Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Pyttawrx #160882 üzenetére
Jó hát annyira nem ismerem a részleteket
Kisgyerek(1-2éves) betörte mert hozzá került.
Bevitték kicserélték a kijelzőt, elhozta akkor tuti működött a kijelző meg egyes funkciók mert láttam hogy bekapcsolták és egy két dologba beléptek. Aztán most szólt a haver hogy ha megyek Debrecenbe hozzam el mert nem volt jó, ősszintén nem kérdeztem mi a baja, és nem is fogom nem az én dolgom.
Annyit mondott még hogy nem tudja hogy miért cseréltek kijelzőt ha amúgy hibás a telefon. Azt biztos mondta hogy hogy tört be de hogy tesztelést kért e azt nem tudom, vagy csak rámondta hogy amúgy működik.De annyira nem problémázott rajta mert nem állnak rosszul, én meg nem akartam okoskodni.
Csak még annyit kérdeztem meg a Fórumba hogy kettőből csinálnak e egyet, és igen 8000Ft-ért, és hogy egy törött kijelzős telefont kellene venni.Csak a tesztelés részre reagáltam hogy azt jobb mondani hogy kell, mert közel se biztos hogy alaposan tesztelik.
Én is jártam már úgy a Samsung szervizzel hogy másodjára oldották meg úgy hogy tesztelték a telefont, és kiadták ugyan azzal a hibával, wifi nem működött megfelelően.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest