Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktor77

    titán

    Újabb fejlemény.

    Megnéztem milyen chipsetdriverem van, kiderült, hogy 2009 végi. Ok, akkor tegyünk fel újabbat, látom van már idei is (persze tartom, hogy ez semmi újdonságot nem tud az én alaplapomhoz felmutatni).

    Ezen felbátorodva, tegyünk egy próbát a 11.2-vel. "Természetesen" nem megy fel, INF fájl hibádzik. Törlés így-úgy (rendesen ATI uninstallerrel, Driver Sweeperrel, Hirens Boot cd-ről bootolva egy mini XP-t, a maradék ATI fájlok kitörlésével)(persze mindegyik után újabb próba, ezek mind külön-külön voltak), sehogy nem megy.
    Jó, tegyük vissza a 10.10-et. Már az sem megy. Újabb próbálkozások (az összes fenti, plusz eszköz letiltása, windows update webhely, inf fájl betallózása, legalább 3 mappába való összes kicsomagolt fájl bemásolása (ATI,ATI Technologies (ez utóbbi állandóan üres marad))).
    Ezek után is újabb és újabb próba. Nem megy.
    Jó, legyen az ultimate megoldás, 9.10-es driver. Ez sem megy.
    Nosza, olvasgassunk tovább.
    Valami PC fórum Tudástár oldalon azt ajánlják valakinek, hogy tegye fel a VC++ 2005-öt.
    Megnéztem, nekem alapból a 2008 van fent, és eddig sem kellett feltennem a 2005-öt.
    Azért csak feltettem, gondoltam már úgy is mindegy, most már mindent felteszek, amit csak ajánlanak valahol. És megy a telepítés! Nem mertem, csak a 10.10-el próbálkozni, de egyből felment. (Ha valakinek van fogalma róla, hogy az említett fájl mi úton-módon kapcsolódik az ATI driverhez, és miért nem elég neki a 2008, az világosítson fel legyen szíves. Szeretem érteni, hogy mit miért csinálok.)

    Hétvégén felrakom újra az XP-t, akkor bepróbálom a 11.2-t friss rendszerre (szerintem ezt most izomból szétcsesztem már, de este raid van, és 3 nap szopás után már nincs kedvem vele foglalkozni), hátha.

    Remélem tudtam valakinek segíteni.

    (Ja, érdekességképpen megemlítem, hogy csinálhattam bármilyen törlést, bármilyen uninstallerrel, minden ATI hírmondó fájlt kiírtva, a CCC mikor feltelepül, már egyből azokkal a beállításokkal indul, amiket én alapból be szoktam állítani (több éve ugyanúgy állítom be, nem szoktam piszkálni). Ennyit arról, hogy van bármi esélyünk kitörölni véglegesen valamit.)

    [ Szerkesztve ]

    Csinálni kell. Kész. Pont.

Új hozzászólás Aktív témák