Új hozzászólás Aktív témák

  • gabipaci

    addikt

    válasz kretenallat #13698 üzenetére

    Kár ezt a fegyver mizériát eltúlozni, mindíg lesznek erősebb fegyverek.
    És sajnos admin szemszögből ellenőrizhetetlen a dolog. Főleg a CG.
    Arról nem is beszélve, hogy velem jópárszor előfordult már, hogy állok a sarkon, becélzom a tankot, lövök, erre befordul a sarkon (jó esetben) egy ellenség. Placsk a képébe 3cm-ről.
    Na már most az ideggolyó emberek már az első olyan esetben CG Noob-oznak, ás nem vagyok látnok, hogy eldöntsem, aki panaszkodik, az joggal a hatodik után, vagy idegből az első esetben. Egyetlen módja van a döntésnek, mégpedig, ha engem ől meg valaki vele időről időre, akkor kiteszem. De akkor meg jön a "nem lehet admint ölni CG-vel" meg a "Te csapatodban is rendet kéne rakni" duma. Én eddig két embert dobtam ki CG/RPG miatt, megölt párszor, és láttam killcam-ban, hogy még hátom raksit kilőtt az alatt az idő alatt.
    Illetve további két csókát a nelson bay-en való CG használat miatt.
    Tudom, hogy ott is vannak telepített lőállások, de azt ki lehet kapni egy GL-el, mortaral, vagy oldalról is.

    Tegnap Laguna Presa mapon volt egy incidens. Védőként amikor buktuk az első két M-comot, észrevettem, ahogy megnyílik az új map, a másik irányba is lehet menni, tehát védőként a támadók eredeti kiindulási pontja is megvilágosodik a térképen. Na mondom ez csak bug, és elindultam arra, hogy megtudjam. Már senki nem volt ott, nem öltem meg senkit, egyszerűen csak szétnéztem. A támadók igy köztem és a védőtársaim közé kerültek. Mondtam TS-en is a sztorit a csávóknak, meg hogy most kutyagolhatok vissza.
    De útbaesett a támadók aktuális bázisa, és gondoltam, ahogy megyek keresztül, akit érek megölök mert úgysem jutok át élve. Nem kolbászoltam, mentem egyenesen az UAV-hoz. Nézegettem egy databig a csókát, mondom nem leszek szemét, nem dögcédulát szedek el, csak fejbelőttem közvetlen közelről. Első eset volt, épp ezért nem lehet tudni, hogy ki reklamál jogosan.
    Victoy > baserape mehet ?
    gabipaci > nem, beragadtam
    Victoy > gondoltam....
    gabipaci > akkor jo
    gabipaci > szerintem nem mindennapos tolem, ugye?
    Erre már nem jött válasz.
    Illetve van még egy dolog, amikor a védők baserape-re panaszkodnak...???
    Nem az a cél, hogy a védők bázisán lévő M-comot kell kinyírni?
    Persze, hogy a FOLYAMATOS spawnkill tiltott, de már az első után pampognak az emberek.

    Logitech hardware tester

Új hozzászólás Aktív témák