- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Milyen program, ami...?
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Bittorrent topik
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Synology NAS
-
IT café
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Semplar #11457 üzenetére
Reggel felraktam a javított telepítőt
mostanáig semmi gond vele, leszámítva a nyelvi fájlok hibáit és van még egy probléma nálam, ha a 2 új GUI fekete és fehér közül, az egyik van beállítva, akkor nem jelenik meg a szakértői nézet lent az óra melletti ikon jobb klikkes menüjében, és az új felületen belül sem találtam, lehet nem vettem észre, de megoldottam úgy hogy az egyik régi témát állítottam be. Amúgy pattogós a rendszer az ikon sem tűnik már el, amit még észre vettem kis időbe beletelik hogy a windows biztonsági központba bekapcsoljon a tűzfal és a vírusirtó rész, de a CIS ben attól futnak közben, és a windows tűzfalát még mindig kézzel kell véglegesen kikapcsolni hogy így nézzen ki
Ezt például az avast,avg free elegánsabban kezeli, és nem nekem kell mindig kikapcsolnom.Win 11 pro rendszeren van felrakva egyébként, majd jönnek a javítások meglátjuk mi lesz.
Ja és kikerestem azt az Intel TDT védelmi lehetőséget, 10. generációs procik vannak a gépeimben, és nem támogatják ezt a funkciót sajnos, úgy hogy ezt kikapcsolva tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Delta Force (2024)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Huawei P30 - kell ennél több?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest