- Bittorrent topik
- Mobilinternet
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- TP-LINK routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Adobe Lightroom topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
dabadab #3450 üzenetére
Ez igaz általában, de most IPV6 sztringről volt szó, ami 40 karakter hosszú (lezáró 0-val együtt). Egyébként az algoritmusra gondoltam, hogy jó. Abban is találtál "hibát"? Tényleg nem értem miért akartok minden áron minden apró szir-szar-ba belekötni, nem ez volt a lényeg. Tekintsétek úgy, hogy az algoritmust írtam le pszeudo kódban! Világos? Elhiszed, hogy saját production kódomban nem írok ilyet (ha nem, az sem baj)? Hadd ne kelljen már egy vázlat-szerű válaszban minden apró szarnak tökéletesnek lenni! Az algoritmust érted? Az jó? Ha nem, akkor szóljál és javítsd ki!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- be quiet! DARK ROCK PRO 4 ( AM4-re )
- Cooler Master MWE 750 Gold V2 750W 80 PLUS Gold
- ASUS TUF Gaming B450-PLUS II Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest