Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz katt777 #9068 üzenetére

    Nem ... egyáltalán nem vagy tisztában azzal, hogy mit jelent a tuning. Ez a funkció csak egy lehetőség és nem kötelező használni. Az AMD le is írja, hogy felelősséget nem vállal a termék normális működéséért. Megadják a lehetőséget, hogy emeld az órajelet. Ez a belső program, ami így működik. Ha elfogadod használod, ha nem, akkor pedig válthatsz másik programra.
    Nyilvánvaló, hogy az AMD azokat az érdekeit tartja szem előtt, akik stabilitási problémákkal küzdenek. Ha már ott a szolgáltatás, akkor törekedni kell a stabil működésre.

    Ha stabil a rendszered, akkor meg nem értem, hogy miért beszélsz stabilitási problémákról.
    A CCC ugyanolyan program amibe lehetnek hibák, de tesztelve van és azért vállalnak felelősséget. Ez nagy különbség. Ergo, ha a CCC önmagában gondot okoz, akkor lehet mutogatni az ATI-ra, de ha bekapcsolod az Overdrive funkciót, vagy felraksz egy 3rd party programot, akkor elveszted ezt a jogot, mert nem tudod bizonyítani, hogy mi okozza a stabilitási problémát, amivel esetlegesen a VGA-d szembekerül. Az esetek nagy többségében nem a CCC a bűnös, amit az AMD is megszenved, mert a supporthoz érkező levelek nagy része, olyan hibáról ír, amit az AMD nem tud előidézni. Természetesen a 3rd party program fejlesztőjéhez senki sem ír.

    Az itt a fő probléma, hogy az olyan problémákat is a CCC-re kenjük, amikért nem felel. Emlékszem, hogy a Win 7 nagy slágere volt a vsync kényszerítésének hiánya. Nyilván szar a CCC, és még máig nem javították. No de, hogyan lehetne ezt javítani, amikor a WDDM1.1-es felület a programra bízza a vsync aktiválását. Lehet mutogatni az ATI-ra, csak bele kellene gondolni abba is, hogy mi van akkor, ha ezt így írja elő az operációs rendszer.

    Egy rakás ember nem úgy távolítja el a meghajtót, ahogy kell. Valaki szimplán rátelepíti, míg más registert pucoló programokat alkalmaz, ami faszántosan eltávolít egy csomó megmaradt bejegyzést. Ezek tényleg nem viccből maradnak ott. Ha nem kellenének, akkor az Install manager is képes lenne őket törölni, hiszen ez a program hozta éket létre. :)

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák