Új hozzászólás Aktív témák

  • DeViL-X.

    tag

    válasz SharpSA #3672 üzenetére

    Jelen esetben (videóban) a kar98 típusból a torpedó változat. Relatíve már nem is gyors.. Egy frissítés alkalmával eléggé lecsökkentették ennek a sebességét. Múltkor szó esett erről itt, hogy 95-ös FOV-al ennek ellenére még gyorsnak tűnik/tűnhet ahogy én is használom! Bár kismillió gyakorlással legyen jelen esetben az M1902-es sniper is brutál ha megtanulnak vele bánni!
    Nagyon sok energiát és figyelmet felemészt a folyamatos "felrántogatás" de így csökkenthető az idő amíg belesasolunk a távcsőbe!

    Laby: Köszönöm a válaszod.. Eddig ez a legjobb. Persze ha úgy van ahogy írtad! Sajnos nagyon sokszor használok úgy mond "feltételezett" lövéseket.. Olyan falakon vagy fa ajtón amik nagyon sok multizással kitapasztalhatók, hogy átlőhetőek!!.. És kb:15 lövésből egyszer be is adja.. Akkor megint csak nem lehet bemagyarázni senkinek, hogy nem vagy csaló..
    Pont most néztem egy Xboxos multit.. Természetesen nem csalt senki és 5 percen keresztül ordították hogy cheater! Szerintem ez már egy népbetegség..

    Folyton folyvást változunk...

Új hozzászólás Aktív témák