Új hozzászólás Aktív témák

  • #95590400

    törölt tag

    amit észrevettem a legújabb qbiteken, hogy egyre jobban eszi a 150 megás net mellett ugyanazon beállításokkal szegény hp microserver 1,3-as prociját mint az eddigi 4-es sorozat előző tagjai. konkrétan a legújabb szinte folyamatosan 50%-on.
    ebből a szempontból a 3.3.16 volt jobb, igaz nem is tudta folyamatosan tartani a nagy sebességet (de még a 90%-ra korlátozottat sem, sokszor torpant le azzal is 100 megabit alá) + ha kevés seed-re jutott sok leech, akkor sokkal szerényebben szedte lefelé. valamint nem tudta kapásból, külön beállítás nélkül is nagyjából sorban szedni a darabokat. de erre és az utolsó szeletekre meg nem lehet továbbra sem alapbeállítást rakni. ez az egy ami szerintem még kellene az új vonalba.
    az uccsó kettőben már nincs az, ha törlöm a mappát, akkor újraindulásnál automatikusan leszedi a hiányzókat, csak bevágja a hibásak közé, de különben újraindításig nem dob vele hibát.
    időnként lehalt a legutóbbi kettő verzió, ami valszeg szintén ezzel van összefüggésben, hogy folyamatos üzem mellett sem teszi be hibásba (gondolom, ha pl. valaki a trackerről érkezik és a file nincs sehol) cserébe viszont crashel, ha összegyűlik belőle egy jó adag. legalábbis eddig tényleg csak akkor crashelt, ha ezekből volt már 20-30 db. tippem szerint tényleg nem véletlenül.
    a 3.3.16 folyamatosan rakta be hibásba ezeket, és a 4-es verzióig és is kb. egyszer dobta el magát a qbit 3-4 év alatt, pedig 7/24 megy ugyebár.
    tudom, illene a progiból törölni, de NAS-ként megy a hp, a lejáccást sem abból intézem amivel kezelem a mikroszervert.
    egyszerűbb a 400-500, több esetben sok éves torrentet a mappából törölni, ha épp a környékén vagyok, mert megnéztem, vagy akármi. de összesen 3 hdd-n vannak szétszórva, jópár mappába. simán törölhetőek, mert legtöbbször nem is használja a qbit. később meg a hibásat törölni.
    most már angol nyelvű részeket sehol sem láttam benne, köszönet érte aki orvosolta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák