Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #11137 üzenetére

    Na, akkor erre is lehet majd várni, mint az ATT-ra. Végeredményben azon gondolkodom, hogy ha a HD4870 teljesen rendben megy, és minden mai játékot visz maxon, v. max közeli beállítással visz (Obliviont meg nem ma fogom újrajátszani még extrémebb beállításokkal, hogy állat VGA kéne), akkor mi a francnak akarok én VGA-t cserélni. :F :U Csak DX11 miatt? Viszont ha eltűnik az AVIVO, akkor cseszhetem az újabb meghajtókat is, vagy a ha fent van a legkésőbbi AVIVO pack, akkor azzal az XCoder úgyis menni fog, hiába nem tudja már a CCC, amit úgysem használok?

    kranazoli: Igen, ATT.

    HSM: A release notes szart sem mond a valódi változásokról, pl. hogy mennyire lassult/gyorsult az adott meghajtó. Én mindig letesztelem. Azért van fent most a 10.10-es, mert magas minőségben szignifikáns a gyorsulása, amit nem is vártam már az AMD-től HD4-es sorozatra, amúgy stabilitás/gyorsaság szintjén a 10.4 és a 10.7 jó (viszont 10.9-nél már látszottak jelei a minőségi gyorsulásnak). W7-ről beszélek, XP-n még mindig a 10.4 a legjobb. De ha nem tesztelném az újabb meghajtókat, honnan tudnám, melyiket érdemes használni? :F 10.6 pont elég lassúra sikeredett.

    Oliverda: Mit nem értesz azon, hogy ha letöltesz egy drivert, és nem jó, akkor muszáj letöltened az újabbat is? :F

    WongFeiHong: És a többivel? Ha minden meghajtóval csinálja, kártya gond lesz, azon belül VRM-nek tűnik. Nem működik vmi energiatakarékos funkciód? Ill. kártyacsere előtt pucoltál meghajtót?

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák