-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aventador91
őstag
válasz Aventador91 #24050 üzenetére
készítettem is egy videót link
-
bul07
nagyúr
válasz Aventador91 #24037 üzenetére
Hát itt nem csak a te csapatod volt balf@sz hanem a másik csapat is, senki nem lőtt rád a légvédelmivel
(#24042) Aventador91
Á én az ilyeneket szeretem leszedni
Mikkor látom hogy ül hátra már fordulok is le róluk dobok egy hurkot és mire visszaül előre már megint lövöm és szinte egy helybe van[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #24051 üzenetére
Na ez egy jó kör volt!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
zzola
titán
válasz Aventador91 #24051 üzenetére
Médiasztár lettem-hurrá!
Jó a video... -
N@idia
őstag
Másoknál is droppol a játék vagy csak nekem szar ? Eddig nem volt ilyen, hogy droppolt volna, stabil 70-90 fps között futott most van hogy 40-re is beesik nem állandóan, de egy kör alatt 3x biztos. Inkább ne nyúltak volna a játékhoz
most szarabb lett, mint volt[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
N@idia
őstag
válasz STC Speed #24057 üzenetére
Ez engem nem nyugtat meg 2 platformra vettem meg ezt a k...va játékot prémiummal együtt ami testvérek közt is 60 ezer és még szopjak azzal, hogy szarul is fut ami eddig jól ment? Hát elmehetnek a k...anyjukba
-
guftabi96
addikt
válasz N@idia #24056 üzenetére
Nekem meg mintha jobban futna a patch óta. FPS-ben nem lett több, de mintha sokkal simább lenne.
(Nekem ez volt a bajom, hogy hiába van 100 fps-em, nagyon "darabos" a kép.
Bár Amiens és Quentin Scar még kimaradt, azok futottak a legrosszabbul.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
fuvi
senior tag
válasz STC Speed #24057 üzenetére
nekem szinten 2500k, 1070-el + UPCvel sulyosbitva, es se drop se lag se dc sose, elejetol fogva semmi gaz nem volt nekem. elozo kartyakkal full lowon, most highon. win10 64, esset security, msi afterburner, strobelight kb ezek az aktiv szoftverek amik a game mellett futnak
-
JasonD
aktív tag
Sziasztok!
Spring update óta állandóan server disconnected hibával kidobál a játék. Komolyan mondom 10 percet nem tudok játszani. Update előtt soha nem volt ilyen problémám. Lehet ezzel valamit kezdeni?
-
-
daveoff
veterán
engedd már el ezt a upc témát. nem amiatt van, lehet hogy befolyásol valamit, de első sorban az ea szerverekkel van valami gubanc.
(#24062) csabooooo: ugyanez nálam is, nem tudok játszani. nekem korábban is volt ilyen gondom, de az egyik patch megoldotta, most ez megint visszahozta a problémát. a lényeg, hogy tudják mit csinálnak...
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
daveoff
veterán
miért Te az vagy, vagy honnan veszed, hogy UPC hiba? 1-1 de ha már itt tartunk, akkor telekom hiba is, igaz? szóval minden szar, csak a játék nem, meg az ea szerverek nem. a többi hat millió játékkal meg nincs gond....aha értem én, csak fel nem foghatom....
de ha már itt tartunk, szakember is megnézte a kapcsolatomat, és valszeg a szerver szolgáltatónál van valami gebasz, ami jelen esetben az ea
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
JasonD
aktív tag
válasz STC Speed #24067 üzenetére
Fantasztikus. Nem lesz itt semmilyen hotfix, várhatunk a summer update-re...
Azért milyen fasza már, hogy az ember megvesz egy terméket tizenezerért és nem tudja használni. Ez pont olyan, mintha megvennél egy tv-t és 10 percenként kikapcsolna. Kevésbé b@szna szét az ideg, mint most. -
guftabi96
addikt
Most nem csak UPC-sek írják, hogy rossz, hanem mint feljebb látható, Telekom is.
A játék a rossz, Dave is írja, hogy a legutóbbi patch után megszabadult ezektől a hibáktól, erre mostani patch-csel újra előjött. És nem csak neki, hanem rengeteg embernek. Szerintem ennyire sok embernek soha nem volt még ezzel baja.
És érthető is a felháborodás, sokan megveszik súlyos tízezrekért a játékot, aztán 1 perc múlva kidobálja őket a játék. Dave helyében biztos, hogy rágnám a fülét a supportnak, hogy vagy refund, vagy levásárolható kupon vagy bármi, mert ez nem is normális, hogy nem tud vele játszani.#KeepFightingMichael
-
N@idia
őstag
válasz daveoff #24072 üzenetére
Ha ez megnyugtat én telenor mobilinternettel játszom és ma én is kaptam 3 disconnected-et, de csak akkor, ha csatlakozni akartam valamilyen szerverre (quick match)-ből. Viszont játék közben nincs gond nem dobot le egyszer sem és laggom sincs csak fps drop, de az elég gyakori ami eddig nem is volt, de nem idegesítem magam majd javítják talán.
-
Harambee
tag
válasz Pro!Petya #24078 üzenetére
Bocs véletlenül válaszra nyomtam
Sziasztok kb 1 hónapja játszottam a játékkal , teljesen ultra beállitásokon 140% res scalel ( eredeti felbontsom 1366x768) volt 90+ fps szinte minden esetben néha eset max 5 frametMost ujraraktam a gépet kb 1 hete, drivert ma frissitettem és átlag 70! fps kapok highon 100% res scalel
Ami pöppet zavaró hogy néha 40re is beesik ami eddig nemvolt
Valami tipp hogy milehet? mert néha ugy beakad hogy esélyem sincs lelőni bárkit is[ Szerkesztve ]
" I Hate Portals " - Geralt of Rivia
-
voodoo98
addikt
válasz Harambee #24079 üzenetére
Nekem is volt a napokban 1-2 100-ról 40fps-re ugró fps droppon. Nem a legújabb nvidia driverrel (ha esetleg az új hozta volna be). Szerintem ezek server issue-k. Vagy az új patch!
fps csökkenésre esetleg próbálj ki egy korábbi drivert.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
nagyúr
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #24082 üzenetére
Jaja, de szexelnem kéne, fáj a fejem, remélem estig elmúlik!
Sokan panaszkodnak ebben a fórumban a DC-k-re, neten nem írnak semmit az utolsó update óta? Ha csak itt minden 10-20. embert érint, akkor ennek tuti van vmi háttérzaja a neten...aztán hátha van megoldás is
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Akkor erre a röcögésre nincs semmi megoldás v-syncen kívül? Proci nem megy maxon, vga bírja, minden bírja, meg szerintem korábban nem volt ez ilyen, nem tudom nem játszottam mostanában, de tegnap ment fel a patch és most nagyon fura. Nézek egy pontra és ha oldalazok az egér mozgatása nélkül akkor apró akadások vannak a fákon, falakon, stb.., akár 80-100 körüli fps-nél is. Ultrán játszom, szeretnék is, mert tetszik a látvány egyébként, de ez így idegesítő. V-syncel ugyan megszűnik, de úgy tudom az nem túl fasza egy multi fps-nél. Próbáltam afterburnert kikapcsolni, az sem segített, még az új winfos10-es game módot is bekapcsoltam, de semmi.
-
anubis6
aktív tag
válasz Harambee #24088 üzenetére
Próbáld akkor először lementeni, majd törölni a profil fájlokat a dokumentumokban található bf1/settings-ből, az is előfordult, hogy segített..
Vagy esetleg dx12 kikapcs?Esetleg az én problémámra tud valaki valami megoldást? (menüben nem tudok rányomni semmire, már a continue-ra se most az update óta..)
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
l.skywalker
félisten
3 órával ezelőtt a DICE bejelentette h Update lesz ma
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hszilard666
veterán
válasz l.skywalker #24090 üzenetére
Nemár, nekem működik, nem akarok update-et, félek hogy játszhatatlan lesz
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
JasonD
aktív tag
Halleluja. Csak rosszabb ne legyen.
-
Pro!Petya
addikt
Erről van valami info esetleg?
-
whitezo88
nagyúr
válasz l.skywalker #24094 üzenetére
Uj suez mapot mikor rakjak be? Azt hittem a mostanival bekerul.
-
Pro!Petya
addikt
Kapcsoljátok ki a win10 game mode-ot .. nálam az okozta az alacsony fps-t (esést) és a laggokat
[ Szerkesztve ]
-
jsk
senior tag
Nem is tudtam, hogy az akna jó a lovas ellen
-
LeRoy18
aktív tag
[link] Naplemente (2015)
Sunset Songvesztésre álló csapat támogatása? gépszönyek nélkül
megoldás: rögtönitélő biróság, statárium. az első világháború idején még a nyugati oldalon is bevett szokás volt a katonaszökevények kivégzése, dezerátlás miatt. késóbb lehet posztumusz felmentették őket a vádak alól, volt rá precedens, shellshock hatása alatt volt az illeto stbbf1, simán likvidálnám/kizárnám a gyözelemre álló csapatból azokat a játékosokat a finálé idejére, akik átlépték egyszer is véletenül? direkt a játékmezó határvonalát, ugyszolván dezertáltak :Ö)
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Elméletileg javították a Disconnect hibákat ma.
MÁS: kezdek eléggé belejönni a játékba. Érdemes megvenni a Premium csomagot?
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Battlefield V
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest