-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz Nordic #13100 üzenetére
Majd gyere velem picit megmutatom mit kell csinálni a macival.
Amúgy a wd nem baba, nem monk. Mp7-re rengeteg resist kell és valami ami tölti az életet. Persze sebzés is kell különben csak áldigálsz. Ha farmolni is akarod mp7-t meg nagyon sok sebzés kell.
Az meg nem lesz olcsó. Mondjuk egy szint fölött a resist se olcsó.Amd - Radeon - Ryzen
-
Sirandrish
legenda
válasz Nordic #13100 üzenetére
Nah..azért csak tudok valamit
Evo: Szerintem felejtsd el hogy a "500euro/item" Monkokhoz való hasonlítani akarást mert az életben nem jutsz egyről a kettőre
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gorneck
legenda
válasz Nordic #13096 üzenetére
Pedig ott volt a buildedbe. Ezek szerint frissült és igen.
A kutyákat nem kell cserélni, nálam elég jól tankoltak mpl3-4en is (mondjuk több resim van), ahogy a garga is. Bár én nem ghost-ot használok, hanem macikat+pókokat.
Gruesome miért nincs bent? PtV helyett simán használnám, főleg, hogy ott a béka és ez egyik legmanaigényesebb skillt használod.
Acidhoz LOH (300-500 már egész jó) kell és nem LS vagyis nem nem kell, hanem sokkal hatékonyabb.Big Bad V-t, annak helyére horrify + armor rúna.
A geared inkább macis buildhez van kialakítva, mint acidhoz...
Gorneck#1239
-
John D'oh
aktív tag
Ha este uberezik valaki szívesen csatlakoznék a barbárommal. Van pár IM is a ládikómban.
Vegyetek fel bátran, elég volt a solo DH levelingből -
Drizzt
nagyúr
Én is übereznék néha, de sajna eléggé gyenge még a karim, olyan MP5-ig vagyok életképes(pár haverral ezen a szinten szoktunk is überezni). Azért ha valakivel lehetne menni mp4-5-n keyezni, meg überezni, írjon privit.
I am having fun staying poor.
-
Helmoras
őstag
1- másfél hete csak fel fel nézek a játékba ahzgatni elfogyott számomra a tartalom, jelenleg van valami hír valami érdemi content patch-ről?
-
törölt tag
-
MrCsiT
addikt
válasz radi8tor #13064 üzenetére
pedig van : mi tegnap, mp7-en nagyon is láttuk az ÜBER során, miután 3 fő meghalt, a 4. volt csak meg, és mire felkeltette a többieket szép lassan, bizony, enrage-halált halt az egész csapat..
Drizzt: ha van 3 machine-od és megkeresel, biztosan elmegyek mp4-5-ön is ÜBER-ezni.. de csak este f9 után vagyok elérhető.
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #13087 üzenetére
Ha jól tudom, akkor ez a Chc/Chd nem fontos onnan jönn az Archon wiz esetén, hogy a hegesztő skillje nem tud critelni. Vagyis az áltata okozott sebzés sosem sárga színű.
Nos szerintem ez a skill tud critelni, vagy legalábbis eléggé szór a sebzése ahhoz, hogy azt higgyem, hogy tud critelni, csak épp nem sárgával kerül kiírásra.
Így ha nagy dps-t akarsz, akkor ugyanúgy kell Chd is, mint ahogy sok Chc a CD csökkentésére és As a gyors sebzéshez.
Dive ever, work never.
-
persil
nagyúr
válasz F-ECT$ #13110 üzenetére
Tud critelni(sőt, minden skill tud critelni), szóval jól látod.
Pusztán azért nem sárga, mert a critje nem minősül critnek a "... on crit" képességek szempontjából.
Nem proccolja a critical mass-t pl, nem ad arcane power-t, stb.Hozzáteszem, hogy egy másodpercig nem használtam az archon form-ot, de a "fehéren critelő" skillekkel ez a helyzet.
Chc, és chd meg minden létező karakternek annyira kell, mint egy falat kenyér. Ha kell dps, akkor critelni kell, egyszerű.
