Új hozzászólás Aktív témák

  • Pszicho

    tag

    válasz reelc #114224 üzenetére

    Még ha egy karival ki tudnám bányászni a többi kari szettjét, de még ez az opció sem lehetséges, ugyanis elvétve adja be a többi karakter ruha szettjét. Vannak olyan szettek is, amik pedig csak magasabb greater rifteken esnek, pl a barbárnál a Spirit of the earth set és gondolom minden kasztnál van ilyen. Van egy legendás gyűrű, ami kivált 1 szett itemet, de a gyűrűt is gondolom egyszer lehet felhasználni és így a 6 részes szett helyett, elég csak 5 tárgy a szetthez, de még így is iszonyú munka és idő ezt minden karakternél kitermelni.

    Sajnos nem vagyok járatos a játékban, nem tudom hogy itt működik e a piac, csere és ha működik, akkor mi a fizetőeszköz, amit mindenki szeret.

    Még ha partyban elkezdenék valakivel greater riftezni vagy csak simán nephalem riftezni még úgy is bedobhat szett darabokat, ha az ő kasztja olyan, ami itemek nekem kellenek?
    Nem sokat játszottam a játékkal, így sok dolgot nem tudok még. Kb 1 hete jutottam el a rifthez, greater rifthez még csak, seasont pedig nem játszottam.

    Köszönöm mindenkinek a segítséget.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák