Új hozzászólás Aktív témák

  • butch3r

    senior tag

    válasz mis69 #16057 üzenetére

    én nem mr.coin automatát használtam de ha nagyobb btc mennyiséget adsz meg mint amid van akkor nem fog teljesülni mert ha kevesebbet utalsz az automata nem fogja kiadni a huf-ot. (várni fogja hogy megérkezzen a teljes beállított összeg. mint ha megigérnéd, hogy 1000ft-ot utalsz, ha csak 900ft-ot utalsz nem fog neked 900ft-ot kiadni hanem várni fogja hogy a megadott számlán 1000ft legyen)

    amikor megadod mennyi huf-ért szeretnél eladni btc-t ki fogja írni hogy az mennyi btc. kicsivel lődd be a neked rendelkezésre álló 0,0988 alá, mivel abból még neked utalási fee-t is fizetned kell majd. (ha 0.0988-at állítasz be és elutalsz akkor nem ennyi fog megérkezni hanem némileg kevesebb)

    nem vágom milyen wallet-et használsz, van benne valahol fee calculator?

    én ez alapján [link] egy 0.00006-0.00007-el kevesebbet állítanék be atm-en összegnek amit el akarsz adni.
    (nehéz megmondani mennyi lesz a fee mert sok mindentől függ)

    igen azzal a qr kóddal tudod, de ki is próbálhatod ha ráböksz meg fog nyílni a qr beolvasás (kamera képét kell látnod)

    a walletben usd-ben írja ki az nem jelent semmit. Mármint itt nincs olyan, hogy forint meg usd számla, bitcoin "számlád" van. A wallet-ok meg többnyire default usd-ben írják ki a bitcoinjaid értékét, van amelyikben ez változtatható más valutára van amelyikben nem. ezért az a releváns amit az atm kiír.

    amit ír mr coin hogy max fee-vel küld, már ha lehet a walletodban állítani én személy szerint nem értek egyet, sima default utalási fee-vel is meg fog érkezni 1-2 blokkon belül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák