- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
-
IT café
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
Köszi mind2nek. Azt tudom, hogy Pass, mert a gép kiirta, de sztem a csaj, aki felvett engem a vizsgára, nem mentette le a vizsga eredményét. Az END EXAM gombra kattintva felugrik egy ablak, hogy hova mentsen, na azt ha jól láttam simán kinyomta. Kérdés, hogy a VUE-centerben megvan -e ez a mentés, vagy oda sem sikerült.
Se a cisco, se a P. VUE fiókomat nem tudom elérni.
[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
-
zsolti.22
senior tag
Megválnék a cisco eszközparkomtól:
2db 3550-es
2db 2950-es
1db 2621XMAkit érdekelne, az keressen meg.
És mi az, hogy nincs ip nat parancs a 3550-esen
[ Szerkesztve ]
-
tusi_
addikt
-
tusi_
addikt
Az elsőnél - CCNA, beszart a netkapcsolat a VUE központtal és nemtudtam meg egyből az eredményemet, fél órát kellett várnom, mire megjavitották. Ott valamiért a vizsga végén nem irta ki az eredményt a szgép
A másodiknál Prágába rendelték be a vizsgát, azt hitte valamelyik okos, hogy Lipcse Csehországban van.
Most meg ez. Kezd már kicsit komikussá válni a Cisco <> tusi kapcsolat
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
Megcsináltam a ciscos fiókom, de a certeket nem tudom lekérni, mert 10 perce homokórázik.
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
válasz Cyber_Bird #4061 üzenetére
Bár a próféta szólna belőled
[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
zsolti.22
senior tag
Egy buta kérdés: hogy kell kiadni CLI-ben a parancsot, ha ennek az interfésznek szeretnék címet adni? int hun0/0/0/0?
-
tusi_
addikt
Most tudtam belépni a VUE fiókomba és ott van hogy PASS
eat, sleep, play, replay
-
zsolti.22
senior tag
-
-
zsolti.22
senior tag
Asszem 5 van és beadja mindet a galád, nekem is megvolt mindegyik.
Én úgy tudom, hogy TSHOOT-on hibajegyeket kapsz; elolvasod, mi van rajta, és találd meg a hibát. Szerintem pont ugyanolyan, mint a többi; nem hiszem, hogy MR. CISCO pont ezt a vizsgát variálta volna át.
Mivel TSHOOT, véleményem szerint csak labor van. Ezért is TSHOOT; találd meg, mi a baj, ha nem tudod, akkor irány a Tajgetosz! Neked most menne, hajrá hajrá, a német ráér! -
tusi_
addikt
Ha ezt felkonfigolom és tshootolom, akkor mehetek is vizsgázni? Nem akarok megint felelet választóst
[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
Az a baj, hogy nem számit a CCNP. Mint azt irtam is neked, ezt most magamnak csinálom. Amig nem beszélek elfogadhatóan németül, addig ha CCIE-m lenne sem tudnék elhelyezkedni. Most szabadságolások vannak a DD-knél, ilyenkor úgysem megy a meló keresés. Szeptemberig feltúrom a németet meg a Tshootot is lerakom és akkor újult erővel nekimegyek a keresésnek. Találtam egy srácot magamnak itt Lipcsében, aki magyart tanul én meg németet és segitünk 1másnak. (Tandemnak hivják ezt a progit és nagyon jó állitólag)
[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
MInd2 kéne. A NP-hez le kell majd raknom előbb a NA-t.
Azért van különbség jócskán, a NA részletesebb secu ügyileg. A CCNP-ben nem sok van a bizonságról. DHCP Snooping, ARP inspection, Port secu, Sourece guard.... De nincs benne Fw. Márpedig azt nagyon szeressem[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
-
tusi_
addikt
válasz Hedgehanter #4087 üzenetére
Ezt kár volt mondanod, mert Téged is bombázlak majd a kérdéseimmel
Frankó. Most tanulom a Tshoot anyagot és most jött be a security levelek ismertetése. Persze a Switch Drag&Dropok között ott volt
eat, sleep, play, replay
-
zsolti.22
senior tag
Nagy sikerű? Na ezt még nem hallottam
Egyébként majdnem biztosra mondom, hogy megcsinálom a következő szériákat is (SWITCH, TSHOOT, CCNA SEC), mert azzal is tanulom, hogy leírom magamnak. Aztán átolvasom, kicsinosítom és mehet publicba. Viszont a ROUTE-s hadoválásomon is még bőven van mit javítani, ha valaki figyelte, van benne még hiba doszta.
@tusi_: simán elrontok neked bármilyen topológiát (egyelőre maximum route-ból, de próbálok mjd switchből is fejlődni hozzád ) ezen ne múljon.
-
tusi_
addikt
válasz zsolti.22 #4091 üzenetére
Köszi
Most jegyzetelem a Tshoot-otén is, de ez csak olya lesz a mint a switch, nem olyan regény szerű, mitn a tiéd.
Amint kivégeztem a könyvet, legyértom a topológiát, átküldöm a net fájlt. Max windowssal csinálom, hogy ne legyen gáz a linuxos path-al.Tegnap átnétem a switches jegyzetem és aPvlan kivételével minden megy. Azt csak bemagoltam, ezért el is felejtem
eat, sleep, play, replay
-
tacsk0
aktív tag
válasz zsolti.22 #4091 üzenetére
Szia
CCNA sec nem olyan veszes bar, bevallom nem alnek neki magyarul osszefoglalni angolul megvan kezzel szepen kijegyzetelve fuzetben, de eleg sajatos nyelvezetu olyan szemelyre szabott.
Igen szerintem nagyon jo a route. Most altam neki ki is nyomtattam le van fuzve reggel metron jo kis anyag meg melo utan Este olvasom a cert guide-t, masnap reggel a tiedet bar az EIGRP-nel tartok meg...
TSHOOT, SWITCH-et varom nagyon!!!
-
tusi_
addikt
válasz Hedgehanter #4097 üzenetére
Mikor? Azért konfigokban otthon vagy még? Az elmélet magolós és megértős, de a konfigokban ha elekadok, majd sikitok.
Tegnap megtaláltam a neten a Tshoot diagrammot, meg egy gns3 labort hozzá. Ezzel megúszom a konfigolást.
Nem valami bonyolult, de elsőre azért nyeltem nagyokat. De most jön a switchelés ezerrel, győzzem fizetni a villanyszámláteat, sleep, play, replay
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Milyen processzort vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Poco X6 Pro - ötös alá
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- PlayStation 5
- Sí, sielés
- BestBuy topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok