Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz F34R #13980 üzenetére

    "hal' istennek bsd-n , linuxon nem ez a megszokott es remelem te sem gondolod azt hogy 1.x.x-tol teljes erteku egy program. uristen......"
    Az utolsó szóval én is élnék, mivel ez a megjegyzésed megérdemel egy jó nagy facepalmot. Nem akarok k×csög lenni, úgyhogy nem szúrok be neked egy idevágó agybafúródós tenyérbe temetett arcot. :DDD Ezek szerint sajnos az egész hozzászólás lényegét nem sikerült megértened, próbáld még egyszer elolvasni, és meg is érteni, ami oda van írva. Úristen... :N
    Tehát még egyszer, lassan, ha esetleg másodszorra sem sikerül kivenned a lényeget: a verziószámozás teljesen egyéni/céges döntések kérdése, nincsen rá recept. Egyéni véleményt mondtam el, hogy programozói hobbiprojektként is picit fura NEKEM a 0.x-es verziószámozás publikusan kiadott, vállalható állapotban lévő, továbbfejlesztett kiadásoknál, főleg több év után, de SEMMI köze ahhoz, hogy milyen "értékű", mennyire kész egy program. Hangsúlyozom: nincs a kettő között közvetlen kapcsolat. Semmi. Csupán verziószámokról beszélgetünk. Fejlesztői szemmel mondtam, nemcsak felhasználói szemmel. Remélem, kezded már kapiskálni, és nem feltett szándékod a "csakazértis"-kötekedés, beszélgethetünk véleményeket megosztva, másik hülyézése nélkül. :)

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák