megvan az össz 4-4,5 milla is, az már azért érdemben csipegeti a hp-csíkjukat .szerk: csicskusz nélkül az 1,95 "csak" 1,86 milla (überre ugye ritkán megy soloban az ember )
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
killerjohn
addikt
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #25423 üzenetére
Abból én egy szót sem értek
Kb odáig jutok hogy betallózom a karakterem
[ Szerkesztve ]
-
abéla
senior tag
válasz killerjohn #25426 üzenetére
Megnéztem, chaint kikapcsoltam, mivel más dps termelőm nincs (bár ennek mi értelme? refisek ellen jó vagy mit raksz be chain helyére?):
only WW: a 1,85-ből lett 1,22m. (neked "csak" 0,97m )
De ennek mi értelme?szerk: F-ects által linkel progiba írd be az armory [link] -em azonosítóit. Bár most craftolt light-os amu-val léptem ki, de vállalom , mivel talán simábban futok vele, mitn a másikkal, de majd a jobb amuval is kipróbálom du (kilépek azzal, adatokat megsasolom).
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
abéla
senior tag
válasz killerjohn #25426 üzenetére
Ha ugyanazokat a feltételeket írod be, akkor vlsznűleg a passzívod miatt ennyivel kevesebb (cold blooded vs unstable)...egyébként kb egál (glassC benyomva neked 1,11m és az ugye csak +15%)
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
killerjohn
addikt
Addig elismerem, hogy ha felbuffolod magad DPS-el akkor milyen jó neked, de csökken a freeze időd, ráadásul az, hogy 1 wind megüti a 2 ubert egyszerre, az messze nem igaz. Nagyon ritka hogy olyan közel álljanak egymáshoz, tehát ezt a 2->4M DPS duplázást ubereknél szerintem vedd ki a képletből Nekem is 1.5M körül mond 1 targetre az a calculator oldal, mégis tény, hogy überezésnél ritkán van 1.1M fölött a tényleges DPS-em: chain reaction, crystal shell, cold snap, prismatic armor, blood magic, evocation, unstable anomaly. Uberezésnél a cél, hogy ne dögöljek meg, mert ha mégis akkor a többieket szétkapják mint Floki a lábtörlőt, ergó tök mindegy hogy 700K vagy 2M a DPS-em, amíg lehetővé teszem a DH-knak meg monkoknak hogy vidáman spammeljék a távolból a 3-4M DPS-eket Ezért én a tutkeráj-über-safe-sohasehalunkmeg buildre megyek, nem az "osztom a DPS-t aztán amikor megdölök akkor mindenki más is" buildre.
szerk: ha na ja, volt már hogy jól jött MP10-en az unstable anomaly, márpedig ha ott én meghalok, akkor a többiek is, és 2x csinálni egy runt az jóval lassabb, mint amennyivel a cold blooded gyorsabb Hála az égnek elég szép választék van cmww gearből ahhoz, hogy valaki DPS-re menjen, valaki meg túlélésre
[ Szerkesztve ]
-
abéla
senior tag
válasz killerjohn #25430 üzenetére
Nyugi, mint írtam, túlélős, tehát egyáltalán nem dps-re kihegyezett builddel és gearrel és mp10 vault-kompatibilis módban (amit az [armory linken] is láthatsz), az átlag dps, kísérővel (Scoundrel anatomy): 1,54m, kísérő nélkül: 1,47m.
Most mit kell ezen ennyire rugózni, nem értem: übernél nyilván nem csak a ww üt, legalább annyit, ha nem többet a chain reaction is hoz (konkrétan a fenti példában ww:531k chain:694k), ami viszont üti bizony mindkettő monsztát, ha jól kapod el őket. (diamond shrads szintén: ami 227k)
Ok nem 2x a szorzó, de nem is elenyésző még így sem a hozott dmg/mp, azt hiszem.szerk: abban legalább tökéletesen egyet értünk, hogy überre a cm-hatékonyság elsődleges (ezért is viszem oda a cold snap-ot, bone chill helyett), ha meg nagy a gáz, felkapom a Blackth gatyát, bár mostanában megpróbálom ezt kiváltani a már fentebb említett dps-light(-20k), de protectionben viszont +0,8-at hozó craftolt amummal.
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
F-ECT$
titán
Nekem a full túlélős über build 750k dps-t jelez/target (7000 life/sec hp töltéssel), a farmolós meg 1.2M. (Le kellene cserélnem az amut egy as verzióra, és akkor végre a lacunit is cserélhetném craftoltra, de 200 craftból eddig csak chc-chd-sek jöttek.)
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
MrCsiT
addikt
válasz Sirandrish #25418 üzenetére
mp5-ön 18 mp alatt megölöm ghomot. Annak 25.7M élete van.. számold ki, akkor mennyit is sebzek rá a tornádókkal xD (és Ghom, 1 DB "mob" )
..de kérdés ahhoz, aki tudja : Diamond skin/ diamond shards rúna akkor is sebez, ha nekem sosem jár le az armor, mert folyamatosan megújítom ??
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
MrCsiT
addikt
válasz defede #25323 üzenetére
ha nem rontottam el anno az excelt, akkor 15.4M -ba kerül legyártani egy radiant star követ + alapanyag ára + tome ára.
Ezekkel is nagyon messze leszel a 26-27M-tól, amennyi az AH-s ár (arról nem beszélve, hogy ha már 1 db 90%-osod van, akkor ez az ár is csökken, mert egy perf. star csak 5M, szóval 10M + összerakási költség, amibe neked kerül) .. és persze az az idő, ami alatt összerakod ..így lesz az idő pénz(gold) , de még mindig beljebb vagy.. szerintem."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
abéla
senior tag
Nekem Ghom -mp5- 24%-kal gyorsabban halt shrads-szal (+-5%), mint crystall-lal: szóval a válasz igen!
(és szinte sohe nem csapta le rólam a diamondot)F-ECT$: Lacuni nálam a mov/as miatt BiS marad jó darabig , bár ha belegondolok, gyak. majd mindennel így vagyok, bár egy hyper, etil és nóta-tv katalizálta amura azért fáj még a fogam.
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
F-ECT$
titán
Nekem csak as miatt kell, de ha az végre lenne amun, akkor lehetne egy kis hpt, intet és all rest szereznem braceren, ha lehet pickuppal, és akkor mehetne a kesztyűre chd, és kész is lennék. De költeni max a craftra költök, mivel így is megvan az a szint, amit elképzeltem.
Dive ever, work never.
-
Gorneck
legenda
Barbik közül volt vki esti órákban MPL10-es überen? Brékelőtől mióta nem lehet életet lopkodni?
Illetve nem tweakeltek rajtuk megint vmit?
Gorneck#1239
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #25443 üzenetére
Lehet életet lopni, csak ha reflect miatt többet veszítesz mint nyersz, akkor ezt nem érzed. Vagy rúna/skillváltásnál nem maradt meg az életszívó rúna (ha skillből van és nem itemből van). Régebben amikor lemaradt a rend életszívó rúna akkor volt nálam ilyen. Az övön ami van az kevés volt. Meg talán volt passzívból is. Ez alapján 5-6%-nyi kevés lehet. Mondjuk szerintem ez is védelemfüggő. Ha jók a resistek és az armor, akkor kisebbet sebez a reflect és tölthet az a satnya 5-6% is eleget.
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #25445 üzenetére
Én nem csak egy olyan Barbiról beszélek, ami kb 1 órát még nem töltött játékban, hanem egy 1,6M EHP-s pajzsosról, aki brékelő fejét az álkapcsánál fogva lehúzva csapkodta böszme testét és mellette kimehetett megfőzni az ebédet...szal aki eddig tankolgatta az összes übert és szart midenre is csak pislogott ki a fejéből...
Ezért volt a kérdés, mert oké a pillagók sebzése nagyon durca lett, illetve csontika is most picit érdekesebb, de eddig sose volt gond brékelőnél...ergo, ha vmi változás van azt azért az ember észreveszi...én már csak második körben mentem a Barbimmal, de uezt tapasztaltam...azzal a különbséggel, hogy nekem no pajzsom...Szal bátorkodtam kérdezni, hogy más esetleg tapasztalt e vmi hasonlót...mivel tegnap előtt még ilyen nem volt.
ui: rend (9% ls rúna)+3% ls fegyóból...így volt gond...
Remélem ez vmi kezdeti üzemzavar volt...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Thrawn
félisten
válasz Gorneck #25446 üzenetére
Valami gond biztos van. Ezt tegnap sikerült screenshotolnom, gyakorlatilag bárkire mentem rá friendlisten, hasonló kép fogadott:
szerk: A neveket én satíroztam ki.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.