Új hozzászólás Aktív témák

  • zsoory

    csendes tag

    Sziasztok!

    Még tavaly augusztusban rendeltünk pár single SC-t a BFL-től. Eddig még sajnos nem kaptuk meg és bevallom őszintén nem is tudom, hogy mikor fogjuk megkapni. Egyértelmű időpontot sajnos a millió 1 forumból nem tudtam kiolvasni, kb. mindig mondanak valamit, amiről 1-2 hét múlva kiderül hogy marketing bullshit az egész.

    A legnagyobb problémám az, hogy most már nem is válaszol a BFL a levelemre, ahol is azt szerettem volna megtudni hogy milyen pénz visszafizetési lehetőség van. Mivel én fizettem és lassan eltelt 1 év és teljesítés nincs mögötte úgy gondolom jogosan kérhetem vissza a vásárlás értékét ( ezzel is lenyelve az ebből származó kamat kiesést....de ezt most hagyjuk). Vagy rosszul gondolom? Illetve felröppentek olyan hírek is Jody-tól, hogy akik zaklatják email-en azokat hátrébb sorolják??? Nah ez már azért vérlázító, ezt nem csinálhatja meg egyetlen 1 cég sem...legalább is úgy gondolom ( hal és a cápa esete :( ) .

    Szóval valakinek van arról infója, hogy mostanában mit kamuznak a single SC-k szállításával kapcsolatban, illetve bármilyen pénz visszafizetési lehetőségről? Bevallom eléggé megnyugodnék, ha legalább a pénzemet visszakapnám...mert abba nem is szeretnék belegondolni hogy a karácsonyfára fogom felakasztani az SC-ket dísznek, mert kb akkorra annyit is fognak érni... :(

    Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák