-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz reelc #108695 üzenetére
Hát kérdés,hogy mennyi HP-val érzed kényelmesen magad.
Én most lementem 507k-ra/3272 Vita bár ezen felül még ott van a 268k Gizzard Shield.Chest+gatyába meg Diamond van és így gear-el együtt van 1600 all resem.
GR 110-es runba 1x se haltam vele meg úgy összességében egész jól bírja ahhoz képest,hogy UE.Persze buktam valamennyi DMG-t ezek miatt de ez direkt ilyen kicsit másféle UE build.
Nekem kényelmesebb így a Squirts mert nem dobja le a bónuszt minden kis random karcolás,cserébe viszont a RG-t macerásabb leszedni mert nincs Stricken.Én is a vitára szavazok mint roll,max paragonba raksz valamennyit rá mint ahogy már említették.
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz reelc #108702 üzenetére
Hát a tipikus verzió feljebb tud menni GR-be az biztos,ez inkább ilyen valamennyivel gyengébb alternatíva azoknak akik kicsit kényelmesebben akarnak játszani.
Speedre szerintem igazából mind1 mert így is úgy is szétkap mindent a mostani UE Torment 16/Speed GR szinten.
Én GR 90-et speedeltem Gemek/farmolás miatt ezzel a verzióval+Nemesis bracel-el ilyen 2-3 perc közt stabilan,100 és felette már levettem a Nemesist.
Amerikai Blizzard fórumon kimatekozták,hogy működik ez a Gizzard Shield mert külön toughness van neki és ebbe a buildbe a +HP/Vita igazából nem nagyon lényeges de én nem mertem 500k alá menni.
Szerintem ha már össze van rakva a builded a rendes verzióra nem nagyon éri meg ez miatt piszkálni meg úgy lehet gyenge is lesz a Gizzard.
Én valami ilyet raktam össze:
[link][ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Daelion #108703 üzenetére
A karimat nem tudom linkelni, mert az adatlap még az Impaléset mutatja ami korábban volt (töröltem cookiekat, kliens újraindítottam, újra beléptem, stb. majd észhez tér).
Szezonban felhúztam egy Gizzard követ. GR103 lement vele, még lehet benne 1-2 szint. Az előző konfiggal GR102 volt. De ahogy írtam, nem augmentáltam, stb. engem az NS érdekel most, csak próbát tettem, milyen gyengébb karival.
A Stricken hiányzik az RG-hez. -
Daelion
őstag
válasz reelc #108704 üzenetére
Igen a Stricken hiánya előbb-utóbb gondot okoz ennél a buildnél,nekem 110-nél már nagyon érezhető volt,esetleg még egy jobb Riftel 111 lemenne de utálok 'fishelni' azt hagytam is annyiban a dolgot.
Topik ahol kitárgyalták ezt,113 volt a max jelentett de azt jobb gear-el meg paragonnal csinálta meg a tag illetve 270k HP-val.
Profilt nekem is alig akarta updatelni,Blizzard oldalán van ilyenkor a probléma.
-
törölt tag
Sziasztok!
Életem első Diablo-játéka, sőt, életem első felülnézetes társasjátéka. Tartottam tőle, hogy 10 perc után törlés lesz belőle, soha nem érdekelt ez a műfaj, mindig azt mondtam, hogy 2019-ben csak nem fogok ilyen elavult műfajjal játszani, amikor már rendes, 3D játékok vannak vagy 25 éve!
Tegnap megvettem fóliásan, kemény 6 ezer forintért, az Ultimate-kiadást, és azt kell mondjam, hogy ez a játék elképesztő jó!
Gyönyörű (PS4-en veretem), baromi hangulatos, és elképesztően berántott, már vagy 3 órát beletoltam reggel.
Nekem itt minden új, mágussal tolom amúgy, de számomra eddig ez az "év" meglepetése.
Úgyhogy lehet, hogy majd jövök, és kérdezek hülyéket.
-
reelc
veterán
válasz #10186752 #108706 üzenetére
Szia!
Jó szórakozást!
A Diablo-féle játékok izometrikus nézetű akció-rpg-k. Megvan a rajongó tábora ennek a stílusnak is, semmivel sem rosszabb, mint a többi műfaj. Vagy szereti az ember, vagy nem.
Vagyis ebben a műfajban nem fogsz látni 3D-s alkotást, pl. mert ennek a stílusnak benne van a nevében a nézet is. Mint pl. a TPS esetében.
Persze van sok akció RPG, ami nem izometrikus nézetű, épp azért nem Diablo stílusúak."Úgyhogy lehet, hogy majd jövök, és kérdezek hülyéket. "
Gondolom hülyeségeket akartál írni.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Peppo #108708 üzenetére
Aznap este, vagy másnap este?
Ebben a műfajban a Diablo 1 volt amivel először találkoztam. Akkoriban jó volt az a grafika, és a játék is újszerű élményt adott. Bármennyire is untam, végig vittem, mert tetszett a stílus és nem volt másik hasonló. Pontosabban nem tudtam róla, hogy van. Aztán később jött a többi játék.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Daelion #108705 üzenetére
(#108705) Daelion: Na most már jó, itt a karim. Mondjuk a Molten követ cserélem vissza Strickenre.
-
reelc
veterán
-
SQX_Barto
addikt
válasz philoxenia #108712 üzenetére
Sokszor bugos
En anno csak egy amazonnal vegigvittem a D2-ot, meg kiprobaltam par mas karit, de annyira nem kotott le, D3-ban meg van vagy 5000+ oram (bar mostanaban elegge hanyagolom)If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Peppo
őstag
válasz reelc #108709 üzenetére
Én sosem tudtam egyszerre 15-20 óránál többet játszani. Pár óra alvás kellett. De nem vittem túlzásba, és ahogy ébredtem, folytattam a játékot.
Emlékszem, nekróval toltam, és már a második questnél elakadtam. Aztán rájöttem, hogy csak pár szintet kell fejlődni, és az addig megoldhatatlannak tűnő feladat egyszerűvé válik. Aztán persze voltak még bajok kb. minden actbossnál is, főleg Duriellel és Diabloval szívtam sokat, de végül meglett. A sztoriból egy szót sem értettem, és nyilván a karakterem fejlesztése is mosolyt csalt volna mások arcára. Mégis akkor nagyobb élmény volt, mint mostanában szinte bármelyik játék. -
törölt tag
-
melega
őstag
válasz #10186752 #108718 üzenetére
Én kijátszottam jó pénzért elkadtam, jó volt a játék, azt hiszem egy ilyen könnyed kikapcsoldóás a nehéz Sekiro, meg Dark souls játékok után ráfér az emberre
A másik a Diablo 3-nak még élhető a rendszere van egy játék amit tudok neked javasolni ami átmenet a Diablo 3 és a Path of Exile között, egy rossz mozdulat és halott vagy a játék neve [link] Gream Dawn szerintem ma is vállalható.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz melega #108719 üzenetére
Azt hiszem nekem az túl hardcore lenne.
Most még a Divinity: Original Sin 2-t rendeltem meg, a napokban az is megjön, de nem kezdek bele csak a Diablo után.
Nem voltam betojva a From Software-es múltam miatt, normál fokozaton játszom, első ilyen játék lévén, és a hét óra játék alatt egyszer sem haltam meg. Szóval teljesen vállalható, nem is akarom nehezebbre tenni.
-
melega
őstag
válasz #10186752 #108720 üzenetére
Nekem meg jön holnap vagy szerdán a Days gone a surge 2-vel ps4-re.
Aztán jövőre a Cyberpunk 2077 április 16-án normál fokozaton fogom tolni.
az Avangers május 15-én normál fokozaton fogom tolni
az Elden ring legjobb esetben jövő ősszel.A Nioh 2-őt akkor rendelem meg ha lesz pcre letölthető digitális, és a Dying light ami még érdekel
Te beszerzed valamelyiket? Na befejeztem mert személyeskedés
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz #10186752 #108720 üzenetére
A rossz mozdulat és halott vagy dolgot azért eltúlozta, de valóban a Grim Dawn valahol a Diablo 3 és a PoE között helyezkedhet el.
Vannak akik a két fenti szezon/liga szünetében a GD-t tolják.
"szerintem ma is vállalható" = az egyik legjobb ebben a műfajban.
Tovább vitte a Diablo 2 de még inkább Titan Quest hagyományokat, de nem rendelkezik PoE szintű bonyolultsággal (kereskedelem, a buildeket kb. betű szerint kell követni, stb. szinten). -
Daelion
őstag
válasz reelc #108723 üzenetére
Titan Quest nagy kedvenc volt nekem is,Grim Dawn is megy időnként 2 Season közt amikor lenne kedvem játszani valami mást a stíluson belül.
Karival kapcsolatban meg valamennyire megnéztem de nem tudom mi a bánatot művel Blizzard mert még most is alig akar működni a profil oldal.
Amennyire láttam hát igen már nem sok mindent lehet ott fejleszteni max talán egy másik gatya All res-el Armor helyett.
Meg ha már nagyon nincs mit akkor mehetnek a trifecta Ancient ringek Dex nélkül csak ugye az nem egyszerű.Ez az egyik indok,hogy miért nem szeretem az NS-t mert ha már eljut egy olyan szintre a kari/build,hogy megint farmolhatnék hetekig 1-1 kisebb upgrade miatt,nekem az annyira nem jön be. 'Paragon grind meg pláne'
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz #10186752 #108724 üzenetére
Írtad, hogy PS4, így még biztatni sem tudlak semmivel. Csak X-Box One átirat lesz valamikor.
(#108725) Daelion: áh, nekem ez jó így.
Ha nincs a Crismon szet és az új nyakékek, már az általam kötelezőnek érzett Season Journey teljesítése után le is raktam volna a játékot.
Így a váratlan beerősödés miatt, egy halom 80-as követ elég jó időkkel feltornáztam 100-ra, augmentálni. Plussz minden kőből 1-et, ha bármivel akarnék menni, mainnek jók.
A Paragon grind nekem sem jön be. A cuccokat se erőltetem. De NS-ben van P1900-am, + elég jó cuccok, és most már 100-as augmentációval... nem érné meg továbbra is szezonoznom. Igen hosszú játékidő gyümölcse ez. Persze, ha azt nézem jóval több Paragonomnak kellene lennie, ha csapatban nyomulnék mindig, stb. de nem érdekel.
Amúgy is a játékidőm szinte teljes részét szólóban töltöm, néha 1-1 friend listessel. Nekem így jó.Diablo 1: íjásszal végigvertem a játékot.
Diablo 2: alacsony szinten próbálgattam a kasztokat, aztán íjász és csapdalerakó lettem. Gondoltam pár év alatt (nem folyamatos játékkal, csak pár havonta, mert nagyon hamar meguntam) elhúzom max. szintre. Nem jött össze. Sosem farmoltam a végtelenségig a bossokat + azt az 1-2 helyet. Halálra untam volna. A kaput az tette be, hogy akkor még nem lehetett pontokat visszavonni, rossz irányba fejlesztettem, és semmit sem ért a legfelső fokozaton a karim. Akkoriban nem nagyon volt netem, buildekről nem tudtam. Később meg már nem érdekelt, mert képbe jött a:
Titan Quest: íjászt raktam össze leírás alapján, és a legnehezebb fokozatot farmoltam a sztori végigvitele után. Szerettem.
Diablo 3: Crusival kezdtem, de a munkatársak nagyon meggyőzőek voltak a DH Marával, így átálltam. Korábban próbálgattam mindenfélét, de a DH-nál kötöttem ki mindig.
Grim Dawn: ez tetszik a legjobban. A legjobb, farmolós karim egy 2 pisztolyos lett.
Persze egyéb ARPG-ket is próbálgattam, de ezek voltak számomra a jelentősebbek, mondjuk amibe 60+ órát öltem.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz reelc #108726 üzenetére
Ja, a ki hány órát játszik... 2015-ben lett meg a Diablo 3 és 2017-ben kezdett meglazulni a kapcsolatom vele. Maradjunk annyiban, hogy ahogy mondani szokták: "se kutyám, se macskám", és meló mellett, szabadságon, hétvégén igen sok időt öltem bele. Utána megfogadtam, hogy mértéket tartok minden játékkal. Ezt a mai napig betudom tartani.
-
Daelion
őstag
válasz reelc #108726 üzenetére
Igen már tudom,hogy neked ez így jó nem is akarok én itt senkit megtéríteni csak 'random' megemlítettem mint saját indok.
Igazából ahhoz képest,hogy én is milyen régóta játszom nekem is alacsony a paragon.
Bár nálam ez legfőképp azért is van mert legaktívabb akkor voltam a játékban amikor még nem is létezett a paragon rendszer illetve én is 99%-ba egyedül játszom.
NS paragonom kb abból van ami átmegy XP minden Season után,az meg ennyire volt elég amióta bejött a Season játékmód.Diablo 2-t még ált sulis koromban kezdtem,be se merem vallani hogy mennyit játszottam vele még ált-közép sulis koromba.
Volt,hogy 1-1 bosst/zónát farmoltam órákon át minden nap.
~7 évig ment elég aktívan amiből 4-5 év volt a Battle neten haverokkal,akkor még fogékonyabb voltam a multizásra.Azt hiszem összességében a Javazon volt a kedvenc karim meg a Trap Assassin.
Első pár karim nekem is botrányos volt,minimális Angol tudás azt mentem a fejem után,de az utolsó években már statra pontosan kiszámítva raktam össze karikat.
Volt,hogy Matek órán szabad foglalkozás alatt azt számoltam mennyit kell hova rakni a gear-el amit használni fogok.Diablo 1-et én D2 után játszottam de nem sokat,végig vittem talán 2x az egészet azt annyi.
Titan Questbe is bele öltem pár 100 órát több karin keresztül,még most is fent van valahol a gépen.
Grim Dawn-ba csak 1 maxos karim van amivel szoktam játszogatni,100-as BladeMaster de lenne még mit csiszolni rajta.Én is kipróbáltam nagyon sok ARPG-t meg hasonló játékot mert minden amiben lehet karit fejleszteni meg lootot farmolni az vonz.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Daelion #108728 üzenetére
Persze, nem is vettem térítésnek.
Más.
Tudom sokan ismeritek ezt, néha ránézek, és látom mennyire nem változik a meta, vagy hogy ha most egy játékos kicsit odateszi magát szezonban, hozhatja egy S11-es (2017) top (pl.) DH teljesítményét. Így látszik, mennyi erősítés is volt.[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
"Vengeful eye, writhing spine and devil's fang" ezeket hol lehet szerezni?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz philoxenia #108730 üzenetére
level60on (classsicban) dobjak az uberek. gyakorlatilag ha nincs elfekvoben classic kulcsod akkor sehol, de nem is kellenek kb semmire
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
reelc
veterán
válasz philoxenia #108732 üzenetére
A Staffhoz eshet, de bárki bevihet, akinek megvan.
A portréra vadászol?[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz philoxenia #108734 üzenetére
Valamelyik cuccot bugosnak mondjak vagy marha ritkan esik.
Ami a cavern of frost-os random elitbol esik.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz philoxenia #108736 üzenetére
Akkor lesz egy kis erdekesseg, amig kifarmolod
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
törölt tag
Biztos jól lett eltalálva a nehézségi fok ebben a játékban?
Normál szinten kezdtem el, letoltam az Act I-et, egyszer sem sikerült meghalnom. Az Act II elején gondoltam, felteszem hardra, megnézem milyen. A helyzet az, hogy pont ugyanolyan könnyű, mint normálon, azóta sem sikerült meghalnom.
Én minden játékot normálon, sokat easyn játszom, mert fluid szórakozást szeretnék, de itt a legnagyobb hordákat is úgy darálom le ray of frost-tal, hogy öröm nézni.
-
krokk
senior tag
válasz #10186752 #108741 üzenetére
Hát majd a Torment szinteken kezdesz el halni, de ez felszerelés függő elég rendesen. A normal és hard kb a very easy és easy kategóriának számít más játékoknál. De ha nem esik semmi jó felszerlés csak szinteket lépsz, akkor azért esetleg itt is lehet halni, de az nagyoooon ritka. Mondjuk én mostanában főleg Hardcore karakterrel megyek, így nem sokat halok
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
reelc
veterán
válasz #10186752 #108740 üzenetére
Nincs pet, én gondolkodom másképp.
(#108746) Ulthanito: én inkább úgy fogalmaznék, hogy a "balansz" azt jelenti, hogy 2x, 3x akkora legyen a szetbónusz, mint az előző. Több patch erre épült.
Ezt ugye korrigálni kellett a nehézségekkel.
De persze nem úgy, hogy a meglévőket nehezítjük, esetleg csökkentjük a mennyiségét, hanem úgy, hogy létrehoztak újakat.
Az első pár szint még a vanilla játék öröksége, mindenki túlesik rajta (ha mást nem húzzák) karinként egyszer, és utána csak egyre fentebb megy. -
krokk
senior tag
válasz #10186752 #108748 üzenetére
Baj
Amúgy igen a magasabb fogokzatok lockolva vannak az elején még. Magasabb szinten illetve ha a korábbiakat teljesítetted, akkor fognak megnyílni. (Elvileg írja, hogy mikor lesz elérhető minden lockoltnál)
Nincs elrontva ez a nehézsét. Nézd meg mennyi Torment szint van. Inkább csak vannak nagyon könnyű szintek jobban tudod skálázni. De hidd el Hardcoreban kell az a normal is...
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest