Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    XP runokkal kapcsolatban volt kérdés hogy hol és hogyan érdemes nyomni.
    Viszonyításképpen a barbim armoryban írt sebzése 138k
    Kipróbáltam MP2 és MP5 között hogy adott időre hol jön több XP.
    A korábban már említett,általam csak "speed" runnak nevezett útvonalat átlagban 12-15perc alatt teljesítettem MP szinttől függően(látszik hogy csak pár perccel tartott tovább az MP5is,sőt volt hogy az MP2 tovább tartott mert több elite-be futottam bele-korábban 10perc alá saccoltam egy kört,de tévedtem,sorry)
    hellfire ring+23%-os piros kavics a fejfedőben persze,és így runonként 7,5-9,5 millió xp jött össze.
    Mivel MP2ön is megvolt a 8 milla,és azt tart a legkevesebb ideig végigfutni,nálam az nyert,pláne hogy így lehet védelemből rendesen visszavenni,már át is skilleztem magam,plusz a kraftolt válvédőm cseréltem egy olcsón szerzett lacuni-val így még +12% move speed megnyerve.
    Vesztettem kb. 8k sebzést,de ezen a szinten ez észre sem vehető,pláne hogy tough as nails brawler-re lett cserélve,így ha körbevesznek(márpedig a furious charge skill lényege belehajtani a tömeg közepébe) akkor plusz 30% sebzést kapok),sőt a warcry is simán kihagyható,visszakaptam a Wotb-t.
    Így majd változik szerintem a sebesség rendesen.Még inkább az MP2 mellett szól majd minden!

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák