Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz godfella69 #25077 üzenetére

    60-as szintig (infernoig) kb mindegy mit használsz. Odáig elégséges minimális resist, némi main stat, esetleg chc-as-chd is lehet itemeken, de itt még ez is kihagyható és pár szintenként fegyverváltás olcsón az AH-ból. A skilleket menet közben tesztelheted. A buildekkel ráérsz hell vége fele törődni, vagy amikor infernon elkezded célirányosan összeszednia felszerelésedet.
    Addig alap dolgok itemeknél mindent elintéznek:
    - eleinte minimum-maximum damos és main statos jellemzők ringeken és amuletteken
    - amint lehet socketes fegyver minnél jobb rubinnal és minnél magasabb DPS-sel . Ahból mindkettő szerezhető.
    XP gyűjtéshez lehet hasznos még xp/kill jellemzős item is majd. Ha találsz olyat aki runoltat, akkor hamarabb meglehet, ha nem, akkor szimplán annyi kb az ideje a lvl 60-ig fejlődésmnek, amíg végigrunolod normal-nightmare és hell szinten az 4-4 actot

    Hellen néhol már lehet el kell kezdeni gondolkodni a védelmen és resisteken is, meg az élettöltésen. Addig elég jól lehet egyoldalú karakterekkel is haladni.

    Viheted magatalálósan is a karaktert. Akkor picit lassabb. Viheted kapitalista alapon. Egy kakaóscsiga árából szerezhetsz annyi goldot ami elég minden pazarló vásárlásra infernóig, meg tán még ott is összejön belőle egy induló felszerelés. (jelenlegi feketepiaci gold árfolyam: 0,034 euró/ 1 millió gold. kb 10-11 forint egymilla arany. RMAH-ban 77 Ft ugyanez)

    edit: kb 40-42. szinttől (vagy már korábban is) már vannak csökkentett szint követelményű itemek. Ezek nagyon jók és gyakran olcsók is a kis karakternek. Fegyverből übertáp cuccokat szerezhetsz. Talán már lvl 30-nál is.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák