Új hozzászólás Aktív témák

  • RohamBilly

    kezdő

    válasz solyomb #100568 üzenetére

    Kiváló játékosok is kiléptek már a HE-ből saját maguktól is. Ott most az történik ami, én nem is fogom kommentálni.

    A magyarok többsége meg kb. 30 különböző klánban helyezkedik el ennek ellenére a két magyar communityben meg nincs összesen 150 aktív magyar, akik vannak azok is főleg csak trollkodják azokat, akik vagy nem játszanak olyan sokat, vagy nem tapasztaltak, tisztelet a kivételeknek, akik néha tényleg foglalkoznak az alacsonyabb szintűekkel.

    Mindenkinek más az elvárása magával vagy másokkal szemben, én személy szerint nem tartom nagy teljesítménynek, ha valaki csak xp-zik és 2x akkora paragon mint más, viszont nincs eredménye se soló, se party kategóriában.

    Jómagam a játékos skilljét nézem mindig és akárhol tart a szezon, hogy ha valaki benne van a top100-ban, akkor az tud játszani, akár soló eredmény, akár partyban vállalta valamelyik szerepet és érdemes bevenni bárhová is jelentkezik.

    Ennek ellenére a legtöbb klánban nem egy nagy közösség van, hanem kialakult kis klikkek, akik csak akkor játszanak másokkal, ha hiányzik a 4 emberből valaki. Ez a klánon belüli "kívülállóknak" nem fog tetszeni úgysem, idő kérdése és kilépnek, ha ezt érzékeltetik velük, hogy csak pótléknak kellenek.

    A butát kell helyre tenni sok ember fejében, mert sokkal többre jut mindenki, ha nem csak az erőseket keresi a partyjába hogy húzzák (mert ők úgyis megunják, ha visszafogják őket), hanem olyanokat keres, akikkel egy szinten van és van elég akarata, hogy saját erejéből fejlődjön. Az így együtt elért eredmény is sokkal jobb érzés, ha pedig ezt nem 4 főre gondolja valaki, hanem az egész klánra, akkor az egy fasza közösség lesz, de ilyen jelenleg sehol sincs igazából.

Új hozzászólás Aktív témák