Atk speed már inkább megosztó, mivel van pár build, aminél konkrét hátrány, ha gyorsan égeted el az erőforrást, de alapjában az is inkább kell, mint nem.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
P00By
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Goblin valaha dobott már nektek set-legendet? Nekem soha, pedig azért elitekből eseget. Eshet egyáltalán gobból?
I am having fun staying poor.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Gorneck #13103 üzenetére
Igen...néztem én is, hogy eléggé lassan frissül. Eleinte tényleg használtam a hex-et, de az enchi átka van hogy 3 mobot is csirkévé változtat, míg a wd-skill csak 1-et. Azóta kivágtam.
A Gruestome.-ot használtam egy ideig, de olyan ritkán esik healthglobe, hogy alig adott bónuszt. 1-2 stack-nél tovább ritkán tudtam tölteni, így cseréltem PtV-re. Akarok lohos-amut, de ez csak holnap derül ki, hogy megnyerem e a bid-et. A macikhoz LoH, vagy ls kell? A BBV-t nem éri meg használni? Azért elég nagy dps-t tud tolni...
-
Dadan01
senior tag
válasz Sirandrish #13097 üzenetére
Ez se b*szogatás lesz, csak egyfajta elemzés az átlalatok összehozott "egyedi" buildről. TR build igazán akkor működik, ha böszme skorn vagy efféle eszköz van a főszereplő kezében. Létezik DW (dual wield) TR adaptáció is, csak itt még a két fegyver miatti magasabb atk speed miatt is gyorsabban fogy a spirit. Ha már DW, akkor a jó választás két mace/spear lenne, és nem csak a mérsékelt spirit felhasználás miatt, hanem a magasabb wep dam miatti jobb sebzés okán is. Duplán is rossz a fegyverválasztás az álmoskönyv szerint.
Cyclone strike az egyetlen skill, ami más a standardhoz képest (itt akkor a copy csak 83%os, passzívokat nem számítva), de gondolom ez valami csapatolós support skill lehet, mert a weapon damage itt is a béka s*gge alatt van ezekkel a fegyverekkel. A passzív választás elismerten nehéz dolog, mert annyi szar közül kiválasztani azt a hármat ami ér valamit, komoly kutatómunkát kíván, így erre nem térnék ki.
Ami a hatásos dpst illeti azt megsaccolni nem tudnám így, de gondolom mp1 nem okoz gondot. A magam bőrén tapasztalom, hogy ha nem teszem fel az egyetlen monk über-cookiecutter-dps skillt (SW/cyclone) akkor bizony kétszer-háromszor több idő leverni a dögöket. Az SW egyrészt ugye sebzi a közvetlen környezetet az aurával, plusz minden létrejött tornádó belecsap az éppen gyepált gonoszba, plusz még két másodpercig csapkod ide-oda, úgy +150% wep dam erejéig, ami azért nem kis teljesítmény. A fő gond az, hogy nincs más hatékony monk build, ami alkalmas magasabb mp szinteken kalandozni, míg mint kiderült a WD gyakorlatilag számtalan variánssal is életképes, barbárnak is kettőnél több, gyökeresen eltérő buildje létezik.Egy pókeres hasonlattal élve olyan ez a TR build, mint ászpár ellen 72o-val allin menni, hosszútávon csak veszíthetsz, és az sem számít, ha egyszer-egyszer mégis leesik az asztalra két hetes.
-
Gorneck
legenda
válasz Nordic #13120 üzenetére
Pedig alacsony mpl-en ontja... Főleg, ha gyorsan ölsz.
PtV egy hibája...hogy iszony manaigény van...így acidot és macikat képtelenség kiszolgálni manával...
Macikhoz LS, de refire ez se megoldás, mert 3 maciból csak az első találat tölt vissza, de mobok nem tudnak sebezni...mert nem érnek el hozzád. Ha meg igen akkor az LS életben tart. De mivel gyorsan ölsz így SW+Horrify segít.
LOH egyedül úgy jó, ha acid (magas yardos rúna)+békaesőt használsz. Minden egyéb esetben LS kell.
BBV-t lehet használni, de akkor vmit ki kell venned a buildből...pl SH-t.
Én ezeket használom.
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz Dadan01 #13121 üzenetére
Ez a build csak dísznek van...még mielőtt további komoly elemzést írna róla bárki. Jelenleg az MS-t szeretném feltornászni, de erre nem sok lehetőség van. Szal szó sincs semmiféle egyedi buildről...csak egy gyors farmra alkalmas buildet szeretnék összerakni, ami magas MS-t biztosít számomra, de ez úgy néz ki nem fog menni...2 kezes lassú fegyóval is xar az egész...oszt ha egyszer elfogy a spirit vége a dalnak...
Többi karinál ez szépen meg van oldva...itt sajna nincs.Mentem eddig a monkkal vagy 3 kört...de WD után mondhatni eléggé impotens...uez volt a gondom barbárral is, de azt 17es szinten abba is hagytam. Szal abszolút jól döntöttem, hogy nem áldoztam rá sokat...
Mivel a WDbe 1000+ órám van így ezzel kell beérnem...de váltanom kell mert macikkal álmodom...Gorneck#1239
-
Sirandrish
legenda
válasz Dadan01 #13121 üzenetére
Nah..azért úgy látom lehet itt értelmesen, sértődés mentesen és infokkal teli hsz-t is írni amit köszönök!
A build és a gear egyébként még gyurmázás alatt van..a TR-al már mi is néztük a lassabb kétkezes fegyvereket..ami ugyan faszajó, de ugye a DPS azért nem az igazi..Az SW marhajó cucc de partyban alacsony MPL-en ahol megyünk fent tarthatatlan...illetve majdhogynem felesleges is mert szupik ugyan a kis tornádók de amikor még van 2-3 ember aki a mobok életére tör akkor azért olyan nagy haszna nincs, + kegyetlen nagy koncentrációt is igényel hogy abban a bizonyos 3sec-ben valami célpontot mérjen be..
A fő gond a Monk-nak a sebességével van...erre akarunk vagy legalábbis szeretnénk kitalálni valamit..
Barbik ugye tolják a sprintet és eddig Gorni a WD-vel simán tartotta a tempót, de ez egyelőre sajnos a Monkal nem megy neki...bár van egy olyan sanda gyanúm hogy nem is nagyon fog sose.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pekkk
aktív tag
válasz Sirandrish #13128 üzenetére
Én tudok nektek mutatni olyan buildet, ahol teljesen jól működik a TR. Persze alacsony mp szinten szoktam vele XP farmolni. MP 0-1. Sajnos most nem úgy van felöltöztetve, mert kulcsot vadásztunk haverokkal. Ha gondoljátok szívesen megmutatom. WD haverom nem bírta tartani a tempót, pedig elég jól összerakta már. Ez az Ő karija. [link]
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz Sirandrish #13128 üzenetére
"A fő gond a Monk-nak a sebességével van..."
Minden karakter ugyan olyan gyors és minden karakternek van skillből moving speed-je. Innentől kezdve csak attól függ, hogy mennyit költesz rá.
Szrk.: sweeping 6 sec-ig tart alapból, nem 3-ig Vagy másra gondoltál?
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
persil
nagyúr
válasz Scooby Dou #13132 üzenetére
Akkor olvasd el újra
Alapból 0% movement speed-del rendelkezik mindenki és az alap futási sebesség is pont ugyan olyan gyors, nyugodtan nézd csak meg partyban.
Max. azért tűnik ez máshogy (szigorúan csak szólóban), mert a barbár kétszer akkora, mint pl a hunter és a szem máshogy látja mozogni.[ Szerkesztve ]
-
Szatesz.
aktív tag
Valaki használ lootalert programot?
Érdekelne hogy a Blizz. nem e bannolhat miatta....? -
persil
nagyúr
válasz Scooby Dou #13135 üzenetére
Mindnek valami a moving speed-re, kérdés, hogy beáldozol-e rá egy értékes skill slotot.
Mondjuk a szóban forgó monknak pont van passzívból 10% és, amilyen ótvar passzívjai vannak, simán berakható, nem nagy veszteség az az egy slot.
Tempest rush-sal további 25%-ot lehet feltenni, ha olyan builddel mész.Ezen felül, ha gear-ből meg van a 25, akkor nem igen látom, hogy miért lenne a leglassabb...
Ráadásul ez folyamatosan fentartható, ellentétben a sprinttel, ami csak 5 sec-ig tart maximum.(ezt is csak rúnával)[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz persil #13130 üzenetére
Ezt senki se mondta...egyébként nem ugyanolyan gyors, max alapba rárakható cucc szinten, de skillekkel nem. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ehhez pl WD esetén nem kell semmi hókusz pókusz...ahogy barbárnál sem...beteszi a skillt és go...én a monknál beteszem a skill oszt pár sec után várom a mobokat, de azok már sehol sincsenek ahogy a többiek se.
WDnél semmiről se kell lemondanom, hogy 50%-os MSel rongyoljak...kellő mob sereg mellett szinte a run 80%ban fenn tudom ezt tartani.
Itt már ott kezdődik, hogy komplett build és gear kell, ami magasabb mpl-en ki is fullad...pl 2 kezessel már viszonylag kellemes volt, de nekem az nagyon lassú.Szal aki tud olyan buildet amivel lehet is haladni és oké a jelenlegi gearemhez, akkor ne tartsa vissza az infót.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
persil
nagyúr
válasz Gorneck #13137 üzenetére
"egyébként nem ugyanolyan gyors"
Próbáld ki. Vegyél le minden moving speed-et és hívjál be 2-3 embert. Ugyan olyan gyorsak alapból.
Szrk.: Ja értelek már, te +skillekről beszélsz, én meg teljesen alapból írtam, hogy ugyan olyanok, elbeszéltünk egymás mellett"Szal aki tud olyan buildet amivel lehet is haladni és oké a jelenlegi gearemhez, akkor ne tartsa vissza az infót. "
Feletted írtam, hogy mit tudok a monk esetében, ha bevállalod azt a két slotot érte, akkor elég haladósra lehet venni a figurát, ráadásul végig fentartható, semmit nem kell nyomkodni érte. Gear-ből beszerzed a 25-öt és good to go.[ Szerkesztve ]
-
Pekkk
aktív tag
válasz Gorneck #13131 üzenetére
Rendben! Sajnos nem tudom mikor tudok fenn lenni. Skilleket ezeket használom egyébként: [link] A haranggal nagyon gyorsan lehet trancsírozni az eliteket is, valamint nincs CD-je ellenben a Seven Sided Strike-al. Life on kill sem árt, mert a mob sűrűség miatt gyorsan vissza lehet tölteni az életet.
[ Szerkesztve ]
-
Scooby Dou
aktív tag
válasz Gorneck #13137 üzenetére
szepen leirtad ami a valaszom lett volna persil kommentjere.enis wd-vel tolom,es itt nincs nagy skill kieses ha a spirit walkot berakod,sot meg hasznos is.viszont a monk eseteben meg kell szabadulnod par skilltol,talan a dmg rovasara,ami miatt szerintem nem eri meg..
szerk.ill nem leszel olyan hatekony MS monkal szvsz.
[ Szerkesztve ]
hmm..
-
persil
nagyúr
válasz Scooby Dou #13140 üzenetére
"viszont a monk eseteben meg kell szabadulnod par skilltol,talan a dmg rovasara,ami miatt szerintem nem eri meg.."
A tempest rush-t betéve ugyanakkora áldozat, mint a spirit walk.(1 slot vs 1 slot) Mondjuk a spirit walk eleve egy jobb skill, nem vitás, de, ha az ember ezt a buildet választja, akkor ugye nincs nagy kiesés.
A passzívjai meg elég szarok a monknak, szóval a sok baromságból kell 3-at választanod, simán befér egy fleet footed és akkor megint ott van alapból a moving.Az már más kérdés, hogy a tempest mellé úgy kell berakni a többi skillt is, hogy jóság legyen, de megint ott vagyunk, hogy ha erre a buildre van szükséged, akkor ez így néz ki. Ez olyan, minthogy a cm wiz sem működik, ha nem rakod be a cm-et...
Félreértés ne essék én nem kampányolok a moving-os monk mellett, és azt is tudom, hogy egy wd lényegesen hatékonyabb, csak ha valakinek ez a fétise, akkor nem kell lemondani róla, monkkal is működik.
"szerk.ill nem leszel olyan hatekony MS monkal szvsz."
Hát ez elképzelhető.[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz persil #13138 üzenetére
Nem erről van szó...hanem skill szinten és annak fenntarthatóságról...
A próbláma az, hogy nem tudom fenntartani...elfogy a spirit mire A mobkupactól B mobkupacig érek, ami addigra már tényleg egy mobkupac.
Jó farmnak, meg pont ez a lényege, hogy Aból Bbe minél gyorsabban elérj, majd tarolj. De ha félúton kifogysz, akkor az nem túl hatékony...(#13139) Pekkk: Mikor leszel rámírsz. Este 18 után szoktam on lenni, csütörtöktől meg szabin vagyok. A buildet meg megnézem, ezt a felállást még nem próbáltam (vagyis hiányzott belőle két komponens). Köszönöm.
Gorneck#1239
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #13130 üzenetére
Olvasd el még egyszer mit írtam
Nem az alap itemből kapható Move Speed-ről beszéltem..Pekkk Este Gorninak mutasd akkor meg
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
persil
nagyúr
válasz Gorneck #13142 üzenetére
Értem én a problémádat
Amúgy a napokban mókából kipróbáltam és tényleg nulla ráfordításból(pár száz k) meg lehet csinálni, hogy "ne fogyjon el". Persze elfogy, de bazi lassan, bőven tudtam kettőt csapkodni két mobkupac közt és mehetett tovább a tempest.
Mindezt úgy, hogy pl a guardians path-et be sem raktam, pedig az is 30% spirit regen
Gear-ből, ha összeszedsz 2-3 spirit/sec-et(az pedig nem nagy pénz) és hozzácsapod a skilleket, akkor fentartható.(a fleet footed meg ugye passzív 10%, ha ezt választod)"vagyis hiányzott belőle két komponens".
Ott volt a baj. Sajnos a többi kaszt közel sincs annyira flexibilis, mint a wd, ezért, ha egy adott build-et nézel, akkor kőbe van vésve, hogy mit használj. De messze magasan a monk a legkötöttebb ilyen szempontból.Sirandrish
Igen, már helyben vagyunk[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #13144 üzenetére
Spirit reget már én is javasoltam neki..
Pekkk Nah hát ezaz..
Lassú fegyóval nem nagy dirrdurr...tegnap poénbol megnéztük Inna Daibo-val..lenyomott 2 maratont mire kifogyott a szuflából[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz Sirandrish #13146 üzenetére
Ja, hogy +atk speed-del fogy el a spirit
Inna sisak egész jó, és regen is lehet rajta.Keresni kell valami böszme sebzésű skornt, vagy chd+socket inna daibo-t és haccóljon
[ Szerkesztve ]
-
Pekkk
aktív tag
válasz Sirandrish #13146 üzenetére
Egykezes fegyverekkel nehéz lesz összehozni a TR buildet. Egy időre én is félreraktam a monkom, mert idegesített, hogy lassú. Pörgettyű barbit toltam, iszonyat gyorsan lehet vele haladni. Most megint monkozok, mert a pörgés nem az én világom. Nagyon nem jött be az a build. Modz nyomot valami Dushing Strike-os buildet. Az jó alternatíva lehet a gyorsabb haladáshoz. 3 sec ig +25% ms. Nincs rajta CD.
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Egy inna kétkezessel néztem, de a build nem épp ez volt, mint nálad...viszont kifogytam így is és utána nem bírtam visszatölteni magam, mert veszett lassú lettem...
Tudom, hogy AS mentesnek kéne lennem és kétkezes fegyó kell hozzá, de nem akarom további beruházásokba verni magam. Főleg nem a gearem kárára...
Elvileg van egy skornunk hozzá így a próbához minden adott...de első körben a saját cuccaimmal csekkolom ezt a buildet. Remélem beválik...Gorneck#1239
-
Scooby Dou
aktív tag
bear spam build WD-nek mennyi a minimum AS ami kell?megeri AS rovasara tobb chc es chd?
hmm..
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest