Új hozzászólás Aktív témák

  • htc07

    addikt

    válasz YASKATIR #14509 üzenetére

    annyira alapvető dolgokat tálalsz hibásan, nem csodálom, hogy a legtöbb koncepciód nem egészen fedi a valóságot (hogy finoman fogalmazzak).

    én is vettem már rengeteg dolgot online, többnyire szoftvereket, gift cardokat. ennek nem sok köze volt a bankomnak.

    az, hogy ETH/LTC-vel nem tudnád túlélni egy hétig, miben különbözik attól, mintha átváltanád a pénzed kongói frankba, és azzal próbálsz meg a sarki vegyesben kenyeret venni? sok sikert ;] az az eladón múlik, hogy elfogadja-e fizetőeszköznek a kongói frankot, vagy sem. pedig előbb-utóbb, ha sokan mennek oda, hogy fizetnének kongói valutával, elkezdi megfontolni, hogy elfogadja.

    a trabantos teslás hasonlatod ott hasal el, hogy majdnem az összes coin a bitcoin forráskódján alapul, tehát nem tudom hogy került itt képbe tesla, amikor ezek mind trabantok, csak az egyiken nagyobb a felni meg raktak rá egy spoilert, a másiknak meg nagyobb a csomagtartója. a harmadik meg ugyanaz csak más a neve meg sufnituningoltak bele pár plusz lovat.

    azt szerintem teljesen egyértelmű, hogy a közeljövőben nem lesz olyan, hogy a szabályozatlan crypto-piac teljesen le fogja váltani a fiat-ot, de mindenesetre egy élhető és használható alternatíva lesz.

    +az meg, hogy nem érted az "extra profit" kontextusbeli jelentését és értelmező kéziszótárazol, a te szövegértési képességeid minősíti.

Új hozzászólás Aktív témák