- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Linux kezdőknek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Synology NAS
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amazon Prime Video
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Erdei88 #27557 üzenetére
Sajnos azóta indítottam újra a gépet, de a hitman 2-t 8 óra lemaradással kezdtem el, (addig volt akinek már 1tb feletti up volt) és 1 nap múlva ott volt a top 6-ban a seederek között és én közben minden mást is töltök amit amúgy is szoktam, nem korlátozom csak arra a torrentet
De hát felesleges mondani
A 6. hely
A (jobb)napi 5-6-7TB seed
A közel 1PB up
Az egy év alatt 500-600TB+Engem és a "kis 10 éves kliens"emet igazolnak
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
válasz Erdei88 #27544 üzenetére
Igen
Színtiszta msdn iso, amit itt ajánlottak
1-2napig ment a qbittorrent aztán egyszer mikor töröltem egy nagyobb méretű torrentet akkor bezárult ugyan azzal a hibával mint korábban
A plexes gépen szintén win10 msdn reinstall volt, azon töröltem a whatpulse, vnc servert, winpac-et is, kb egy hete szépen fut, de azelőtt is ment ennyit, aztán egyszer bezárult.
Most kíváncsi vagyok lesz e random close
Szintén érdekesség, hogy szinte mindig akkor zárul be mikor kezelem a qbittorrentet, ezért is töröltem a vnc szervert, mert azt más itt nem használ csak én
De azóta jött még egy fórum kolléga akinek random magától bezáródik
-
-
-
válasz Erdei88 #26336 üzenetére
Nálam nem, és van belőle 3
Leszedtem egy decibel mérő programot telefonra, nem tudom hogy ez pontosan mér e
Ágyban fekve 25-30db hang van
Géphez téve a telefont 35-40dbÉs uvegasztalon van, azon sem remeg
Bár nekem minden hdd alatt gumitalpak vannak
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz Erdei88 #26336 üzenetére
Nem csak a ház erősíti fel a hangját? Próbáld kézben tartani, nem mozgatva, hogy úgy is hangos?
Jártam már én is így. Megoldás lett, hogy szereztem ilyen kis gumi tappancsokat a csavar alá, ami elnyeli a rezgést. Hangtalan lett. Úgy az igazi, ha a furatba ez belepattan, és a csavar csak erre feszül, a házhoz nem ér hozzá. Kis barkácsmunka, de megéri. (Akkora furat kell, amibe pont belepattan, és a csavar meghúzásakor annyira megfeszül, hogy szétlapítja a belső peremet, ezzel rögzül).
Jobb házakban erre alapból van megoldás.[ Szerkesztve ]
havri
-
-
-
-
TeeJay
félisten
válasz Erdei88 #25065 üzenetére
RSS olvasót beállítod először
1percre veszed a frissítést és már csak az RSS letöltőben szűrőket kell beadnodpl szűrsz 1080p No1-ra akkor minden olyan torrentet szedni fog oda ahova kéred
vagy szűrsz *KTR*-ra akkor minden XXX-et tölt
annyi hogy az RSS kb. 3-5percenként frissül így aki nagyban utazik annak az lassúoda az enginev3 által írt autodl kell ugyanis az chatről szedi az infót és amint felkerül az oldalra valami pár tizedmásodperc múlva már aktív nálam a kliensben
ott is lehet szűrni csillió dologra sőt még arra is hogy mi legyen a minimum és maximum fájlméret amire érvényesítse
pl XXX KTR 800MB felett
vagy 2160p de csak azokat amiben 2017 vagy 2018 szerepel hogy régi filmeket ne töltsön le nekeddelta :
gondolom nem vagy aktív és összesen 4peer van aki felé tudnál tölteni de azoknak sem kell tőled semmi
mondtam már told be a friss HDXXX-et és meglátod lesz seed
persze előtte jó lenne ha aktív lennél úgyhogy meg kell oldani a port nyitást
amúgy kérd bridge módra az ONT-t és vegyél saját routert mert ez így mindig lutri lesz[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
havri1
félisten
válasz Erdei88 #25065 üzenetére
RSS-re gondolsz? Amikor én próbálgattam a jó múltkor, addig eljutottam, hogy hozzá sikerült adni, le is töltötte a listát, de a torrenteket nem kezdte el. Dupla kattra indította. Elvileg pedig minden megvolt, az automatikus letörlésre, de nem akarta.
[ Szerkesztve ]
havri
-
norba69
senior tag
válasz Erdei88 #24728 üzenetére
Adata sx 930 240 GB meghajtómon 65+ TB írás van, és most rendszerlemez a filmezős gépemben.
Köszöni szépen, semmi baja.
512 GB Plextor M8SEGN m2 meghajtóm 88 napos, 10,2 TB írás van rajta, jelenleg 96%-osnak mondja magát.Engine: napi helyezésben egyéni rekordot döntöttem, jelenleg 4
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz Erdei88 #24722 üzenetére
bármelyik SSD röhögve bír 400/400megabájt egyidejű írást olvasást torrent közben
ugye a torrent már majdnem lineáris átvitel hiába hogy kis szeleteket kell írni olvasni
mert ezekben az SSD-kben van 512MB vagy 1GB cache és meg se kottyan neki 1000/500-as netet kihajtaniinkább azzal van a baj ahogy látom nem csak nálam
hogy hiába van több drive a gépben, ha töltesz lefelé akkor is lassul a seed még ha több meghajtó van terhelve egyidőben akkor is.
ez olyan mintha windows I/O gyengeség lenne
nem nagyon bírja a több meghajtós terhelést egyidőben írással és olvasással
vagy lehet SATA vezérlő hiba fene tudja
mondjuk a laptopom Sandy bridge korú de ha átállok az asztali gépre az már Devils Canyon i7-4790K
de az is lehet a libtorrent nem tudja egyszerre kezelni a több meghajtótpedig frankó lenne ha az SSD-re csutkán menne a letöltés közben meg a HDD csak seedelne csutkán szintén
ja nekem Samsung 850EVO 500GB SSD van október óta és van rajta 18TB körüli írás
igaz csak filmeket tolok rá minden más a HDD-re megy
de ha 3000x újraírható márpedig annyit röhögve bír a Samsung 3D VNAND TLC is
akkor is 1,5PB-ig jó vagyok
ha a felét tudja 750TB-ot akkor is 10+év
ha meg meghalna 5év gari van rá és ha eldurrant már senki se nézi mennyi írás volt rajta[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
iguana
őstag
válasz Erdei88 #24722 üzenetére
egy mai, nem alibabas-s noname ssd jól bírja a nyúzást. csak az írás számít. még a mai napig be van rögzülve, hogy óvni kell őket, minél kevesebbet írjunk rá, mert "kopik". hát nem. vagyis de, de nem úgy, ahogy sokan gondolják.
A link-en 18 hónapon át nyúzták őket halálra. a Samsungnál 300 TB (!) után jelentenek meg az első (nem javítható hibák) hibák, de elment egészen 2,4 PB-ig, amikor azt mondta, hogy "ok, i'm tired of your shit".
Over the past 18 months, we've watched modern SSDs easily write far more data than most consumers will ever need. Errors didn't strike the Samsung 840 Series until after 300TB of writes, and it took over 700TB to induce the first failures. The fact that the 840 Pro exceeded 2.4PB is nothing short of amazing, even if that achievement is also kind of academic.
enginev3.0 átlagosnak egyáltalán nem mondható, napi ~500 GB brutális írással, a nem túl tudományos módon a legrosszabb esetet feltételezve, hogy 300 TB-nál nem csak (néhány) hibás szektorok lesznek, hanem véglegesen megpurcan...nos az is 20 hónap. 20 olyan hónap, amikor minden_egyes_nap kivétel nélkül 500 GB-t kap.
egy átlag felhasználó még az ötvened részét sem írja meg naponta-->az 1000 hónap, ~83 év(!)ezért szoktam lábrázást kapni, amikor munka/család/ismerős esetén előbukkan, hogy "jajj, várj, ne az ssd-re másoljunk (eseti, max néhányszor 10 GB anyag), inkább a hdd-re."
soha nem felejtem, hogy kb. 3 éve egy ügyfélnek a lakásán átadás volt és a pendrive-omról kb 5 GB(!) dokumentációt és egyebet akartam felmásolni a még új szagú már nem tudom milyen, de nívós laptopjára. jelentőségteljesen rám nézett, majd ezt bírta mondani a szájával:"ebbe' ssd van, ne erre másoljuk, bekapcsolom az asztali gépet" akkor valami megmozdult bennem, a hajam is megcsúszott szerintem.sokakat lehetetlen meggyőzni arról, hogy átlagos felhasználással soha, de soha még meg sem fogják közelíteni a gyártó által vállalt TBW értéket...úgy 10-30 éven belül. az ssd jellemzően az elektronika/vezérlés ilyen-olyan meghibásodása miatt fog tönkremenni, nem a NAND chip-ek "elöregedése" miatt.
[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
-
válasz Erdei88 #24720 üzenetére
800+ torrentet, és automata letöltést minden xxx hd, sorozat hd, film hd-re
Ha az SSD nem lenne benne ami az utóbbit végzi, akkor jelenleg nagyjából 5-8MB/s körül lenne a feltöltési sebesség, így pedig most is 40MB/s+30 torrent fut most az SSD-n, ez teszi ki a sebesség 90%-át, a többi 800 ami a 3HDD-n van, azok alig mennek, és nem a HDD a korlátozó tényező, hanem a túlseedeltség
-
TeeJay
félisten
válasz Erdei88 #24707 üzenetére
és ha van SSD meg van mellette 2HDD is és szétosztod a letöltött cuccokat?
x megy SSD-re y megy HDD1-re z megy HDD2-re
na ha egyidőben mindhárom meghajtóra tölt meg seedel róla azt jól bírja a win10 meg a qbittorrent pl?
az a tervem hogy a 3 nagy kategóriát külön drive-ra rakomFilm/XXX/sorozat+egyéb akkor szépen oszlana a terhelés és 3 drive jobban bírja egszerre mint 1 drive-ra minden ömlesztve
ugye?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
válasz Erdei88 #24707 üzenetére
Az kevés
Nekem a seed a lényeg csak néha elfelejtem és betelik az SSD
Ha mondjuk gyorsan lejonne egy xxx hd és utána 20-50darabot szépen seedelne akkor elnézem neki hogy a letöltés ideje alatt visszább esik az UP
-
-
titán
válasz Erdei88 #17964 üzenetére
Koszonom az infot, meg semmi sincs eldontve. A velemenyetek alapjan fogok valasztani, ezert is irtam a topikba.
(#17965) Glaz-dozfhut A purple-t en is nezegetem, erre is 3 ev a gar mint a red-re. Nem konnyu valasztani az az igazsag. Koszonom, hogy irtal, legalabb olvashatunk purple tapasztalatot is, abbol a vinyobol meg eleg keves van itt a forumon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Futás, futópályák
- Házimozi haladó szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- VHS digitalizálás
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest