Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Steelmanus #8846 üzenetére

    Nem is vitázunk, noha ellene sem vagyok. Mint azt soxor elmondtam már, aki minőséget akar használni, az erős VGA-t vesz, nem HD4670-et. Másrészt meg akinek erős VGA-ja van, az joggal várná el, hogy ha már van izom, akkor használhassa is valamire. :(( Ettől fosztják meg az embert az ótvar kinézetű DX10-11-es élsimítással. Anno éppen a minőségi AA miatt tértem át ATI-ra, és amikor megláttam, mire képes az nV-val szemben, úgy éreztem, jól döntöttem, mert ha éppen megfelelő a driver (azaz nem bugzik, mint amikor 9.10-zel nem működött a kényszerítés, és undorítóan nézett ki az Oblivion), akkor az nV-t hozzá sem lehet mérni. Erre most DX11-gyel cseszhetem mindezt. Akkor legalább lenne olcsóbb a VGA, ha kevesebbet tud, de persze ezt véletlenül sem emlegeti fel senki, csak a magamfajta kötözködők, akik nem szeretik, ha bármi módon meglopják őket. Magasról lesz.rom a sztárolt új technológiákat is, ha mit sem érnek, ahogy játékokból pl. meg sem veszem a "hű de nagyot újítottunk"-típusúakat, amivel a Tomb Raider-t is játszhatatlanná qrták az Anniversary-től az idióta kamerakezeléssel és irányítással.
    Még mindig (másfél éve) HD4870-et használok, és bizony szépen visz mindent 24X Edge-detect beállítással (ehhez 8XAA kell, mert 4XAA mellett már csak 12XED van), ami nem DX10-es, azoknál viszont már a 4XAA is beszól, mert kevés az 512MB RAM.
    A CCC hiánya nálam sem okoz gondot, sőt, kimondottam jól érzem magam nélküle. :D
    Sajnos mZolee-nek és társainak nem sokat segítünk ezzel, hogy "nálunk megy", csak megnéztem neki. Vsz. nála HD5770 komp. hiba lehet, ahogy anno a HD38xx karikon szállt el a CoD1 újabb meghajtókkal.

    BeLucZ: De akkor is áll, amit mondtam. Beállításoknál lehet javítani.

    Ad-m: Ha a játék nem képes 60Hz-et elérni, akkor bizony hiába lesz azon a monitor, a kép szaggatni fog.

    nyunyu: ATI-val sincs, ha nem használsz CCC-t. :) ATT a barátod.

    dvd_R+: Az video kódolásra való, és szart sem ért. Tegyél föl ATT-t, annak az X-Codere tökéletesen paraméterezhető, és még képlevágást is tud, ha széles vásznú videót kódolnál. Ja, és 15p alatt átkódol egy másfél órás filmet.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák