Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alveus
tag
válasz Peterhappy #10314 üzenetére
A Hips-es problémádra nem tudom a választ.
2.
Igen, létezhet. Elvégre CIS komolyabb program mint a CAV. Viszont nézd meg a Win tűzfalát, hogy ki van-e kapcsolva. Win10 alatt nálam nem kapcsolta ki CIS.3.
Igen, jól tudod.Én most éppen szüneteltetem a CIS-t, elég rendesen elkezdett blokkolgatni programokat aminek nem kifejezetten örültem. Az hogy tört programra ugrik az ok, de teljesen tiszta programokat ne tegyen sandboxba meg karanténba csak, mert nem ismeri. Bár a steamet is bevàgta sandboxba...
-
blattida
nagyúr
válasz Peterhappy #8488 üzenetére
Az ingyenes változat fölmehet mellé, de igazándiból fölösleges, saját tapasztalatból is mondom (sok éve van mbam pro licencem).
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz Peterhappy #8485 üzenetére
Mivel kerget az őrületbe?
Normál használat mellett a gyári beállítások is megfelelőek.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
netpeti98
addikt
válasz Peterhappy #8483 üzenetére
Szerintem próbáld ki a 6.3-as verziót. Az Avast IS fizetős, az MSE meg nem feltétlenül elég magában.
Üdv netpeti98
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest