- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Kriptovaluták és az adózás
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz szotyika77 #161212 üzenetére
Ha tényleg mindent ő csinál és a szülei olyan hülyék, hogy ezután kirúgják, hát legyen
Én lépnék a helyébenInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
HARDVERAPRÓD
Tudod szerintem ez nem ilyen egyszerű. Mi csak ezt a pár sort látjuk, így szvsz majdhogynem hiteltelenek vagyunk. Viszont, valami oka van, hogy eddig nem lépet. És még megbeszélni sem tudják. Szerintem addig nem lesz jó döntés.
-
hucsikoi
senior tag
Szia!
Az biztos, hogy én úgy ott hagynám őket, mint szentpál a bornyíkokat, ahogy Regős Bendegúz is mondta.
Komolyra fordítva, ez a helyzet nem vezet semmi jóra. Mint írtad a sógornőd csinál szinte mindent. Mindenképp érdemes lenne, hogy kipróbálja magát máshol. Nincs az a magas fizetés, amiért érdemes lenne egy ilyen mérgező környezetben dolgozni. Nincs annál rosszabb, mint gyomorgörccsel munkába menni. Sajnos egyszer már nekem is volt ilyen, de szabadultam, ahogy tudtam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- lenovo yoga 7
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Noctua NH-U12S redux - 120mm (NH-U12S redux) Proci hűtő