- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Miket kellene állítani, hogy jobb legyen a CLT eredmény ?
-
törölt tag
Lenne egy kérdésem Ha a vírusírtós topicban szereplő veszélyes linkeket akarnám megnyitni a régi gépen, van e lehetőség arra, hogy egy adott böngészőt csak alkalmanként ez az IE8 lenne homokózban futassak, úgy hogy az IE8-nál a védett mód bekapcsolva maradjon ? Illetve ,hogy az IE8 ugyanúgy elindulhasson homokozó nélkül is egyszerűen, de ha akarom akkor homokozóval is ?
-
törölt tag
Az miért van, hogy a CIS kevesebb állományt néz át ugyanazon a gépen mint az a-squared ?
A régi gépemen amin a CIS van a CIS 339E-t nézett át az a2 pedig 414E-t.
A másik gépemen pedig a Norton kényszer annyit néz át mint az a2 nézett
-
törölt tag
Egyébként örülök neki, hogy a Defendert nem kapcsolja ki Windows 7 -en sem.
-
törölt tag
A heti ütemezett vizsgálatot kikapcsoltam
-
törölt tag
Értem, köszönöm szépen , manuálisan megoldva
-
törölt tag
Helló, ma kaptam ezt a kérdést :
"Fent van a CIS4-es egy asztali gépen (x64). Fent van a korábbi változat 3 laptopon (x86).
A gond az h. látja a hálózatot mind a 4, amikor észleli, és kapcsolódik, mégsem látják a gépek a megosztott mappákat/nyomtatót stb. Mindenhol minden engedélyezett." -
törölt tag
Köszi a válaszokat, továbbítottam Neki Gtalkon
-
törölt tag
Szomszédom BitDefenderről váltott Comodo Internet Security 4-re. Előbb a 3-ast használta, de most a négyest már. Két gépen is kipróbálta, megvan vele elégedve, de érezhetően lassabban töltődik be a Windows, mint a Defenderrel. A netezést viszont kevésbé fogja. Mi okozhatja ? Kb 1 perc kell neki a tálca megjelenésétől számítva, hogy a gép használható legyen.
-
törölt tag
Úgy tűnik megjelent a 4.0 .
-
törölt tag
http://www.comodo.com/resources/home/newsletters/dec-09/cis17language.php
Most akptam mailben.. a magyart még mindig nem sikerült bele applikálniuk.
-
törölt tag
-
törölt tag
Szomszédomnak Windows XP-n a Comodo Internet Security-van, viszont a fia gépére nem tudta már feltenni, mert a honlapon nem találta. Helyette csak külön talált Comodo AV-t és firewallt, ezért visszatért az Avasthoz. Tényleg nincs már egyben ingyenes Comodo IS ?
-
törölt tag
Magyarul még mindig nem tud igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!