Új hozzászólás Aktív témák

  • SQX_Barto

    addikt

    válasz reelc #110098 üzenetére

    "Mondjuk NS-ben vagy P2000, és átváltasz fanatic üzemmódba :) intenzíven meg csapatban meg minden, cél szezononként a P2000.
    A negyedik szezon zárásakor lennél NSben P3439 ugye úgy, hogy minden szezon kevesebbet hoz XP-ben. :) Tegyük fel nem is az LB a célod, hanem hogy mondjuk a kedvenc karid újragemezd szezonok között ami lehet csak azt jelenti, hogy +5 szint gemenként augmentációba, ami ugye meg se érné, a Paragon hozna sokat a main statnak."

    Intenziven csapatban a 2000 paragon kb 2-3 napos/1 hetes teljesitmeny, ha speed/push csapat van es mondjuk 8-10-12 orat toljak.
    Seasonban mindig bukod az XP-t, szoval aki csak szezonozik, annak jo sok ido, hogy elerjen 5000 paragont NS-ben, minnel tobb az NS paragon, annal tobbet buksz atvaltaskor.
    4100 korul vagyok NS-ben, hogy ertelmes paragont kapjak seasonbol kb 3-4000 para kene seasonban, amihez nincs kapacitasom.
    Egyebkent nem csak az szamit ugye, mennyi idot toltesz a jatekban, hanem hogy hogyan.
    Partisok sajnos nagy elonyben vannak XP-ben. Aki 4-es partiban fokuszaltan jatszik es mondjuk azonnal osszeraknak egy push/speed partit, azoknak omlik az XP.
    Ha NS paragon novelese a cel, akkor viszont erdemes otthagyni a seasont mondjuk Journey utan, mert ugyanannyi idovel sokkal tobb paragont lehet gyujteni ha ott jatszik az ember (foleg ha mar alapbol magas a paragonja, mint pl nekem).
    Persze a paragon hajhaszasban konnyen ki lehet egni, en is volt, hogy honapokra otthagytam a jatekot, mert a paragon szamolastol, meg a speedektol orrba-szajba mar rosszul voltam. Regi haverok meg azota elhuztak sokuk mar 5-6k folott van, En meg BOTtal uthetnem talan a nyomukat, ha ravinne a lelek (soha nem is probaltam).
    A mostani seasont elvezem, a barbar meg a monk osszerakasa volt a cel, most mar a crusadert is elkezdtem, de abban csak az NS-ben hianyzo dolgokat vadaszom es majd zaras utan egybeolvasztom a kettot. (lehet utana megy is a kukaba, ha blizzard baltaval nerfeli....)
    Meg 130as kavicsok meg talan 150-esek lennenek a celok seasonban, lehet ezt a vegeig jatszom :)

    #Daelion: PTR-re en is, ha lesz uj set, akkor tuti valamelyik uj setes karit inditom uj seasonban. Wolcent nem ismerem, de eleg nekem egy idorablo jatek boven, remelhetoleg szeptembertol ennyi idom se lesz jatszani :)

    [ Szerkesztve ]

    If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

Új hozzászólás Aktív témák