- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Emberek százait rúgta ki az Android- és Pixel-csapatból a Google
- Váratlan támogatókat talált Elon Musk az OpenAI elleni peréhez
- Az Alphabet és az NVIDIA is beszállt a cégbe, ami a következő AI-nagyágyú lehet
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
-
IT café
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher
őstag
-
Rusher
őstag
válasz
#41133696 #6933 üzenetére
Értem, Én nem váltogatom a profilt, de igen akkor újra kell a szabályokat csinálni.
Értem, hogy 10 pont különbség, de nekem eleve csak 330 van és az mind pipa, viszont nálad meg 340....
Amúgy a Firewall Security profilnál nagyon helyesen ki van kapcsolva alapból a Sandbox Ezt mire érted amúgy?
-
Rusher
őstag
válasz
buhera73 #6926 üzenetére
Igen azt használom, bekapcsoltam a naplózást és most mutatja. Nem azért mintha paranoiás lennék csak furcsálltam, hogy eddig mutatta most meg nem. Köszi.
Még egy kérdésem lenne, hogy a konfigurációnál három lehetőség van: Comodo Internet Security, Comodo Proactive Security és Comodo Firewall Security. Ezek mit jelentenek, miben mások? Alapból a Firewall Security-re van állítva.
-
Rusher
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy régóta használom a CIS-t meg vagy vele elégedve. Nemrég újratettem az oprendszert és most tűnt fel, hogy a főoldalon azt írja ki a CIS, hogy A tűzfal eddig 0 behatolást blokkolt. Ez mitől lehet? Korábban emlékszem 1 óra után legalább 1000 behatolást írt most meg nullát. Biztonságos módra van állítva, Defense+ is arra van állítva, konfiguráció Comodo Firewall-ra. Semmit sem változattam rajta mint ahogy korábban sem és akkor nem nullát írt. Lefuttattam a CLT-t is 330/330 a score. Miért írhat ki nullát
Köszi előre is a választ.
-
Rusher
őstag
Nekem is 64bit-es win7 van fent eddig jó nem csinált ilyesmit remélem nem is fog...
Viszont az antivirus 2 fájlt karanténba tesz állandóan ami az Everest-hez tartozik...ez 2 ikonokkal kacsolatos fájl ami azt eredményezi, hogy nincsenek ikonok a programban...nem lehet valahogy megoldani, hogy ezt a 2 fájlt figyelmen kívül hagyja? -
Rusher
őstag
Hi!
Használja valaki win7 alatt? Eddig nem működött sehogy sem a 3.5xx verziókkal, de most letöltöttem a legfrissebbet 3.8xxxx és ez működik tehát feltelepül meg minden, újraindítom a gépet el is indul, de piros karika áthúzva van az ikonján és azt írja, hogy The internet firewall is not running properly... vagy valami ilyesmi...lehet ezzel kezdeni valamit hogy működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Felgördült a függöny, kezdődhet a hardverszínház
- Ukrajnai háború
- Linux kezdőknek
- Le Mans Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest