Új hozzászólás Aktív témák

  • shotika

    őstag

    válasz nutella1 #10837 üzenetére

    Én is a klasszik érából vagyok. Szerintem a megszokott multi része nem fejlődik már érdemben évek óta. Oké, a mozgás, a gunplay és megannyi kis apróság terén már jobbak mint annak idején, de engem már nem köt le egy 6-8 perces sima multi meccs.
    A Battle Royalt fárasztónak tartom, viszont a DMZ-ben már ott tud tartani a játék. Az, akár több pályán is átívelő, egyre nehezedő küldetésekben találtam meg azt a potenciált, amit mind a multiból, mind pedig a konkurenciából hiányolok.
    És pont emiatt gondban is vagyok, hogy megvegyem-e az új epizódot. A kampányokat ugyan mindig el kezdem, de évek óta azokat se fejezem be. A multi meg csak ideig óráig köt le, illetve az amúgy is rövid meccsek között tele van felesleges időhúzó animációval és kiírással.
    A fegyverhúzás mondjuk gyorsabb multiban, de tekintve, hogy egyébként is csak azokkal játszom, amik megtetszenek, így igazából nem motivál, hogy mindent kimaxoljak. A 0-24-ig shipment amúgy is már csak elégeti a kedvem játéktól.

    Én is szerettem anno a CoD 1-2-4-es időkben a bérelhető dedikált szerveres meccseket és hogy folyamatosan fejlesztettem magam, jókat játszottunk, dumálgattunk és közben csomó embert megismertünk. Ezek jórésze most átkerült nálam a DMZ-be. Sokszor meccs közben dumáljuk meg hogy kivel mi történt aznap, vagy ki milyen újdonságot talált a játékban stb.

    Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

Új hozzászólás Aktív témák