Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Ace Ventura #9169 üzenetére

    Hát én mit szóljak, a minap újra akartam játszani a Republic Commando-t, meg sem nyekkent (és azóta sem mondta meg egyetlen ATI-fanatikus sem, hogy hogyan lehetne használhatóvá tenni :DDD ). Anno 1600Pro-n még végig tudtam játszani, csak szerettem volna grafikailag is kiélvezni, nem butított megjelenítéssel, és 1024x768-ban. Ahogy betölti az első pályát, kampec, ha mentést töltök be, akkor is, ergo a 3D megjelenítés van lqrwa.
    ATT-szal 1-esével ki/be tudod kapcsolni a különböző eljárásokat, esetleg játssz el vele. De nekem is megvan (Gold), felteszem, és majd holnap jelzek, hogy nálam miképp működik. Sajna ugye 2D-ben megy a játék, szóval azt meg nem nagyon lehet manipulálni ATT-szal sem. Procit nem próbáltad leszabályozni? Csak mert sok játékot a gyors proci zavar össze. Amúgy játszottam több ATI kártyán is gond nélkül, HD3870-ig bezárólag, és nem volt gond, szóval itt is inkább avultatás lesz, ha nem CPU-ra, vagy valami másra érzékeny, mert láttam már olyat is.

    Abu85: Lenne még pár kötelességük (pl. hogy az egyszer már meglévő támogatást ne qrják el)... :(

    Mian: Mákod van, nekem el van mentve a 9.9, mert ez az utolsó HD4-re gyúrt meghajtó. Csak írd meg, hogy XP-s, vagy W7/Vista, illetve 32 v. 64 bit kell-e, aztán felteszem rapídsörre. Szerencsére szét van bontva, az a 3MB belefér a mobilnetembe. Amúgy miért kell AVIVO-ból a 9.9, abból pont célszerű a legfrissebbet feltenni, és nem is szokott bezavarni, ha csak nem tesz fel az ember vmi fölösleges codec-csomagot.

    bmg456: Célszerűbb lenne a gyári oldalról leszedned a meghajtót (még ha régebbi is), ha jól rémlik, a PC is ad ki sajátot (ezt nem véletlenül szokta több gyártó is). Ha jogosultsági hiba, akkor lásd alább.

    Sárpac: Oda csomagolod ki a Catalyst-et, ahova akarod. Ha a saját rendszered nem enged a saját gépedhez (na, ez fel tudja b.szni az agyamat :(( ), máshova kell kicsomagolni, és voilá!

    XenHai: Catalyst AI beállítás.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák