Új hozzászólás Aktív témák

  • ProEvoFan

    nagyúr

    válasz Gorneck #16114 üzenetére

    Az a baj, ezt már te is látod, hogy ha szép magas dpst szeretnél elérni 600 all resel (mert min 600 all res kell a gondatlan haladáshoz), akkor az egy vagyon...bitang drága, még a hc gémernek is.
    Nekem "nyersen" 347 all resem van.Összesen 678 all rest ad a gearem (OWE+int ad 52t).De ha szeretnék min 600 all rest, és természetesen megtartani a mostani sebzésemet, akkor csak a kesztyű csere 200+ millióba fájna...kösz nem.
    Többi kasztnak is ott van az all res buff: W/WD kap int után all rest, 2-3set után a bónusz (zumi 55, immo 60), Barbinál a WC skill ill DHnál passzív +10% all res.Másik kaszt az a DH, ami nem kap nagy all res segítséget.De nem is létszükség a 600 allres, nem közelharcos.
    Ki van ez találva.

    Pl nézd meg mennyibe kerül egy inna set allresivel és választott resivel...így...
    És mennyivel leszel előrébb ha pl rare helyett egy Inna 60+ all reses armort veszel, kb hatszoros áron?Semmivel.A 2 set hogy kapd a +130 dexet, ahhoz elég a fejes+naci.Armoron lehet spórolni.
    Ok.Ha megvan a kellő all res "nyersen", akkor Combination Strike passzív mehet OWE helyett.Ad +8% dmgt ha verekszel.Ezt a 8%+ dmgt olcsóbban behozod ha OWEt használsz.Konkrétan felesleges és egyben nagyzolás elhagyni az OWEt.Azt a pénzt, amit elköltesz all resre (tehát egy vagyont), azt a vagyont elköltheted dpsre is, és ezáltal lépést tudsz tartani a másik közelharcos "értékével".
    Mondom én, ki van ez találva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák