-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
voodoo98
addikt
Szerintetek a sweetfx használatból lehet bajom? 3-ban csak kickelt a szeró. 4-ben és HL-ban nem szólt érte a PB.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
STC Speed
őstag
válasz STC Speed #8533 üzenetére
Nos lemértük, Üres szerveren és teli 64 esen is 100% on megy neki a proci a videokari pedig 60% körül.
Lehet a ram a baja? A win10 et persze felrakjuk azért....
Csak tényleg nekem 2500k van,régebbi, és a gtx 970 is gyengébb mint az 1060...
Nem akarom elhinni,hogy a 4460 i5 ennyire gyenge lenne. -
-
N@idia
őstag
válasz STC Speed #8552 üzenetére
Nem gyenge nekem I5 3570K van GTX 1060 6Gb-al 8GB ram és kb nálam is szarul fut a játék haveromnak gyengébb kártyája van AMD procival + 12Gb ram és neki jobban fut. Én egy játékért nem cserélnék windows-t, mert 1 játék szarul fut a másik 8 meg tökéletesen Ahogy előttem is írták a memória lehet az ami a ludas és nálam is valszeg ez miatt fut szarul a játék
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
sarkadifeca
tag
Sziasztok!
Előfizettem Origin Acces-re és tegnap előtt megvettem BF 1-et. Ma játszottam a Trial-al nagyon jó, tetszik nagyon a játék. Nekem ez a kép jelenik meg Game Libraryban:Na már most ezt nem vágom, hogy akkor én holnap letölthetem a játékot és majd csak 21-én tudok vele játszani? Vagy most hogy van ez?
Válaszokat köszi! Üdv
régi rendszer - 5 piros - 0 fekete ; új rendszer - 44 pozitív - 0 negatív; legújabb - 20 pozitív - 0 negatív
-
voodoo98
addikt
válasz sarkadifeca #8559 üzenetére
Az origin access-szel már most játszhatsz!
(#8551) voodoo98
sweetfx-szel "lefagy" a karakter. Se egér se bill nem működik. Próbálta valaki. Nem mertem tovább próbálkozni.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Ch0b
tag
Engem az érdekelne leginkább, hogy így megjelenéskor nem lesz valami 1-2 órás trial, hogy az ember meg tudja nézni miként fut a gépén?
-
Laraxior
titán
De. 1200-ert.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
adise
őstag
nagyon durva fps droppok vannak nekem. Az open betaval érdekes nem volt semmi gond
-
Laraxior
titán
Az csak a beta volt
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Laraxior
titán
válasz sarkadifeca #8569 üzenetére
Igen, várnod kell, ha megvetted a játékot.
Attol fugg melyik verzió. 18-an is lehet mar gamelni"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Az afrikába vagy szingapurba való utazás és vásárlás már nem olcsóbb?
-
F e Z o
veterán
i7 3770@4,1GHz & 980Ti FHD@ultra CPU 80%+, GPU 90%+ bőven 80fps+, egyenlőre nincs lagg, nincs akadozás. Jó lesz ez...
H2O über alles!
-
Ármester
Kicsit toltam a kampányt míg töltődött a játék. Aztán kiléptem és gondoltam a 10 óra játék időt inkább a multiba teszem bele mert úgyis azzal fogok játszani. 70% volt a game. Gondoltam nem fogok remegve ülni a gép elött és nézni mikor ér a mutató 100%-ra, ezért indítottam egy kis Tomb Raidert. Erre nem behal a videókártyám....
-
-
lofagi
addikt
Biztos már írta valaki, de a trialban a multi rész mennyire van lekorlátozva? Csak az 5 pálya vagy a fejleszthető dolgok is?
Egyelőre nagyon bejön a játék , tény ,h ezek a pályák inkább infire vannak kihegyezve úgy vettem ki. Prokxy nagy örömére.
Szerencsére eddig durva bugokkal se futottam össze, s az említett fps droppok sem jelentkeztek.
Nagyon nem turkáltam a menüben,mert ugye számolja az időt mindenhol. Valami training pálya van vagy lesz?
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
SkyS1gn
félisten
No letoltam a tankos Story-t, szerintem le a kalappal, a zenék, grafika, feeling, a ha a többi 4 is ilyen akkor fasza lesz.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
-
smokiii1
aktív tag
Valaki aki hasonló konfigon probálkozik írjon már tapasztalatokat, hogyan fut a multi.
I5 4460, 8 gb ram, gigabyte 280 oc. -
voodoo98
addikt
válasz daveoff #8526 üzenetére
Az alap assault fegyó nagyon szar, ez alapján ne vonj le messzemenő következtetéseket. Később sokkal jobb/használhatóbb fegyók lesznek. Már a bétában is jobb volt.
(#8561) sephi
Igen, 10 óra után kidob majd.(#8566) sephi
Bőven kijön. Lesz lehetőségem kipróbálni egy 6700k-n a game-t, kiváncsi vagyok, h mennyivel hoz többet.(#8569) sarkadifeca
Igen, 21-én indul a standard. 18-án a deluxe/ultimate.(#8578) lofagi
Szerintem semennyire. 2 sp és 5 (ami valójában 6 ) mp map van, a többi szerintem ugyanaz.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Hallod, tegnap fúúú, ez az infezés itt a BF1-ben, kb katasztrófa...mp18-cal 20m-nél tovább még pötyögtetve sem hal senki...pedig nem vagyok egy nub játékos. Melyik fegyó jobb ennél, mert zseton van bőven hogy kioldjam...Mármint ami hosszabb távra is értelmes és assaultos?
Természetesen 35-1-nél kell kifagynia a gépemnek, de már a régi karinál is ez volt, hogy az MSI AB ha fut, akkor crash-el az egész PC...nem mindig, de minden 2. alkalommal.
A kis tank amúgy elmegy, de a többi nem tetszik.
Nálam a BF=járművezés, és itt eléggé szűk keretek közt mozog. Meg amik vannak, azok sem szimpik, mi az már, ha kis tank lövege nem tud körbefordulni...annyira idióta szar megoldás ez.Szeretek infantry-zni is, de akkor ha van kedvem és nem muszájból, mint tegnap is, akkor csak nyűglődöm.
Másik dolog, hogy hol lehet az emblémát szerkeszteni?
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
voodoo98
addikt
válasz daveoff #8584 üzenetére
Elvileg minél jobban haladsz előre a listában, annál jobb fegyód lesz. Bétaban jobbra volt egy kis chart, ami mutatta, hogy milyen tulajdonságban (pontosság, szórás, hipfire, stb.) mennyire erős. És ott kell kiválasztani, nyilván a legjobbat.
De arra emlékszem, hogy én support és recon class-okkal voltam inkább.(#8585) KnockOut87
listában 6 map van, de pl.: Amiens nincs ott, szóval most nem tudom, hogy akkor mi van.[ Szerkesztve ]
-
Szinte minden gyártónak van már valami hasonlója. Olyanoknak is akik VGA-val nem is foglalkoznak. De egyik sem tökéletes. A BF meg mindig szeretet ezekkel összeakadni. AB-n felül próbálkoztam, a Playclaw, NZXT CAM, Sapphire Trixx. Van ami ment ID motor alatt míg a másik nem. Van amivel egyből crashel Y játék a másikkal nem. Olyan nincs ami teljesen univerzális
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
M@rdel
őstag
Valaki linkelt itt külön Hellfighter pack-t. De most nem találom!
Aki tudja hol van, ne tartsa magában!Kösz!
-
SkyS1gn
félisten
Próbáltátok kinek hogy fut jobban DX11 vs 12?
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest