Új hozzászólás Aktív témák

  • Enton

    addikt

    válasz AAtt1la #8709 üzenetére

    Ez amúgy igen ellentmondásos mert éppen attack alatt lévő pontra még lerak a ellenféllel hátal, de squadmate-re már nem tudsz lespawnolni mert csatában van és/vagy nincs hely mellette a fedezékben.
    De a nyílt tér közepére max egy domb vagy pár kavics van fedezéknek mindig lerak.

    A legjobb hogy néha a fegyvert nincs ideje felhúzni nem hogy lőni tudjak, vagy fedezékbe vonulni. De ez spawn közben lefelé szépen tud látszani(ha be van proxizva a környék) mi az ami már késő bánat lesz.

    Néha még spawn time se kell. Meg szeret random nem tudni Hogy most squadmatere vagy zászlós spawn-ra rakjon, mapzoom hiányában nehéz látni melyik kis négyzet villog mikor épp leokézod a belépést/csatlakozást.

    Ezt sem értem sima cq128/64 officialokon nyomom de, az is mintha lutri lenne a lobby/server ping téren(illetve hát az is, egyedüli ellenszer erre hogy indít egy új keresést az ember és bízik egy jobb lobbyban.).
    60-as alatti pinghez mi lenne a kritérium?Német serverek ezek vagy van lengyel osztrák is manapság már? Bf4-ben azért 30-40en csak elvolt.

    Itt meg kb fix 61ms néha felkuszik 70ms-ig, nagy ritkán 100-150ms de ilyenkor már ikont is kapok oldalra sárga szinnel ilyenkor már bőven számolható fejben a 4-5m difi egyik másik fixen mozgó objektum trajekorinál.
    De ez a 61-70ms is kb mindig más van hogy smooth van hogy lag is akad.

    Jó lenne ha müköde a netgraph benne, hamar ellehetne dönteni te vagy a lobby laggol jobban. XD

    "mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

Új hozzászólás Aktív témák