-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Na most tökéletes volt a premiumért járó battlepack, chauchat skin + az utolsó puzzledarab a sabre-hez
EA: It's in the crate!
-
l.skywalker
félisten
Xbox One-on is vannak társak. Engem itt a fórumban talált meg egy játékos, akin keresztül megismertem még két srácot. Már egy platoon-ban is vagyunk
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
jozefgucci1
addikt
válasz l.skywalker #24302 üzenetére
Ha csak a második mondatodat olvastam volna és nem ismerném a szövegkörnyezetet
Amúgy nekem is az a gondom , hogy míg az első héten PC-n elég sok ismerős lett és csapttuk , utána szépen ki is koptak az emberek és én is abbahagytam. Tegnap a friss win-re feldobtam a játékot , szóval aki szeretné csapatni vegyen fel .
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Źşë'
addikt
vannak ezek a bonusz fegyverek, amiket csak feloldani lehet, most perpill nem tudom mihez kell az automatico, na a lényeg az az hogy nekem nem számolja a killeket ahhoz a fegyóhoz, múltkor mentem vele, mondom hadd kezdjem el a megszerzését, és most nézem h 0 kill van belőle.. ráadásul amit megyek azt sem számolja mindig, wtf, ez bug? vagy valami reseteli a statot?!
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
l.skywalker
félisten
válasz jozefgucci1 #24303 üzenetére
Ja azt kifelejtettem, hogy a platoon neve Kék Osztriga Bár
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
voodoo98
addikt
A 4 új fegyver (amik 10. class kiegészítései: Hellriegel 1915 Defensive,stb.), azok elvileg mindenki számára elérhetőek.
Szerk.: DLC fegyverekről beszéltek, ott igen, kell a DLC.
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
whitezo88
nagyúr
Így, van, DLC fegyó ergo DLC kell hozzá. Bár nem tetszik nekem hogy ki kell őket unlockolni, ha már megvetted a DLCt. Van pár idegölő, ugyanakkor baráttal megoldható, ha van. Melee fegyver is van 2, a másik tizenx mellé. Édesmindegy, hogy trench fleurral szúrtak le van vajazókéssel szerintem... épp tegnap lett meg nekem, de úgyse azzal megyek mert akkor már a másikat is megcsinálom amihez ásó kell.
Sjögren puskát is megnézném, de életemben ha van 1-2 ölésem a sluggal. Ha jól tudom nem is 1hit fegyver, nem élvezetes használni személy szerint.
[ Szerkesztve ]
-
jsk
senior tag
válasz whitezo88 #24309 üzenetére
Nekem sem tetszik ez az egész unlock dolog. A Battlefrontban is rüheltem. Alapvetően rákényszerít arra, hogy olyat használj, amit valószínűleg nem szeretnél. Valamint befolyásolja a köröket is, mert a fél csapat a fegyvert akarja megszerezni, nem pedig megnyerni a kört. Még én is nem egyszer halok amiatt, mert aknát rakosgatok a földre, hogy mihamarabb meglegyen a 25 kill.
Aprópó, valami tanács a limpet charge-hoz? Egy kill sem akar összejönni. Csak a törmelék öli meg az ellenfelet.
-
Istuu15
senior tag
Üdv! Ps4 slimen, hogy fut a jaték? 64 es conquest largenál nincs fps drop?
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
takogeri33
csendes tag
Sziasztok !
Érdekelne valakit egy Intel Core I 5 4670 K -s CPU alaplappal ?
További szép napot !
-
zzola
titán
válasz l.skywalker #24316 üzenetére
Én a MH sniperre gyúrok most, tegnap kezdtem foglalkozni vele, 1 supportos aknás kill kell, meg 40-50 MH inf. kill. TheBrokenMachin videójában elég OP-nek tűnik az új puska...
-
warcat
veterán
Halálod előtt dobd le a földre pl újratöltés/pisztoly megpróbálása helyett ha többen vannak, a limpetet nem jelzi a játék mint a gránátokat.Ugyanígy ha kinyírtál valakit de hallod hogy vannak még a közelben,fal/sarok stb mögül rádobod a hullára,az érkező medic jó eséllyel beszívja.
Tankokon is szépet sebez, városi környezetben nem túl nehéz spotolt tankra rádobni amikor elrobog melletted,ha sérült vagy épp kiugrik belőle valaki máris van kill.EA: It's in the crate!
-
prokxy
veterán
CTE-n próbáltam, totál nem op az a fegyver, messzire ugyanúgy fejes kell a halálhoz, ráadásul lassú, mint a franc, egy M95-tel sokkal jobb KD-kat produkáltam. Persze, ha tudod tartani a távolságokat az 1 hithez, akkor már Keresztény lehetsz!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Nagy a csend, mindenki Prey-ezik?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Konzolon nem FPS-ezünk, ez alap, mondom, ugribugri tombréjder meg autós jöhet! Az még menne is, a kissrácoknak kell vmit lassan venni, mert kitúrnak a PC-m elől!
(#24331) juve600:
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
óóh elmennek a sunyi p****-ba... mintha nem is Dice/EA páros lenne
(#24310) jsk igen, és ez a badgekkal is így van.... sokszor vagyok úgy hogy na majd játék közben meglesz... amúgy is mikor az ember görcsöl egy adott dolgon az tuti hogy nehezebben lesz meg... ez ilyen mörfi törvénye dolog szvsz
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
prokxy
veterán
válasz juve600 #24333 üzenetére
Na igen, ezt kellene eldönteni, h XO vagy PS4 Pro, még nemtom, de szétnézek, sztem majd az exkluzív játékok fognak dönteni!
(#24334) zzola: jajmán, gyere este BF1-ezni, ne kontrollerezzé!
-
nagyúr
válasz prokxy #24336 üzenetére
Egyik gyerek XO, másik PS4Pro... és majd váltanak, ha unják... neked meg ott lesz mindkettő, ha kell.
És akkor nem kell dönteni, hogy XO exkluzív vagy PS exkluzív a játék.
(Ez az én bajom a konzolokkal, hogy mindegyiket meg kéne venni... az meg úgy már nem olcsó móka.)
(#24338) l.skywalker
Nekem ez PC-n van így... ha van szabadidőm mostanában, akkor csakis BF1, pedig lenne még vagy 50 másik AAA játék amit ki kéne tolni (jelenleg csak a pénz áll bennük). De lassan már a nyugdíjas évekre maradnak.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
l.skywalker
félisten
válasz prokxy #24336 üzenetére
Én detto ilyen voltam, hogy konzolon nem lehet ezt meg azt játszani. Aztán amikor kiöregedett a PC-m és elkezdtek sorban születni a gyerekek, rájöttem, hogy se időm, se energiám nem lesz újat építeni. Vettem először egy X360-at, de úgy kezdődött, hogy ÉN nem multizok. Nincs az az Isten. Majd ahogy rövidültek az éjszakák és aludtam bele minden más játékba, csak egyedül a Titanfall tudott ébren tartani. Keményen pörögtek a szintek. Majd vettem XB1-et és most már csak Battlefield megy esténként. Talonban ott áll még vagy 200 játék, de most a BF1 teljesen jól leköt.
-
juve600
nagyúr
válasz l.skywalker #24338 üzenetére
Konzolon nem FPS-ezünk !!!
-
@rglaaf
veterán
30-40 fps full lowon talán
PSN:BiZzare_0 ️
-
prokxy
veterán
válasz juve600 #24342 üzenetére
Nem, pl. Forza
#24338) l.skywalker: elvileg jön a Ps5 jövőre, rémlik vmi hír, azt meg kéne várni, ill. kéne egy 4K-s TV, mert addigra a FHD ratyi lesz!
zzola: Biz megírta, én nemtom, talán YT-on van vmi infó róla!
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Szerintem nem fog menni...
(#24343) prokxy
Jövőre új XB jön a Scorpio... szerintem PS nem jön most 1-2 évig új, ott a Pro addigis.
Ha az új XB is visszafele kompatibilis lesz, talán elgondolkodok majd rajta (tehát az XB1 és 360 gammák mennek rajta úgy, mint most).
(#24348) zzola
Én pl a Halo szériát ki akarnám tolni, meg a GoW szériát is.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #24347 üzenetére
Hát, sok reményt nem fűzök hozzá!
(#24347) FollowTheORI
Ki a pöcsömöccse akar a régi pixelvadász játékokkal játszani?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz FollowTheORI #24347 üzenetére
Visszafelé kompatibilis lesz a Scorpio, mert ez nem egy új konzol lesz, hanem egy feltúrbózott Xbox One. És nem jövőre jön, hanem idén ősz után. A kilencedik generációra biztos kell egy kicsit még várni. Nem lesz jövőre PS5 meg akármi, mert aki idén vett PS4 Prót az kicsit ki lesz akadva, ha jövőre kiadnak egy még jobbat. Maximum valami ráncfelvarrás képzelhető el ott is.
Mindezekkel ellentétben van egy érdekes teória arról, hogy van létjogosultsága annak, hogy 2 évente új konzolt adjon ki egy cég, lévén a mobiltelefonokból évente adnak ki egy-egy új modellt és a csúcs készülékek jóval drágábbak, mint egy konzol.
Juve: én is azt mondtam, hogy nem FPS-ezünk konzolon. De mivel nincs más, így megtanultam
-
dinersgala
tag
Helo.
Most kezdtem multizni ps4 en, milyen modban erdemes jatszani, es milyen scout fegyverre erdemes gyűjteni?
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest