Új hozzászólás Aktív témák

  • lakisoft

    veterán

    válasz Thrawn #13396 üzenetére

    GT:

    Megértjük, hogy a számla a lopás nem vicces, ezért nyújtunk figyelembe visszalépéses szolgáltatásokat. Azonban a közelmúltban megállapította, hogy sok esetben a lopás az ügyfélszolgálat állította próbál hazudott annak érdekében, hogy az extra tételek. Ezért úgy döntöttünk, hogy frissítse a számla visszalépés politika Ázsiában, hogy segítsen játékosok, és egyúttal védi a játékot gazdaságot. Ez a módosítás megismétli a lopás ezen csalások, az ünnepélyes irányvonal a "zéró tolerancia".
    Taiwan idő 2012 11:00 én reggel December 18, 2011, hatékony szerepet veszi át a "Diablo III" visszalépés és felszerelés (beleértve a bar tételek és közös tároló rekeszek), mint a fegyverek vagy páncélzattal, lesz kötve tervezett visszalépéses fiókhoz. Ez azt jelenti, hogy ezek a tételek nem lesznek képesek a kereskedelem más játékosokkal vagy közzététele az árverés, akkor is megoszthatja a többi szerepet a fiók használatához vagy eladni az árut NPC-k. Ne feledje, hogy ha a visszalépés szerzett arany vagy anyagi javak. Végrehajtása után a politika, mint a múltban, ígérjük, továbbra is figyelemmel kíséri a gazdaságot és a környezetet a játék, és hogy további kiigazításokat, ha szükséges. (Megjegyzés: a játékos számla visszalépés befejeződött, a következő hit játék, vagy korlátozásokat a berendezések és az áruk ügyletek figyelembe kötődés nem érinti.)
    Tekintettel visszalépéses szolgáltatásokat annak érdekében, hogy segítse a játékosok számot ellopták, és reméljük, hogy senki nem kell használni ezt a szolgáltatást. Biztonsági lopott legjobb módja annak, hogy megvédjük a fiókot, hogy biztosítsa a számítógép biztonságának szempontjából, valamint a Battle.net Account Security, például használja Battle.net ellenőrzést. Ismét tökéletes védelmi intézkedéseket az emberi hiba, információink szerint, gyakran találni egy csomó második lopott játékosok az első ellopták, és nem vállal semmilyen intézkedést, hogy megvédjék magukat.

    - Árad -

Új hozzászólás Aktív témák