Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz _ocsisajt #107057 üzenetére

    Én csak azért linkeltem őt, mert ebbe akadtam bele a leghamarabb. :)
    Amúgy fogalmam sincs ki ez a tag, én nem szoktam gameplayeket nézni. :)
    Rhykkertől meg az utóbbi időben nézem az összefoglalóit, tetszik, hogy mindenféle ARPG-s megnyilvánuláson rajta tartja a szemét. Nem kedveltem régebben a kb.30 Diablo 4 teóriás videója miatt (írtam is korábban), de azóta láttam, hogy tud, ha akar. :)

    (#107058) rumkola: kb. ez az ARPG piac 2019-ben. A játékok amik idén kijönnek.
    Talán a Wolcen kijön még idén, de annyira titokzatosak (ideiglenes korlátozott tech. béták voltak, utána visszavonták és bárki aki ránéz az ezer éves Alfát látja,), ők már tudják mikor jön ki, de nem mondják meg - marketing egyes, úgy rémlik még az évet se nevezték meg, vagy a negyedévet. Ok, próbálkoznak, néha kiadnak egy rövid videót.

    A többi készülő játék lehet nem jön ki idén (Lost Ark ki tudja mikor jön global piacra és amúgy se jön be mindenkinek a stílus - bazi nagy kard, ilyesmi). Meg gondolom lesz más is, csak nem jut eszembe.

    A már piacon lévőkhöz:
    - ugye a Diablo 3-hoz jön új patch, ami lehet rácsábítja az emberek nagyrészét egy gyors Season Journeyre. Mármint ha kicsit kreatívabbak lesznek mint a szokásos beerősítések. A Grandeour szezon ötlete jó volt, de annak ugye nincs köze a patchekhez, ez csak szezonos dolog.
    - A PoE firssítések jönnek kifele a rendszeres Ligákkal.
    - Mindjárt itt van a Grim Dawn második, elvileg utolsó Expansionja.

    Ránézésre a Chaosbane (ha nem szúrják el) szerintem az elmúlt 2 év megjelenéseiből a legjobb lehet.
    Azért nem 3 évet írtam, mert a Grim Dawn most volt 3 éves - és tudom hogy nem tetszhet mindenkinek ez a helyzet minden játékkal - de ez minőségi játék.

    Ha valaki kitudja egészíteni, nyugodtan, érdekel mi a helyzet, és gondolom nem csak engem. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák